Şaka bir yana kırmızı olanda jantlar, alt sakal ve egzos berbat. Karbüratörün olduğu bölgeden elimi sokup karşı tarafa uzatsam sorun olmaz
Mavi gride siyah jant mükemmel yakışmış alt sakal biraz daha iyi durmuş mavi olanında. 28 hp ise tek silindire göre süper bir güç. 25,4 tork mükemmel. Fiyat 9000 tl üstü olursa alınmaz. Tahminimce 10000 tl olur fiyatı.
Çift silindir V motordan 29 hp motor yapıyorlar ve hala o motorlar ST adıyla satılıyor...
28 hp tek silindir motor olacağını sanmam....
biyerlerde bir ali cengiz dönüyor gene...![]()
Motor Naked, beyin bedava...
9000 TL üstü olacak ve satacak, göreceğiz...
800cc 4 silindirli bir makine ile 250cc tek silindirli bir makinenin ve bunların ekipmanlarının kapladığı yeri kıyaslıyorsun. Hakaten helal, iyi kullanıyorsun "motoru"... :cat:
Hem şu profilden koyduğun resimdeki plastik parçaları(üst kapağın altından sola uzanan) sadece akıllılar göremiyor değil mi ? Lütfen...
Z800 4 silindir olsa ne olur 4 silindir paralel arka arkaya değil yandan bakınca ha tek silindir ha 4 silindir. Ekipmanları, kapakları beni ilgilendirmez, roadster dediğin zaman bu şekilde olacak.
Boşa konuşuyorum :bounce: neyse sana kolay gelsin.
İyi de WR ile CBR ın motoru aynı sistem değil kiAbi WR250 ~31 hp üretiyor. Honda CBR'a biraz önem verse 30 hp'ye yaklaştırır rahatça. :cat:
Allahını seversen "Onlar Japon işi çözmüş, Koreliler yapamaz" muhabbetine girme sende...
İyi de WR ile CBR ın motoru aynı sistem değil ki
CBR ı 30 hp yapsınlar daha 30 bin km leri görmeden mevlayı görür bizim ülkede![]()
Çirkinlik abidesi, işlevsellik bilinmiyor, grafik cad programı ekranından fırlamış, kötü bir şaka olmalı.
Satış rakamları biraz da fiyatlar ile alakalı olmasın sakın? Reno en çok satan oto konumunda ama bana sorarsan sümüğümü bile silmem![]()