Bu arada Ankamall derken, şu akülü trenle çocuk gezdirdikleri gölgeliğin olduğu büyükçe üstü kapalı alanın oradaki kapı mı? Yani ana kapıyı kastettim 
Bu arada Ankamall derken, şu akülü trenle çocuk gezdirdikleri gölgeliğin olduğu büyükçe üstü kapalı alanın oradaki kapı mı? Yani ana kapıyı kastettim![]()
Teşekkür ederim, inşallah hayırlısı olur.
Yeni motorsiklet bana aynı zamanda kamp macerası da getirdi. İnşallah alnımın akıyla çıkarım her iki maceradan
Çadır ve tulum hakkında söyledikleriniz içime su serpti. Allah razı olsun.Yanlış bi tercih yapmamışımdır inşallah diye bayağı bir kurdeşen döktüm.
Merhabalar,
Merak eden arkadaşlar için bilgi vermek üzere yazıyorum. Bugün akşam Etlik-Antares yanındaki Metro Gross Market'e ve sonrasında da Ikea karşısındaki Metro Gross Market'e gittim. Amacım Çadır, Mat, Uyku tulumu v.s. almak idi. Ancak;
Her iki yerde de 4 kişilik çadırlar haricinde çadır mevcut değil. Uyku tulumu 2 tip mevcut onlarda da sadece sağ fermuarlı taraf var. Yani çift almak isterseniz sol taraf yok ve uzunca bir süre gelmez dediler. Çadır için ise, tek kişilik ve 2 kişilik çadırların tamamını toptan biri aldı uzun süre gelmez dediler. Metro Gross marketten beni YIBA çarşısına ya da itfaiye meydanının ordaki çadırcılara yönlendirdiler.
Yarınki buluşmaya da gelmek istediğimden başka vaktim kalmadı ve mecburen 3 Kişilik çift brandalı bergen marka çadırı 76.26 TL ye, Aspen marka uyku tulumunu 32.40 TL'ye, tek tip olan 180 cm'lik MAT'ı 10.16 TL'ye, Forevermore arkadaşımın bahsettiği iş eldivenlerinin 3'ünü 4.90 TL'ye (başkası almasın iki çiftini hediye edebilirim), 20 ledli şarjlı ışıldak'ı 10.16 TL'ye, Kampcı kafa lambasını 7.62 TL'ye, Dinamolu LED'li el fenerini 3.38 TL'ye aldım.
Sonuç itibarı ile aldıklarımın fiyatları bana göre makul, pahalı değil, ancak başka alternatif olmadığından kaliteleri konusunda ne-fikirim, yani fikir sahibi değilim. Cumartesi günü tecrübeli arkadaşlar inşallah, TÜH keşke bunları almasaydın çok kötüymüş demezler
Metro gross markette kamp malzemesi adına neredeyse hiç alternatif yok, durumu merak eden arkaadaşlarımın bilgisine sunarım.
Sevgi ve saygılarımla,
Anlaşıldı kimin kafasına taş değdi
![]()
Merhabalar,
Merak eden arkadaşlar için bilgi vermek üzere yazıyorum. Bugün akşam Etlik-Antares yanındaki Metro Gross Market'e ve sonrasında da Ikea karşısındaki Metro Gross Market'e gittim. Amacım Çadır, Mat, Uyku tulumu v.s. almak idi. Ancak;
Her iki yerde de 4 kişilik çadırlar haricinde çadır mevcut değil. Uyku tulumu 2 tip mevcut onlarda da sadece sağ fermuarlı taraf var. Yani çift almak isterseniz sol taraf yok ve uzunca bir süre gelmez dediler. Çadır için ise, tek kişilik ve 2 kişilik çadırların tamamını toptan biri aldı uzun süre gelmez dediler. Metro Gross marketten beni YIBA çarşısına ya da itfaiye meydanının ordaki çadırcılara yönlendirdiler.
Yarınki buluşmaya da gelmek istediğimden başka vaktim kalmadı ve mecburen 3 Kişilik çift brandalı bergen marka çadırı 76.26 TL ye, Aspen marka uyku tulumunu 32.40 TL'ye, tek tip olan 180 cm'lik MAT'ı 10.16 TL'ye, Forevermore arkadaşımın bahsettiği iş eldivenlerinin 3'ünü 4.90 TL'ye (başkası almasın iki çiftini hediye edebilirim), 20 ledli şarjlı ışıldak'ı 10.16 TL'ye, Kampcı kafa lambasını 7.62 TL'ye, Dinamolu LED'li el fenerini 3.38 TL'ye aldım.
Sonuç itibarı ile aldıklarımın fiyatları bana göre makul, pahalı değil, ancak başka alternatif olmadığından kaliteleri konusunda ne-fikirim, yani fikir sahibi değilim. Cumartesi günü tecrübeli arkadaşlar inşallah, TÜH keşke bunları almasaydın çok kötüymüş demezler
Metro gross markette kamp malzemesi adına neredeyse hiç alternatif yok, durumu merak eden arkadaşlarımın bilgisine sunarım.
Sevgi ve saygılarımla,
Selim, çadırı kurup kalitesine bakma fırsatın oldu mu? Hacmi ve özellikleri hakkında bilgi verebilir misin? Çift tenteli mi? Bagajı, ayakkabılığı vs. var mı? Uyku tulumu nasıl? Genişliği (benim için çok önemli. Omuzlar geniş olduğundan her tulum kapanmıyor) nedir?
kask sadece motosiklette değil, günlük hayatta da koruyor :cherry:
Dostum, daha dün akşam Panora Kipa'daydım. 3 tip çadır vardı. Anlamadığım halde hiçbirinin uygun olmadığı kanaatine vardım. Belli ki bahsettiğin özelliklerde olanlar tükenmiş.
Ayrıca bu başlığın tüm mesajlarını sindirerek okudum. O konuda şüphen olmasın.
Dün gece geç saatlere kadar netten çadır araştırması yaptım. Husky marka çadırdan bahsediyorlar. Yeri Dışkapı'daymış. Az önce aradım ama ellerinde kalmamış.
Kardeş biz pikniğe değil, kampa gidiyoruz. Gazla ocakla ne işimiz olur. Kamp ateşi diye birşey var. Yani tüp alalım diyebilecek en son adam sen olmalısın. Kafana taş mı düştü?:queen:
Seçkin sen biraz erken cık panora AVM ye uğra kipa market e bi bak.Birde akşam çay yapıcaz benim aşağıdaki resimdeki kamp ocağından mevcut lakin gazı yok Kipa da o gazlardan olması gerek bir adet de gaz alırsan seviniriz.
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://s1308.hizliresim.com/1d/r/rtqks.gif[/url][/url]
Bu aşağıdakide tüpü AMA VİDALİ DEĞİL GEÇMELİ TÜP bu önemli vidalı alırsan olmaz dostum.
[url=http://bit.ly/c25MCx][url]http://m1308.hizliresim.com/1d/r/rtqlv.jpg[/url][/url]
Kömür alsak hem bi ton duman altı olacaz hem uğraşıcaz hemde aynı para kömür de 5 tl tüp de.Hem bi kaç toplantı idare eder bizi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:41 ----------
Çözüm ekstrasıyla birlikte uygulandı zaten forum u tam takip etmediğinide belli ettin, sana çok teessüf koyuyorum arkadaşımÇünki daha bikaç satır yukarda belirtmiştimçadır temin yollarını.
Selim bak buda ekabir kampcılara bir örnek
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:45 ----------
Gurup içinde gurup açıcam Umut,Seçkin ve Sinem i de gurup liderleri ilan edicem. Ekabir kampcılar gurubu.Biri erindiğinden çadır bile kurmaz , biri alışverişi yapmaya erindiğinden kamp alanındaki büfeye kadar gelir ondan sonra büfede 2 kraker bir kolaya talim eder.Calimero da alınmasın ama daha resmen tanışmadık lakin anladığım kadarıyla bu ekipte üstün başarı sağlıyacak yeteneklere sahip bir şahsiyete benziyor.Kamp alanında güzide serin gölgelik ve çimenlik yer bulup mümkün mertebe az hareket edip olabildiğince kalori harcamadan kamp yapabilen biri gibi.Bu üstün meziyetler onlari ekabir kamp gurubu liderleri yapmaya yeter gibi.Kimler katılıyor bana katılanlar bu acıklamayı beğenerek oylaya bilir ..![]()