Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Abi görüşlerin benim için önemli. Sana bir şey sormak istiyorum. 2 zamanlı bir motor almak ne derece mantıklı sence? 2010 yada 2011 GasGas 250 Ec alabilirim yada 2006-2007 Kawasaki KX250 yada YZ250 . GasGas'ın 4 zamanlısıda var üzerinde YZF250 motoru var. Biraz pahalı onlar, alabilmem için KLX'i satmam gerekebilir. Onun dışında ucuza vurup kırmak için bir motor bulamıyorum. Anlamsız yüksek fiyatlar istiyorlar.
2 zamanlı specialler sadece arazide kullanıldığı icin motosiklet zevkini sınırlayabilir.Üstelik 2 zamanlılarda motor ömrü 4 zamanlılara göre çok düşük ve kullanımla yakından ilintili.,
ayrıca sürekli olarak kendine ait amatör bir atölye geliştirmek zorundasın çünkü söküp takması bitmez.KLX ten sonra düşük cc 4 zamanlı motor alırsan arazide keyif alamayacaksın,2 zamanlının ucuzu da olsa olsa DT 125 filan olur ki gerçekten temizini bulmak zor,diğer temizler sadece yıkanmış oluyor
Bizde special motorun meraklısı az olduğu icin motor da az haliyle.,Yunanistanda köylerde bile DT 125 bulunabildiği icin öyle bolluğun icinde olsak DT alınabilirdi.