Gostergede ducati gibi olmus oldukca guzel bence 
Bence canavar gibi motor dukeun satıldıgı fıyatlar ortada pıyasaya rekabet getırır bize gelir mi abs gibi guncel opsiyonlar olur mu ve son olarakta renk yelpazesı kafamı kurcalayan meseleler mavi ve beyaz olan cok guzeldı ancak kırmızı olmamıs
Bende kuralkan getirirmi diye düşünmedim değil![]()
Ya cometi feda ederler ya da getirmezler gbıme geliyor.Turk esnafının kafası iki yonlu calısmaz![]()
İyi de WR ile CBR ın motoru aynı sistem değil ki
CBR ı 30 hp yapsınlar daha 30 bin km leri görmeden mevlayı görür bizim ülkede![]()
yahu arkadaşlar biriniz de Kanuniye bi sorsanız mail atsanız geliyomu gelmiyomu diye harbiden nedir son durum...
arkadaşlar motosiklet çok hoşuma gitti...umarım ülkemize gelir...parasıda 10bin in altında olursa tadından yenmez
ben aşırı begendim nedense. arka stoplar arka şase gösterge arka kuyruk herşey bana göre süper olmuş.
lastiklerde dikkat ettiyseniz mıchelın acaba stok halimi ? Öyle ise hyosung kullanıcılarını dinliyor ve shınkodan vazgeçmiş.
ayrıca radyatörün sızdırması sonucu motorun yagsız kalma durumuda ortadan kalkmıs su sogutmalı yapmış artık ekranda hararette görebilecegiz.
ben çok begendim bu motor piyasayı baya sallıyacak gibime geliyor. yakıtı tek silindirli oldugu içinde 100kmde 3-4lt arası ancak olur düşüncesindeyim.
benim bile aklımı karıştırıdı .
mete reis yazdım ama tık yo adamlarda
Bende attım ama gel gelelim cevap falan yok .
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------
Hiç sanmıyorum zam yapmış kuralkan phantom bile 5500 olmuş .
Beyazından istiyorum 2014te piyasaya girerse ikinci motor olarak düşünürüm iki koruma demirine bakar iş,sonra seyredin gari.
Şaka biyana bu motor tutar hacım potansiyel var alette egsozu sallayan kim rodajdan sonra atarım depoya vizeye kadar megafon gp egsoz bu aleti baya bi kasar :cherry:
Hyosung ne kaybettiyse bu umursamaz kanuni yüzünden kaybetti,yurtdışında millet çatır çatır kullanıyor,alan memnun satan memnun,hyosung un üzerine kanuni yazmak nedir arkadaş.
orayıda biz kapatırız artıkbu boşluk tüm karizmayı çiziyor işte. klasik güney doğu asyalı rüküşü.
http://img21.imageshack.us/img21/1092/k3fq.png