[Bursa - MT]

evrak eksikliğim yok tabi ki ya motorum sıfır aldım 2006 model daha önceden ramzey kullanan arkadaşlarımda var sağlam 2 ay oldu alalı ama hiç şansım yok bu konularda arka dişlilerin oralardan bi yerlerden yağ kaçırıyor başka sorunlarıda vardı ama kendim hallettim malzemem olsa o bölgeyede el atıcam ama alet yok yani varda yok inşallah haftaya yaptırıcam ama scooter yaptığı hız 60 70 km sürekli gidebilceğim hız, o yüzden size pek ayak uyduramam :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:33 ----------

Honda activa ama o benimki ramzey arada dağlar kadar fark var bence :)

Gezilerde ayak uyduramam diyorsan aksam caylamalarina gelirsin zaten pratigin artinca motorun cok bi onemi kalmayacak :)

Motor kullanmayı biliyorum yani trafikte olsun uzun yolda olsun zorluk çekmek 1 seneyi geçti motor kullanıyorum 250 cc lik motorumda oldu pratik konusunda sıkıntım yok sadece motorum sıkıntı :) çaylamara gelirim etrafımda motoru seven sizin gibi pek insan yok ben olsun istiyorum o yüzden burayı takip ediyorum o yüzden sizinle konuşmak paylaşmak istedim :)

Listeye işyerimden ayhan isimli bir abimide ekleyebiliriz .. Hava iyi olursa katılırım dedi o da ...

ilovetechn0 hoşgeldiniz . Bende gemlik'ten katılcam. Kaptan mola yerini kesinleştirince orada grup gelmeden hem tanışmış oluruz hem çaylanırız :)

. Kaptan mola yerini kesinleştirince orada grup gelmeden hem tanışmış oluruz hem çaylanırız :)

Yazdım ya mola yerlerini Mavilim :bounce: Sen kendi durağında bekle :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 11:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:52 ----------

Herkese merhabalar :) bu forum sitesini keşfettikten sonra her gün takip eder oldum özellikle bursa mt grubunu :) geçen sene aldığım bir motorla başladı bende motor aşkı hastasıyım delisiyim tabi ki burda herkes bilir bu duyguyu :) sizin aranıza katılmayı o kadar çok isterdim ki bu şekilde bir motor konvoyu görsem mutlu oluyorum motosikletim var yalnız bu gezilere uygun değil :( uludağ üniversitesinde öğrenciyim bursalıyım tabi ki size ayak uydurabilecek bir motorum olsun çok isterdim asla gezileri kaçırmazdım ama malesef sadece buradan takip edebiliyorum napalım olsun :)
içimden geldi yazmak istedim :)

Hoşgeldin :cat: Ara sıra biz de Görükle ye geliriz çekirdek çitlemeye, sık sık görüşücez desene :cherry:

[/COLOR]

Hoşgeldin :cat: Ara sıra biz de Görükle ye geliriz çekirdek çitlemeye, sık sık görüşücez desene :cherry:[/QUOTE]

Çok sevinirim abi :) sizinle tanışmak isterim

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:59 ----------

Foruma alışamadım kusura bakmayın şu cevaplamalarıda bi öğrenemedim gitti :D

24.03.2012 Yalova Turu Güncel Liste

Saat 10:00 da Yalova yolu Özdilek te toplanma, 10:30 da hareket
Saat 11:00 da Gemlik İmam Tesislerinde ihtiyaç molası
Gemlik ten katılacak arkadaşlar buradan katılabilirler.
Orhangazi üzerinden Yalova ya geçiş ve gelsin köfteler

Dönüş sahil şeridinden aheste aheste olacak

Yemek için eski dostlarımızdan İbrahim in mekanına gidiyoruz. Topçular feribot yolu üzerinde.
içecek
tatlı
porsiyon sucuk veya köfte
salata
çaylar,
15 TL

1. Özcan COŞKUN
2. Batuhan ULUDAĞ
3. Haktan KARABULUT
4. Batuhan GÜRSES +1
5. Ercan GÖÇMEN
6. Sabih TÜZEM
7. İbrahim OLCAR
8. Mehmet SARIKAYA
9. Emre YILDIZ
10. Orhan S.
11. Ali Ç.
12. Tufan S.
13. Bülent E.
14. Ersen E.
15. Davut Emre CİN
16. Mehmet A.
17. Timur Ö.
18. Mehmet ÇELEBİ
19. Oğuz 600 F
20. Özlem A.
21. Orhan + Hafize
22. Erdem H.
23. Adnan O.
24. Orkun YILDIROK
25. Hasan KArgı ( Belki )
26. Uğur Elbi
27. Mesut Karaca
28. Mehmet Topoğlu
30. Recep Üzer

Sınava giren bazı arkadaşlar çıkışta geleceklerini söylediler. Zaten saat 13:00 civarı hala Yalova da oturuyor oluruz.

Bu arada aramıza yeni katılan arkadaşlara hayırlı olsun . Allah tekerinizi düz bastırsın.

Orhangaziden katılacak arkadaşlar sanırım 11:30 - 12:00 arası geçeriz . Kaptan bu konuyu netleştirsin yine gün içinde bildiririz buradan.

üstad ehliyetm yok daha almadım kurs mdevam edıyo bende gelsem sıkıntı olurmu?

Valla Üstadım benim için olduğu gibi bir çok arkadaş içinde mahsuru elbet yok lakin olurda çevirmeye denk gelirsek sıkıntı yaşanır elbet. Hem cebine zarar hem moraline zarar. Bu konuda risk almak sana düşer ve anlayışına sığınarak tek başıma bir cevap veremem sana malesef.

ben ehlıyetsız kasksız karacabeyden izmite gıttım.yolda ne gıderken ne gelırken aga sen nereye gıdıyon dıye soran olmadı.kabul edıyorum kotu bı ornegım ama az evvel motorun satısını verdım garıbım ruhsat polıs yuzu gormeden gıttı.

ben ehlıyetsız kasksız karacabeyden izmite gıttım.yolda ne gıderken ne gelırken aga sen nereye gıdıyon dıye soran olmadı.kabul edıyorum kotu bı ornegım ama az evvel motorun satısını verdım garıbım ruhsat polıs yuzu gormeden gıttı.
Herkes bu kadar şanslı olmayabilir abi. Sonra ehliyetsizliğin derdi büyük oluyor,benzemiyor kasktan yenen cezaya.

bildiğiniz gibi bir zincirin gücü en zayıf halkası kadardır, geziye gelmeniz durumunda size kesilecek bir ceza-bağlama vs sizin kadar bizi de üzecek sıkıntıya sokacak, sizi bırakıp gitsek olmayacak sizinle geri dönsek olmayacak, özellikle gezilerden önce uyarılarımızı yapıyoruz trafik kuralları çerçevesinde güvenli bir sürüş olacak gün başladığı gibi güzel bitsin diye... size "gelme" tabiki diyemeyiz, şahsi algılamanızı istemem neticede biz ehliyetle doğmadık :) bir kişi fazla olmayı tabiki isteriz ama risk tartışmaya açık, kurallar ise değil :)

sağolun arkadaşlar ismim Aydın M. kısmetse görüşmek üzere inşallah. hava durumu dün yağış gösteriyordu ancak bugün güneşli olarak değiştirdi meteoroloji inş. pazar günü hava bizden yana olur :)

İnş. Aydın hava güzel olurda daha keyifli bir gezi olur bize. Gerçi şimdi baktım bu gece kar yağışındanbahsediyor ama nasip artık :D

Sizlerdede gerçekten hiç şans yok geçen hafta o kadar ayarladınız planladınız o gün neredeyse kar yağıcaktı bazı yerlere yağdı bile umarım bu sefer hava sizden yana olur :) :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar