150'lik silindir takılmış Mondial Mx Grumble 125Mundıal vulture mi
Benzin konusu da benzer motor sahiplerinden kıskanılacak bir fark yok beyler sıkarsan alayı yakıyor bu bir gercek buda sıkarsan 4 e yakın normalinde 2,5 gibi bi rakam veriyor sıkıntı yok yani![]()
Arkadaşlar bu motorun sıkıştırma oranı nedir bilen varmı? ve torku nedir![]()
MERHABA ARKADAŞLAR
en son çıktığım kısa gezintinin üzerinden 5 gün geçti . bugün şehiriçi 100 km yi tamamladım.
motoru hiç zorlamadım...dağ bayır çıkmadım inmedim...şehir dışına hiç çıkmadım... hiç 2 kişi binmedim ... (KISACASI STANDART KULLANICI İÇİN 100 KM TAMAMLADIM)
SONUÇ :
ŞEHİR İÇİ 100 KM 16 TL YAKIYOR ...
YORUM:
motoru dip gaz kullanıp uzun yolda dağ bayır tırmanınca harcadığı benzin ile akıllı efendi şehir içinde işimdeyim gücümdeyim modunda kullanım arasında 100 km de 2,5 tl oynuyor
metin6gs arkadaşın söylediğini bir mühendis olarak test ettim onaylıyorum... :bounce:
gazo benim yaptığım testi yapacağını söylemişti ama ya 100 km yi tamamlayamadı ya da yazmaya vakit bulamadı :rendeer: her neyse bana nasipmiş ben gazodan önce yapmış oldum... gazo nun test sonuçlarını da merakla bekliyorum
hepinize keyifli sürüşler...
kaskınızı montunuzu ihmal etmeyin
Arkadaşlar ben motoru 3200 e aldım faturada 2739 lira yazıyor böle durumu olanlar varmı bide arka sağ amasör sekerken sürtüyo ama ses yapmıyo demiri eritmiş garsnti değiştirirmi
Gecmis olsun dikkat edelim: )Bu gün 500 bakımını yaptırdım 60 lira tuttu yapılan tek şey respol marka yağ koydular zinciri gerdiler.
60 tl diyince yüzüm düştü ama sesimi çıkaramadım.
Bu arada bu gün düştüm ilk düşüşüm oldu.
Kesinlikle yağışlı havalarda bu lastikler ile yola çıkmayın resmen buz pateni yaptım bütün gün![]()