Yamaha Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Toplu yıkama etkinlikleri episode - 1 :mrgreen:

sabırsızlığımı ve heyecanımı mazur görün arkadaşlar.. :D malumunuz motoru yeni aldım ilk büyük makinam.. hergün garaja gidip tozunu alıyorum çalıştırıyorum sesini dinliyorum. bi an önce biraz yol yapmak istiyorum motorumla.. bu arada arkadaşlar dediğim gibi ilk büyük makinam er 6 giderken maksimum kaç km hızla yol alıcaz ? motoru tanımadığım için çok yüksek hızlara çıkmak istemiyorum ilk etapta.. ??

hacı ben yaşlandım çok basmadan guruptan kopma yapmadan gideriz.... yoluna göre 80 ile 130 arası süzülür gideriz... eğer zorlarsa 60-80 de olur sıkıntı yok.. sen yada başkası kimseyi üzmeden yarı yolda bırakmadan yol almak ve yolculuktan zevk almak öncelikli amaç...

:) öyle olsun bakalım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:44 ----------

hacı ben yaşlandım çok basmadan guruptan kopma yapmadan gideriz.... yoluna göre 80 ile 130 arası süzülür gideriz... eğer zorlarsa 60-80 de olur sıkıntı yok.. sen yada başkası kimseyi üzmeden yarı yolda bırakmadan yol almak ve yolculuktan zevk almak öncelikli amaç...

120-150 gibi hızlar beni korkutmuyor zaten.... 60-80 ile gitmeye kalkarsak akşama warırız heralde :) ayın 10 u gibi gideriz herhalde hawalar güzel olursa değilmi ramazan ?

hava ne kadar sıcak o lursa motordan o kadar s-zevk alırsın engin..

bencede çok haklısın... bu arada ramazan bişiy danışıcam sana. ls2 çeneden açılır kaskımın yandaki vizörü sıkan yuwarlak şeffaf vidası düşmüş hiçbiryerde bulamıyorum ? nereden temin edebilirim .. ? yardımcı olursan sevinirim

Motosikleti
Benim kaskta da aynı parça düşmüştü. fabrikada tornada yenisini yaptım orjinalinden güzel oldu :mrgreen:

bencede çok haklısın... bu arada ramazan bişiy danışıcam sana. ls2 çeneden açılır kaskımın yandaki vizörü sıkan yuwarlak şeffaf vidası düşmüş hiçbiryerde bulamıyorum ? nereden temin edebilirim .. ? yardımcı olursan sevinirim

civatacıya git gözüne hoş gelenden al.. yedek parça olarak bulamazsın...

Selam banada yer var mı?

405839_10151078773434983_1906056570_n.jpg

Motosikleti
buyurun hocam ne demek :) Allah nazardan saklasın :)

Amin. Teşekkürler arkadaşlar. Cümlemizi inşallah, görünmez kazalardan belalardan korusun Allah.

Konyadayım ben, sezonu açmadım henüz havalar çok güzel gidiyor ama güvenipte çıkartamadım motoru. Güneşi gördükce insanın içi kıpır kıpır oluyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar