100tl değil 35tl plakalık en azından yeni kasalarınki öle ama ben gizlemek istediğimde 1 etiket yapıstırıyorum yetiyor yani sokup takmaya gerek kalmıyorYanlış düşünüyosunuz bence.Ota boka ceza geliyo, yok hız sınırı, yok emniyet şeriti, yok kırmızıda geçtin... Hepsini geçtim benim gibi köprüyü cok kulanan ve devlete haketmediği parayı vermek istemeyenlerde var, sadece sansür amaçlı yani. Yani motorun cc'yle, sürücünün agresifliğiyle pek bi alakası yok bence, tedbir amaçlı bile yapılabilir. He tabi bende taktırcam şimdi, orjinal camurluğu kesiyolar malesef, orjinalliği bozuluyo ama dediğim gibi geri dönüşü var, oda 100 lira.
Niye böyle düşünüyosunuz ? Biraz acarmısınız plakalık iptal olmuşsa noolcakki, camurluk dediğimiz şey 100 tl isteyen alır, takar orjinal haline döner. Yani kompleks bişey değil, öyle dandik ledler ışıklar stickerlarla pavyona dönen motora bakıp, buna binen adam şöyle sürmüştür diyebiliriz... elektronik aksamla oynanmış, akü vs. problem olabilir diyebilirizde, camurluk icin niye öyle dediniz anlamadım ?
slm arkadaşlar foto nasıl ekliyorduk biri özelden mesaj atabilir mi
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:27 ----------
http://www.hizliresimyukle.com/hpb
http://www.hizliresimyukle.com/hpv
http://www.hizliresimyukle.com/hp1
kanımca oldu galibaişten güçten fırsat bulup da hataydaki ilk gezintimi yaptım kürşad kalesi harika bir yer. tavsiye ediyoruz
![]()
beyler yanpad, tankpad ve gidonpad nereden temin edeyim ?
Arkadaslar merhaba bugun itibatiyle..hyo 650r sahibiyim. Bu modelde yedek parca sikintisi olanlar bana ulassin yardimci olurum. Saygilar
ön cama film çekilebiliyormu? çektirebilen varmı
dostum cama film çekme muhabbetini araştırdım hatayın en iyisi deikleri bir adamı buldum bizim bombeli camlara film atılmıyormuş filmin yapışması için kendi suyu varmış fakat bombeli yere gelince o su akıyormuş veya öyle bişey dedi adam anlamadım onun yerine şeffaf bir kaplama var folyo gibi ama transparan cumartesine sözleştik 30 tl dedi oluruna bakacaz artık depo için hyosung çıkartmaları ve iyi bir işçilikle vernik, sayın adminimin attığım 30 maile karşılık yollamaması üzerine site stickerı da çıkarttıracam inş onların fiyatına da 10 15 tl kadar dedi ayrıca ön cama hgs için dikdörtgen bir boşluk da bırakacakcumartesinden sonra resim paylaşırım inşallah
S.a arkadaşlar istanbuldan 2011 2012 gt 250 r arıyorum. temiz kazasız. sahibindene baktım ama forumdan arkadaşlar varsa daha iyi olur diye düşündüm facebook.com/efnacan burayada mesaj atabilirsiniz daha çabuk cvp veririm teşekkürler. 1-2 hafta araştırma içindeyim içime sineni alıcam. 600f den vazgeçtim yakıt dolayısıyla. bunun yakıtı nasıldır motoru fazla zorlamayı sevmeyen biriyim. genelde uzun yol yapıcam örneğin istanbul sakarya - istanbul bursa- istanbul bolu- 100 km de ne kadar yakar ve 140-150 km hızla durmadan sorunsuz kaç km yolalabilirim teşekkürler
arkadaşlar hyo gt 250 r için parça teminini nasıl sağlıyorsunuz. Akü, hava filtresi, yağ filtresini Hangi siteden alabilirim? Bir de akü için hangi değerler gerekiyor gt 250 r için.