[Bursa - MT]

bu kadarla geçmiş olsun, biz bas bas bağırırken en yakınlarımızın tedbirsizlikten canı yanması daha da üzücü oluyor

ayni donemdeyiz bana soylenen mayis ortasinda alirsin defiler hangi Kursa gidiyosun ka. tl ye kayit oldun Ben gatanti Zurich kursuna kayit oldumj

Bende nazım s.kursuna kayıt oldum Bağlarbaşı fsm ye çıkarken 400tl bir iki yere sordum aynı fiyattı daha ucuza olanlarda varmış ben fazla araştıramadım.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:09 ----------

Geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler.

Sadece konuşmakla kalmayacağım abi :pl:

geçmiş olsun bende bu aralar youtube de motor kazalarını çok izliyorum tavsiye ederim izleyin ders alınacak çok şey var.

Arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım forumu birkaç aydır forumu takip ediyorum.Adım Özgür .inşallah en kısa zamanda yüzyüzede tanışırız.

Memduh hocam seninle aynı dönem kurstamıyız ben nisan 13 te yazılıya giraceğim, ehliyet haziranda elime geçer galiba.

bende aynı dönemdeyim.. mayıs başı-ortası gibi elinizde olacak..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:33 ----------

Az önce öğrendim Çanakkale de yeğenim kaza yapmış. Ehliyet sınavını geçmiş,direksiyon sınavını bekliyor. Yani ehliyetsiz olarak kaza yapmış.Hızı 40 km. civarı, Park halindeki araç birden önüne çıkmış, kafayı ön camdan içeri sokmuş o da.kollarında cam kesikleri ve dizlerinde ağrı varmış. Kask var fakat mont,eldiven,dizlik yok... Ehliyeti olmadığı için hiç bir hak ta talep edemez,suçlu konumunda. Adam insaflı çıkmış ta şikayetçi olmamış,masraflarını da karşılamış. Bunu size örnek olsun diye yazıyorum. Korumasız binmeyin.
geçmiş olsun Özcan. Umarım ağrıları sızıları bir an önce geçer..
Özellikle şehir içi trafiğinde sürekli kullanan arkadaşlar korumaları eksik etmeyin.. Hastane masrafı ve çilesinden iyidir..

Az önce öğrendim Çanakkale de yeğenim kaza yapmış. Ehliyet sınavını geçmiş,direksiyon sınavını bekliyor. Yani ehliyetsiz olarak kaza yapmış.Hızı 40 km. civarı, Park halindeki araç birden önüne çıkmış, kafayı ön camdan içeri sokmuş o da.kollarında cam kesikleri ve dizlerinde ağrı varmış. Kask var fakat mont,eldiven,dizlik yok... Ehliyeti olmadığı için hiç bir hak ta talep edemez,suçlu konumunda. Adam insaflı çıkmış ta şikayetçi olmamış,masraflarını da karşılamış. Bunu size örnek olsun diye yazıyorum. Korumasız binmeyin.

buyuk gecmis olsun ucuz atlatmis com daha kotusude olabilitdi koruma ekipmani kullanmak şart.

geçmiş olsun kaptanım inşallah bu son kazası olur allah daha büyüklerini göstermesin

geçmiş olsun abi ucuz atlatmış ekmek almaya giderken bile tam koruma diyorum millet bir tarafıyla gülüyor ne kadar anlatsak boş

Arkadaşlar gezi yarın yapılacak hava durumlarında bursa parçalı bulutlu yalova ise güneşli gösteriyor. Hemen yarın olsun istiyorum ben :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:00 ----------

Özcancım yarın gelecekler için son bir güncel liste yapalım mı ? Gelecek olan arkadaşlardan bir ses alırsak daha kolay olabilir diye düşündüm :)

Listeden 4-5 kişi gelmeyecek sınav sebebiyle. Fakat iş arkadaşlarını da getirecek arkadaşlar var. 40 kişi civarı görünüyor. Fakat yarın sabahki havaya bağlı herşey. Ben her halükarda saat 10:00 da Buluşma noktasında olucam inşallah.

Saat 10:00 da Yalova yolu Özdilek te toplanma, 10:30 da hareket
Saat 11:00 da Gemlik İmam Tesislerinde ihtiyaç molası
Gemlik ten katılacak arkadaşlar buradan katılabilirler.
Orhangazi çıkışında Sakallı Tesisinde 5 dk. mola, Orhangaziden katılacaklar buradan katılabilirler.
Orhangazi üzerinden Yalova ya geçiş ve gelsin köfteler

Dönüş sahil şeridinden aheste aheste olacak

Yemek için eski dostlarımızdan İbrahim in mekanına gidiyoruz. Topçular feribot yolu üzerinde.
içecek
tatlı
porsiyon sucuk veya köfte
salata
çaylar,
15 TL

1. Özcan COŞKUN
2. Batuhan ULUDAĞ
3. Haktan KARABULUT
4. Batuhan GÜRSES +1
5. Ercan GÖÇMEN
6. Sabih TÜZEM
7. İbrahim OLCAR
8. Mehmet SARIKAYA
9. Emre YILDIZ
10. Orhan S.
11. Ali Ç.
12. Tufan S.
13. Bülent E.
14. Ersen E.
15. Davut Emre CİN
16. Mehmet A.
17. Timur Ö.
18. Mehmet ÇELEBİ
19. Oğuz 600 F
20. Özlem A.
21. Orhan + Hafize
22. Erdem H.
23. Adnan O.
24. Orkun YILDIROK
25. Hasan KArgı ( Belki )
26. Uğur Elbi
27. Mesut Karaca
28. Mehmet Topoğlu
30. Recep Üzer
31. Can COŞKUN + 3 motor
32. Yalçın ZENGİN+1
33. ilovetechn0
34. Özhan Çoklar

891543_10151504656302230_1559882535_o.jpg

882121_10151504655427230_1436109357_o.jpg

891577_10151504654622230_1856850034_o.jpg

903418_10151504653692230_970091704_o.jpg

benim makinadan bi kaç resim dostlar plaka slikonladık bantlar o yüzden

Ozcan abi gecmis olsun. Yarinki geziye muhim islerden dolayi katilamiyacam ama kursunlu gezisinde yanimda gelen Caglar abim gelecek. Saat 10da ozdilegin oraya . Onuda listeye eklerseniz sevinirim. Size iyi gezmeler:(

kaptan ben yarın gemlikten katilicam .. ozdilegin önune isyerimden 2 tane siyah cbrli is arkadaslarim gelcek onlarda listeye dahil ayhan denizli +1 motor .. yarin imam da beklicem video cekerim bi de siz gelirken:)))

Sizlere yarınki gezide iyi eğlenceler dilerim :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:48 ----------

Görünüş olarak güzel bir motor umarım mekanik olarakta öyledir :) tekrar hayırlı olsun

özcan yeğenin için üzüldüm geçmiş olsun, küçük kazalar daha büyüklerini engellermiş. acil şifalar diliyorum.... yeni motor alanlara ve heyecanla gezilere. katılmak isteyen arkadaşlara. hayırlı olsun kazasız geziler ve sürüşler dilerim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar