- Katılım
- 10 May 2007
- Mesajlar
- 729
- Konu Yazar
- #41
ben haberi televizyonda motorcuyla yayalar arasında yol verme tartışması diye dinledim.
öyle ya da böyle, haklı veya haksız
fotoları yayınlayan arkadasın ve sonrasında diğer arkadasların yaptıkları yorumlar çok ilginç. özellikle konuyu açan headquartersın fotolar üzerinde yazdıkları
motorcu veya değil, 2-3 vatandaş birbirine girmiş. tekmeler tokatlar havada uçuşuyor. burada çılgın bir tezahürat, keşke şöyle vursaydı, bak bak gördün mü nasıl çakmış.... yorumları
yazık...bu mudur üye olduğum bilinçli topluluk diye düşünüyorum..
Sayın Betonarme siz istanbulda trafikte hiç motor kullandınızmı ?? Bizde tasvip etmediğimizi yazdık ama bastırılmış duygularımız bunlar, zaman zaman hatta çoğu zaman canımızı sıkan,üstümüze üstümüze kullandıgı sahini dozermiş gibi suren sonra nasıl kaçtı ama ezicecektim yoksa diyip egosunu tatmin eden insanları,ulan alayım şunu aracından yatırıyım asfalta surtuyım burnunu diye içimizden geçirmediğimiz olmuyo değil AMAAA İstanbul gibi büyük sehirlerde hersey olabileceği için yani araç sayısı ve sizin şansınızla alakalı karşı taraftaki suçlunun size karşı bıçak silah tornavida gibi benzeri şeylerle gelmesi olasıdır.
Bu sebepten cok tartışmamak duymamak gerekir.. He bide bilinçli toplum olduğumuzdan dolayı ve sizin üzülmemenizden dolayı kavga bize yakışmazz..(CİNNET BUNLARIN DIŞINDA)
Fotoların ustune yazılan yazılardan dolayıda dediğim gibi bastırılmış sinirleri duyguları olan benim gibi kalabalık sehirlerde motor kullanan arkadasların yuzunde biraz gülümseme olduğunu hissedebilmektir.. :cat:
Herkese iyi sürüşler motorunuzdan hep gülümseyerek inin :wiinkk: