arkadaşlar bugün itibari ile rks 150 sahibiyim artık ilk buluşma da yanınızdayım inşallah ..
bildiğiniz gibi bir zincirin gücü en zayıf halkası kadardır, geziye gelmeniz durumunda size kesilecek bir ceza-bağlama vs sizin kadar bizi de üzecek sıkıntıya sokacak, sizi bırakıp gitsek olmayacak sizinle geri dönsek olmayacak, özellikle gezilerden önce uyarılarımızı yapıyoruz trafik kuralları çerçevesinde güvenli bir sürüş olacak gün başladığı gibi güzel bitsin diye... size "gelme" tabiki diyemeyiz, şahsi algılamanızı istemem neticede biz ehliyetle doğmadıkbir kişi fazla olmayı tabiki isteriz ama risk tartışmaya açık, kurallar ise değil
![]()
arkadaşlar bugün itibari ile rks 150 sahibiyim artık ilk buluşma da yanınızdayım inşallah ..
haklisin kardes riske girmeye gerek yok 2 ay daha sabredecem size iyi surusler ..
bidahaki yalova turuna gelirim bende.![]()
Memduh hocam seninle aynı dönem kurstamıyız ben nisan 13 te yazılıya giraceğim, ehliyet haziranda elime geçer galiba.
Az önce öğrendim Çanakkale de yeğenim kaza yapmış. Ehliyet sınavını geçmiş,direksiyon sınavını bekliyor. Yani ehliyetsiz olarak kaza yapmış.Hızı 40 km. civarı, Park halindeki araç birden önüne çıkmış, kafayı ön camdan içeri sokmuş o da.kollarında cam kesikleri ve dizlerinde ağrı varmış. Kask var fakat mont,eldiven,dizlik yok... Ehliyeti olmadığı için hiç bir hak ta talep edemez,suçlu konumunda. Adam insaflı çıkmış ta şikayetçi olmamış,masraflarını da karşılamış. Bunu size örnek olsun diye yazıyorum. Korumasız binmeyin.
Az önce öğrendim Çanakkale de yeğenim kaza yapmış. Ehliyet sınavını geçmiş,direksiyon sınavını bekliyor. Yani ehliyetsiz olarak kaza yapmış.Hızı 40 km. civarı, Park halindeki araç birden önüne çıkmış, kafayı ön camdan içeri sokmuş o da.kollarında cam kesikleri ve dizlerinde ağrı varmış. Kask var fakat mont,eldiven,dizlik yok... Ehliyeti olmadığı için hiç bir hak ta talep edemez,suçlu konumunda. Adam insaflı çıkmış ta şikayetçi olmamış,masraflarını da karşılamış. Bunu size örnek olsun diye yazıyorum. Korumasız binmeyin.