Trafikte sıkıştırılmakdan usandık artık sıcaklar bi yandan...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla yemedik degil :))

arkadaşlar, istanbulun göbeğinde iki tinerci arkadaşı patakladıktan sonra Allah cezamı vermişti onuda ekliyim :queen: minibüsçü bi adam yaklaşık 35 yaşlarında beni motorumla giderken sıkıştırdı minibüs full doluu!!! minibüsün önünü kestim amcamı indirdim fakat minibüste oturanlar yolcu değil minibüs durağının diğer şöförleriymiş :bounce: beni yaklaşık 9 kişi dövdüler üstelik bostancıda Allah tan kask vardıda kalıcı bi hasar almadım ve tanınmadım :p

ama indirdiğim adama Allahtan kafayı çakmışım ilk ve son darbem oldu:D vay ahmet abiyi dövüyor diye bi sess duydum sonra yerde tekmeler yediğimi hatırlıyorum. ama delikanlıyım yine olsa yine indiririm, şansıma :cherry:

kavgasız kazasız günlerde keyifli sürüşler

Vay sanssiz abim bnm be :cherry: Yazik olmus abim.Gene ucuz yitmissin minibusculerde herturlusu var biliyon.Sakata gelmemek icin minubusculere dalmiycan...:rendeer:

elemanda teknik varmış geçmişte boks yapmışlığım var trafikte bazen çıldırıyorum çok çıldırdığım zaman ağız hareketlerimi belli ederek hiçte iyi olmayan şeyler söylüyorum.genelede bu lafları yiyip gidiyolar.şurasıda var olur olmaz şeylere patlamamk lazım çıldırma sınırını ayarlamak lazım yoksa karakoldan çıkamayız bu yurdum insanlarıyla....

Helal olsun yanlız adama. İyi dövmüş.
Helal olsun dememin sebebide orda 1 kişiye 2 kişi olması :cat:

Son düzenleme:
arkadaşlar kavga etmiyelim :)...çevremize saygılı olup, sabrımızı koruyalım... :rendeer: düşmanızımza çiçekler uzatalım falan filan, ...vs..

sadede gelince ben olsam ve bam telim kopacak olursa arkadaşın yaptıkları benim yapacaklarım yanında hiç bir şey değil...::evil::::rantinp:az bile...(biliyorum biliyorum..ilk paragrafta yazdıklarım aklımda ama ne yapayım.. insan kendini kaybedince ne mantık dinliyor, nede hoşgörü ve saygı)...

Forumdan Uzaklaştırıldı
haberi yeni okuduğum için bişeyler yazmak istiyorum..evet gerçekten de hiçbir yerde motorculara trafikte hiçte iyi davranılmıyor..davranmayı bırakın kimse dikkat etmiyor hele ki yayalar..daha dün ybr ile bir arkadaş yayaya çarpmamak için kaza yaptı..motoru yatırdı..tamam kimsede bişey yok belki ama çıkan masraf 200 ytl..yazık değil mi..1 hafta parça beklemesi de cabası..ne yazık ki herçeyin ceremesini biz motorcular çekiyor...tabi kavga işin diğer boyutu..tasvip etmiyorum ama bazen kaçınılmaz oluyor..

:thumleft::thumleft::thumleft::thumleft::flower::flower::flower::flower:::pulp::::pulp::::pulp::::pulp::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::::alkiis::helal be:p

Helal olsun motorcu kardeşimize. Bende benzer olay yaşadım. Ama sıkıştıran söför inmedi arabasından. Yumruğumun izi hala kapısında duruyormudur bilmem.

Bi tanıdığım temde giderken bi aracın sürekli sıkıştırmasına dayanamıyor ve arabayı emniyet şeridine çektiriyor. Motordan iniyor ve gidip adamın kapısını açıp adamı dışarı çıkartıyo ve " öldürecekmisin lan sen beni " diyor ve bunun üstüne arabadaki adam belinden silahını çıkartıp kafasına dayıyor ve " öldürücem ulan ne var " diyo. Ve motorcu arkadaşda " yok abi bişey yani nolcak ki " diye motoruna biniyor ve vınnn.. :)

Bilmem anlatabildim mi :)

ası bir söz vardı :d tek ile anlayanın hakkı takdir, tek ile anlamayanın hakkı kötektir miydi? biraz salladım gibi amaa abartacak bişi yok canım her motorcunun en son başvurduğu çare ( genelde tırsatlar motorculardan hak vermemek lazım)

Biber gazı ile çıkın yola, gülerek yaklaşın adamın yanına, gevşetin elemanı sonra bir fıssss işlem tamam...

Motorcu Arkadaş kesin kıckbox biliyor gardını almasından darbeyi bekleyip son noktayı koymasından belli gayet soğukkanlı bravo

Motosikleti
Hero X Pulse 200
iyi olmuş kimse ellerini öpmek lazım mutlaka haklıdır bu arada :)

Trafikte beni de sıkıştıran oldu, çoğunda da motoru sağ çekip o sıkıştıran araba sürücüsünü bekledim. Ama şekilleri sadece trafik içi, bir tanesi bile durup da yanıma gelmeye cesaret edemedi. Bu arada helal olsun motorcu abimize...

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Helal olsun valla bir bir harcamış..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar