[Bursa - MT]

Herkese merhabalar :) bu forum sitesini keşfettikten sonra her gün takip eder oldum özellikle bursa mt grubunu :) geçen sene aldığım bir motorla başladı bende motor aşkı hastasıyım delisiyim tabi ki burda herkes bilir bu duyguyu :) sizin aranıza katılmayı o kadar çok isterdim ki bu şekilde bir motor konvoyu görsem mutlu oluyorum motosikletim var yalnız bu gezilere uygun değil :( uludağ üniversitesinde öğrenciyim bursalıyım tabi ki size ayak uydurabilecek bir motorum olsun çok isterdim asla gezileri kaçırmazdım ama malesef sadece buradan takip edebiliyorum napalım olsun :)
içimden geldi yazmak istedim :)
bence yanlış düşünüyorsun. kardeşim ben 100cc lik cupla,yedigöllere. çıkmış, ve çoook uzun geziler yapmış. ve sıfırdan alıp.12000 km de satan ve hiç sorun yaşamayan nacizane bir sürücü olarak, katılmanı tavsiye ederim, motor yani sonuçta. agaç kesme motoru hariç. her tarz motorla gezilere katılabilirsin bence:)

Saat 10 da Yalova yolu Özdilek te toplanma, 10:30 da hareket
Saat 11 da Gemlik İmam Tesislerinde ihtiyaç molası
Gemlik ten katılacak arkadaşlar buradan katılabilirler.
Orhangazi çıkışında Sakallı Tesisinde 5 dk. mola, Orhangaziden katılacaklar buradan katılabilirler.
Orhangazi üzerinden Yalova ya geçiş ve gelsin köfteler

Dönüş sahil şeridinden aheste aheste olacak

Yemek için eski dostlarımızdan İbrahim in mekanına gidiyoruz. Topçular feribot yolu üzerinde.
içecek
tatlı
porsiyon sucuk veya köfte
salata
çaylar,
15 TL

bence yanlış düşünüyorsun. kardeşim ben 100cc lik cupla,yedigöllere. çıkmış, ve çoook uzun geziler yapmış. ve sıfırdan alıp.12000 km de satan ve hiç sorun yaşamayan nacizane bir sürücü olarak, katılmanı tavsiye ederim, motor yani sonuçta. agaç kesme motoru hariç. her tarz motorla gezilere katılabilirsin bence:)

ilk motorum mondial 100 mfh tı cupları iyi bilirim :) keşke satmasaydım çok pişnanım :( ama napalım artık oldu bi kere. motorumun tarzı önemli değil tabikide ama motorum motor değil yani güvenemiyorum iki sefer yolda bıraktı beni, o arızasını giderdim bu seferde kayışın olduğu bölmeden uzun yol ve sürat yaptığım zaman yağ akıtıyor sanırım arka difransiyel mi deniyor oraya bilmiyorum tekerin ordaki dişlelerden kaçıyor büyük ihtimal bi sefer yaptırdım ne güzel sorun çözülmüştü ama yine yaptı :( en kıza zamandan adam akıllı bir bakıma sokucam inşallah artık yapmaz. yani sorun motorun tarzı değil :)

ilk motorum mondial 100 mfh tı cupları iyi bilirim :) keşke satmasaydım çok pişnanım :( ama napalım artık oldu bi kere. motorumun tarzı önemli değil tabikide ama motorum motor değil yani güvenemiyorum iki sefer yolda bıraktı beni, o arızasını giderdim bu seferde kayışın olduğu bölmeden uzun yol ve sürat yaptığım zaman yağ akıtıyor sanırım arka difransiyel mi deniyor oraya bilmiyorum tekerin ordaki dişlelerden kaçıyor büyük ihtimal bi sefer yaptırdım ne güzel sorun çözülmüştü ama yine yaptı :( en kıza zamandan adam akıllı bir bakıma sokucam inşallah artık yapmaz. yani sorun motorun tarzı değil :)
hımm anladım senin motorun kayışlı yani sukuter. haklısın bende ilk olarak. mondial 150. hs almıştım çok titiz davranmama. ragmen sorunu hiç bitmedi sattım. 100cc.cup aldım. ondan çok menmundum. 30. yıllık motorcu olarak. kesinlikle. bir daha. markada olsa sucuter. motor almam. vitesli mekanik ve elektronik olmak kaydıyla. daha sorunsuz. ve parçası daha ucuz..

hımm anladım senin motorun kayışlı yani sukuter. haklısın bende ilk olarak. mondial 150. hs almıştım çok titiz davranmama. ragmen sorunu hiç bitmedi sattım. 100cc.cup aldım. ondan çok menmundum. 30. yıllık motorcu olarak. kesinlikle. bir daha. markada olsa sucuter. motor almam. vitesli mekanik ve elektronik olmak kaydıyla. daha sorunsuz. ve parçası daha ucuz..

Aynen öyle artık scooter gördüğüm zaman kaçıyorum :) motora hiç masraf yapmak istemiyorum vericem parayı yaptırıcam yine aynı şeyi yapıcak ama mecbur yaptırıcam yeni motor almaya gücüm yok öğrenci adamız ailemede yük olmamam mecbur bununla şimdilik motor aşkımı gideriyorum :)

Yalova tarafı geziye katılacak tüm arkadaşlara hayırlı yolculuklar, kazasız dertsiz sürüşler dilerim. Ben o mekanı iyi bilirim her o tarafa yolum düştüğünde mutlaka yemeği orda yerim :) Çok çok önemli bir tavsiyem yoğurdunu mutlaka deneyin..
Biz ufak bir grup olarak yeni lastiklerimizi test edeceğiz (yani araziye kazı çalışmasına çıkıyoruz).. Herkese iyi eğlenceler..

Şimdiden geziye katışacaklara iyi eğlenceler diliyorum bende yeni öğreniyorum mahalle aralarında, öğrendikten sonra katılacam inşallah. Birde özellikle ybr kullananlara sormak istiyorum benim motoru 3-5 gün çalıştırmayıp sonra çalıştırmaya kalktığımda ilk defada almıyor birkaç defa basmak gerekiyor acaba normalmidir

Evet sabırsızlıkla bekliyorum gezinin nasıl geçtiğini umarım bol bol resimde çekmişsinizdir :)

Çok güzel resimler ve videoler çekenler oldu, ben ufaktan 1-2 tane çekmiştim. Önden onu göndereyimde azıcık merakınız gitsin :))

techno senle tanışamadık ya, konvoyda görüyorum duruyoruz yakalayamıyorum kalabalıktan :D motorun başına falan geldim birkaç kere baktım kimse sahiplenmiyo bıraktım :)

mulhollard tadında bir gezi oldu, gelmeyenler çok şey kaçırdı :)

Allahım ne harijka bir geziydi. Katılan herkese teşekkürler. Hakkatten milletin sezonu açası varmış bir ara 43 motor falan oldu ya . Virajlar desen dadından yenmedi :) Ericek göletini ne zaman planlıyoruz :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar