Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

arkadaşlar 2008 st kanuni buldum acaba 2008 model st'lerde enjeksiyon ve devir kesici varmıdır arkadaşa şu an ulaşıp soramadım ona göre irtibata geçeyim satıcı ile
st kanuni ise vardır hyosung ise yoktur göstergenin içinde fialn st kanuni yazması lazım veya motoru çalıstırdığında enjeksiyon bipppp lemesi felan olmalı

evet fazla yıpranmış fiyatdanda belli ediyor sanırım aslında sıfır almak daha mantıklı gibi 8000 binlik motorunda nasıl çıkacağı muamma bu motosikletde gaza gelip motoru çabuk bitiren tipler çok

hiç bulaşma motoruna modifiye adı altında başka marka ismi yazan adamın molı sağlam olmaz deneyimle sabittir

Uzun süre bekledikten sonra GT250R ım kavuşacağım arkadaşlar, haftaya kısmetse havalar izin verirse elazığ-erzincan 600 km yol yapacağız 1 motor gidip 2 motor dönücez. 4 riders kışlık pantolon, venom kışlık mont, tex kışlık eldiven ekipman aldım. Bakalım donmazsak 5 derecede 600 km yolumuz var :) R1200 gs ile İliç'e gidip ordan 2 motor erzincana tescile gidip ordan elazığa geri döneceğiz.

iyi geceler degerli forum sakinleri birşey danışmak ve sormak için rahatsız ediyorm benim 2007 model gt250r'm var ve gösterge panelinde devir saati haricinde lcd kısmı hiç çalısmıyor bir şekilde yanmıs bu gösterge saatini temin edebilecegimiz bir yer veya satan bir arkadaş varmıdır acaba devir saati olmasada olur sadece lcd kısmı gerekli benim için iyi forumlar teşekkürler

iyi geceler degerli forum sakinleri birşey danışmak ve sormak için rahatsız ediyorm benim 2007 model gt250r'm var ve gösterge panelinde devir saati haricinde lcd kısmı hiç çalısmıyor bir şekilde yanmıs bu gösterge saatini temin edebilecegimiz bir yer veya satan bir arkadaş varmıdır acaba devir saati olmasada olur sadece lcd kısmı gerekli benim için iyi forumlar teşekkürler

http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=73&products_id=1207

doğru olan gösterge budur arkadaşlar açıklamada yazıyor zaten 2007 ye takanıda görmüştüm bundan efi için değildir yazıyo
http://www.hyosungsource.com/index.php?main_page=product_info&cPath=69&products_id=905
bi noktada anlaşamadık sanırım ben gerçek 2007 modelin fabrikasından cıktığında kullandıgı göstergeyi gösterirken siz nie inatla daha yeni göstergeler gösteriyosunuz ayrıca bu gösterge 2009-2010 modellerde kullanılan o yüzden efi için değil :)
Usta soketler aynı gibi :) O da lcd değil mi ? :)
onun yapısı LCD die geçmiyordu ne olarak geçtiğini bi hatırlıyabilsem zaten kuralkanın parça listesinde yazıyordur :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar