[Ankara - MT]

Fotoğraftaki bandit, benim Bandit'in kasasının aynısı. Ama benim motorum hava soğutmalı gömlek, ve yağ radyatörü var, yani hiç su yok. Fakat fotoğraftaki motorun, motor bloğu ıslak gömlek, yani su soğutmalı ve ben su soğutmalıyı sadece GSX 1250 FA modelinde, yani Bandit 1200'ün yeni kasasında var biliyordum :)

ne dediğin hakkında şu an hiç bir fikrim yok biliyo musun:)

arkadas yanlıs yazmıs yas gomlek dedgmz pıstonun ıcınde hareket ettgı mtor bloguna cakîlan su sogtmalı mtorlarda kullanılan parcadır. Icınde pıstn haraket edrken dısndan da su haraket eder,

Islak gömlek deyince aklıma şu geliyor benim, benim anladığım bu yani... ;

petekdincozfoolishcasanux0.jpg

img-petekdincozfoolishcasanovahq-408.jpg

3.jpg

10000 kilometredir motor biniyorum daha artçı almadım...gerekli bi durumda çıkmadı gerçi ama alırken iki kere düşünürüm hala...

ben 7000 km'dir sürüyorum, neredeyse yarısı artçılıdır. Alışınca çok sorun olmuyor ama artçıyı alınca motorun çevikliği vs. baya azalıyor (belki 250'lik olduğundandır :D)

geçen gün teknik servise efe honda'ya verdiğim motoru geri almak için bir arkadaşa artçı oldum, olmaz olaydım. Çok korkuyorum yahu ben. sürerken sorun değil de, artçılık zor iş..

Herkese iyi akşamlar, ben de yavaştan forumu takip etmeye başlıyayım.
Konu şahane bir noktaya gelince dayanamadım yazdım. :cherry:

Herkese iyi akşamlar, ben de yavaştan forumu takip etmeye başlıyayım.
Konu şahane bir noktaya gelince dayanamadım yazdım. :cherry:

Vayy vayyy, hosgelmisenn, yalniz bu yavastan takip etmeye baslayayim ayaklarini yemeyiz, kac senedir biliyosun burayi bakiyosun hep de nedense su takvim kizlari ortaya cikinca yazasin geldi :)

Honda Cbx 250 Twister için Koruma Demiri ve Ön cam almak istiyorum alabileceğim veya yaptırabileceğim biryer varmıdır ?

arkadaşlar yarın yani 13 ekimde bir arkadaşımla ışık dağına kampa gitmeyi planlıyoruz . motorlar honda dominatör 650 ve honda cg 125 ,yani herkese açık :) gece çoğunluk kalmayı isterse kalırız dönmek isterseniz döneriz . katılmak isteyen olursa gün içersinde belirtin ki buluşma yeri belirleyelim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar