Hyosung S&T Kanuni Hyosung X5 - GD250N Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

İzmir İl Temsilcisi
ben aşırı begendim nedense. arka stoplar arka şase gösterge arka kuyruk herşey bana göre süper olmuş.

lastiklerde dikkat ettiyseniz mıchelın acaba stok halimi ? Öyle ise hyosung kullanıcılarını dinliyor ve shınkodan vazgeçmiş.

ayrıca radyatörün sızdırması sonucu motorun yagsız kalma durumuda ortadan kalkmıs su sogutmalı yapmış artık ekranda hararette görebilecegiz.

ben çok begendim bu motor piyasayı baya sallıyacak gibime geliyor. yakıtı tek silindirli oldugu içinde 100kmde 3-4lt arası ancak olur düşüncesindeyim.

benim bile aklımı karıştırıdı .

Bence canavar gibi motor dukeun satıldıgı fıyatlar ortada pıyasaya rekabet getırır bize gelir mi abs gibi guncel opsiyonlar olur mu ve son olarakta renk yelpazesı kafamı kurcalayan meseleler mavi ve beyaz olan cok guzeldı ancak kırmızı olmamıs

Bence canavar gibi motor dukeun satıldıgı fıyatlar ortada pıyasaya rekabet getırır bize gelir mi abs gibi guncel opsiyonlar olur mu ve son olarakta renk yelpazesı kafamı kurcalayan meseleler mavi ve beyaz olan cok guzeldı ancak kırmızı olmamıs

Bende kuralkan getirirmi diye düşünmedim değil :)

Motrun altına torpido koymuşlar heralde. Ruhsatı falan oraya koyarlar diye ahah

Resimlerden önce videoya bakın, motor en çok F800R'ı andırıyor. Hyosung'un kalitesinden ve sağlamlığından şüphe edenler biraz at gözlüklerini çıkarıp baksınlar, kalitesiyle alay edenler ise zaten motosiklet hakkında yorum yapmasınlar.

Bu da benden olsun

http://www.youtube.com/watch?v=EUWXtzkwD0o
[YT]EUWXtzkwD0o[/YT]

Şuan hala 125lik hyo'mu sürüyor olsaydım bu motor için kapora vs, veriridim. ilk fırsatta ve tek yapacağım şey o sakalı söküp şu egzozu takmak olurdu;

maxresdefault.jpg

$T2eC16J,!zIFIe+kjmL7BSJ1VU7lCQ~~60_12.JPG

http://www.youtube.com/watch?v=tZCfyQL-kbo

Ya cometi feda ederler ya da getirmezler gbıme geliyor.Turk esnafının kafası iki yonlu calısmaz :D

Comet üretimi durduktan sonra seve seve getirirler...

İyi de WR ile CBR ın motoru aynı sistem değil ki :)
CBR ı 30 hp yapsınlar daha 30 bin km leri görmeden mevlayı görür bizim ülkede :)

Demek istediğim o değildi. Yani koreliler de 28.5 hp üretebilirler tek silindirli bir motordan ve bence sorunsuz olur o motor da :cat:

arkadaşlar motosiklet çok hoşuma gitti...umarım ülkemize gelir...parasıda 10bin in altında olursa tadından yenmez

yahu arkadaşlar biriniz de Kanuniye bi sorsanız mail atsanız geliyomu gelmiyomu diye harbiden nedir son durum...

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bir de şöyle bir video var;

Bu arada Kuralkan her zaman ki gibi uç nokta da alakasız.Bence bu adamların Hyosung'un böyle bir motosiklet çıkardıklarından bile haberleri yoktur.Ben de yakında mail atıcam ama Kuralkan'a değil direk Hyosung-Kore genel merkezine alsın şu distribitörlüğü şu alakasız adamların elinden diye.

yahu arkadaşlar biriniz de Kanuniye bi sorsanız mail atsanız geliyomu gelmiyomu diye harbiden nedir son durum...

Bende attım ama gel gelelim cevap falan yok .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

arkadaşlar motosiklet çok hoşuma gitti...umarım ülkemize gelir...parasıda 10bin in altında olursa tadından yenmez

Hiç sanmıyorum zam yapmış kuralkan phantom bile 5500 olmuş .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:28 ----------

ben aşırı begendim nedense. arka stoplar arka şase gösterge arka kuyruk herşey bana göre süper olmuş.

lastiklerde dikkat ettiyseniz mıchelın acaba stok halimi ? Öyle ise hyosung kullanıcılarını dinliyor ve shınkodan vazgeçmiş.

ayrıca radyatörün sızdırması sonucu motorun yagsız kalma durumuda ortadan kalkmıs su sogutmalı yapmış artık ekranda hararette görebilecegiz.

ben çok begendim bu motor piyasayı baya sallıyacak gibime geliyor. yakıtı tek silindirli oldugu içinde 100kmde 3-4lt arası ancak olur düşüncesindeyim.

benim bile aklımı karıştırıdı .

O kadarını beklemiyorum ben şahsen hiç sanmıyorum ama öyle birşey varsa tadından yenmez .

mete reis yazdım ama tık yo adamlarda

Bende attım ama gel gelelim cevap falan yok .

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Hiç sanmıyorum zam yapmış kuralkan phantom bile 5500 olmuş .

onlara sövsek haktır...neden inanmayacaksınız ama uyduruk uyduruk zamanlarda kandil mesajları falan yollarlar mail adresime...bu model sorusuna cevap vermiyorlarsa o markanın içine edeyim...

Kanuni'ye mail atıp durmayın arkadaşlar, yerli yersiz "talep var !!!" sanıp şımarık fiyat çekebilirler...

Zaten onların verdiği cevaba da güven olmaz.

Beyazından istiyorum 2014te piyasaya girerse ikinci motor olarak düşünürüm iki koruma demirine bakar iş,sonra seyredin gari.

Şaka biyana bu motor tutar hacım potansiyel var alette egsozu sallayan kim rodajdan sonra atarım depoya vizeye kadar megafon gp egsoz bu aleti baya bi kasar :cherry:

Hyosung ne kaybettiyse bu umursamaz kanuni yüzünden kaybetti,yurtdışında millet çatır çatır kullanıyor,alan memnun satan memnun,hyosung un üzerine kanuni yazmak nedir arkadaş.

Beyazından istiyorum 2014te piyasaya girerse ikinci motor olarak düşünürüm iki koruma demirine bakar iş,sonra seyredin gari.

Şaka biyana bu motor tutar hacım potansiyel var alette egsozu sallayan kim rodajdan sonra atarım depoya vizeye kadar megafon gp egsoz bu aleti baya bi kasar :cherry:

Hyosung ne kaybettiyse bu umursamaz kanuni yüzünden kaybetti,yurtdışında millet çatır çatır kullanıyor,alan memnun satan memnun,hyosung un üzerine kanuni yazmak nedir arkadaş.

Bu kuralkan a söverim ben şimdi de sentim D kare falan baya kurumsal firmalar kanuni niye böyle anlamış değilim

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
bu boşluk tüm karizmayı çiziyor işte. klasik güney doğu asyalı rüküşü.

k3fq.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar