Honda Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Organize olamadığımız için yalnız takılanlardanım..
Anadolu yakasında oturuyorum.Riva yapıp geliyorum :)

aslında yapalım işte ufak bir şeyler ama bu yakaya gel ben oraya gelirsem beni bulmakla uğraşırsınız :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------

Denizlide her çarşamba var kardeşim buyur gel. İstanbulda kim kime tım tıma :D

eyVallah kardeşim inşAllah yolumuz bir gün düşer denizliye :)

merhaba arkadaşlar
şöyle bir fikir geldi aklıma. acaba arka dişliyi birkaç diş büyütsek motor daha atik olmazmı. bu konuda bilgisi olan varsa bizi bilgilendirebilir mi.

bu kadar kişi varım diyorsa ozaman vardır bir bildiği... yarın akşama kadar müsade olsun kimler gelirim diyor ona göre konuşalım

merhaba arkadaşlar
şöyle bir fikir geldi aklıma. acaba arka dişliyi birkaç diş büyütsek motor daha atik olmazmı. bu konuda bilgisi olan varsa bizi bilgilendirebilir mi.

Arka dişliyi büyütürsen , atik olacağın garanti fakat son süratini düşürür ayrıca yakıt tüketiminide etkileyebilir.

Fabrika çıkışı ön ve arka dişliler optimum hız ve ekonomi için tasarlanmıştır. Dişliler ile oynanmaması taraftarıyım.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Kardeşim beyaz olan motor benim bende yazlıktaydım bayram boyunca genelde her haftasonu gidiyorum armutluya görüşmek ümidiyle..

İdo iskelesinin yanındaydın baska bi motor daha vardı forumdan olduğunu bilseydim gelirdim yanına.pazartesi istanbula dönüyorum gelirsen görüşelim

:mrgreen:
Sırada kış uykusu :), tam içime sinen model yok, 2014 te ne gelecek merakla bekliyorum. Fuarda almayı planlıyorum.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:07 ----------

600fa yanlıs bılmıyorsam :)

hayırlı olsun cagdas sımdıden
2014 te gelmeyecek diyorlar, kasımda eicma fuarı geçsin, yeni modeller belli olsun, 2. elde uygun bulursam onu da düşünüyorum.

arkadaşlar bugün mototal'e gittim 12 bin bakım fiyatını sormak için bujisinin de değişmesi gerekiyormuş sadece bujiye 120 tl istiyorlar dışarıda satılmadığından zor bulunduğundan dedi oradaki yetkili arkadaş. Sizce değiştirmeli miyim 12 binde birde bildiğiniz daha ucuza mal edebileceğim bir yer var mı ?

Mototal fiyatı ayrı, diğer herhangi bir serviste daha ucuza bulabilirsin.

Motosikleti
2025 NC 750X DCT
Cok kazikmis bence kendin deistir enkotu ihtimal yurtdisi netten allaabilirsin bujiyi enfazlaa 20 liraya alirsin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar