Yok yok sen Fazer'la gel, hem senin Fazer'ı da ıslatmış olcaz :mrgreen: bekleriz sıkıntı yok
------
o zaman desene senin makinayı da ıslatmış olcaz :mrgreen:
o zaman gelirken yıkatmama gerek yok motoru
Yok yok sen Fazer'la gel, hem senin Fazer'ı da ıslatmış olcaz :mrgreen: bekleriz sıkıntı yok
------
o zaman desene senin makinayı da ıslatmış olcaz :mrgreen:
sabırsızlığımı ve heyecanımı mazur görün arkadaşlar..malumunuz motoru yeni aldım ilk büyük makinam.. hergün garaja gidip tozunu alıyorum çalıştırıyorum sesini dinliyorum. bi an önce biraz yol yapmak istiyorum motorumla.. bu arada arkadaşlar dediğim gibi ilk büyük makinam er 6 giderken maksimum kaç km hızla yol alıcaz ? motoru tanımadığım için çok yüksek hızlara çıkmak istemiyorum ilk etapta.. ??
hacı ben yaşlandım çok basmadan guruptan kopma yapmadan gideriz.... yoluna göre 80 ile 130 arası süzülür gideriz... eğer zorlarsa 60-80 de olur sıkıntı yok.. sen yada başkası kimseyi üzmeden yarı yolda bırakmadan yol almak ve yolculuktan zevk almak öncelikli amaç...
cümleten hayırlı geceler....
hava ne kadar sıcak o lursa motordan o kadar s-zevk alırsın engin..
Benim kaskta da aynı parça düşmüştü. fabrikada tornada yenisini yaptım orjinalinden güzel oldu :mrgreen:
bencede çok haklısın... bu arada ramazan bişiy danışıcam sana. ls2 çeneden açılır kaskımın yandaki vizörü sıkan yuwarlak şeffaf vidası düşmüş hiçbiryerde bulamıyorum ? nereden temin edebilirim .. ? yardımcı olursan sevinirim
keşke fazladan yaptıraydın![]()