[Ankara - MT]

Geri kalır yanı yok bence de, zaten naked lar birbirlerine benziyorlar az ya da çok. Ben ya turuncu olsun isterdim benim motoru ki canlı canlı gördüm süper geldi gözüme, ya da senin dediğin o ducati diesel deki gibi mat yeşil süper olurdu.

senin gördüğün turuncu satmıyo mu adam:)
sizin ordaki motordan bahsediyon di mi...?

He yaa, çok içim gitti o motora ama adamda tık yok, belki bu aralar adama ulaşsak da desek haci senin motoru sat bak zaten kış oldu binmiyon falan diye, bir ihtimal kafasına girilebilir, çünkü çok fazla binen bi adam değil bildiğim kadarıyla.

He yaa, çok içim gitti o motora ama adamda tık yok, belki bu aralar adama ulaşsak da desek haci senin motoru sat bak zaten kış oldu binmiyon falan diye, bir ihtimal kafasına girilebilir, çünkü çok fazla binen bi adam değil bildiğim kadarıyla.

bu adam kışa has değil normal zamanda da binmiyo anlattığın kadarıyla...yani motorun olup, vakitsizlik yüzünden binememek kadar acıtan bişey olabilir mi:)

off daraldım yine motorsuzluktan...kaç aydır elime elcik değmedi..

Valla böyle elçilik tarzı biryerde çalışıyomuş diye hatırlıyorum, yani bizimkadar binmediğini biliyorum. yazın o kadar gittim oraya, sadece bir kere gördüm motorun üstünde. Ama belki şehirlerarası takılıyor da olabilir. O tarafa gittiğimde arkadaşa bir sorayım bakayım,belki değiştirmeye ikna ederiz, adamın maddi durumu iyi bildiğim kadarıyla, daha yeni birşey almayı düşünüyorsa haberimiz olsun en azından. Atilla Abinin oraya falan gittiğimiz de gel de biraz bin bari sende motora, yoksa kafayı yiyecen :)

http://upload.wikimedia.org/wikiped...Street_Triple_675_front_left_threequarter.jpg

Bu da öyle aman aman güzel tipi olmamasına rağmen benim beğendiğim nakedların arasındadır, siz öbürlerini koymuşsunuz zaten, bu da eksik kalmasın dedim.

Abi işe gidip gelirken veya trafikte çok sakin kullanıyorum ve fakat Atilla Abinin oraya giderken de gelirken de şeytan dürtüyo, o yolda biraz daha hızlı gidiyorum, 120-130 max. o da ara ara o hıza çıkıyorum, onun dışında valla billa süt dökmüş kedi gibi kullanıyorum şehiriçinde ben.

Yaw Bülent'cim bu motosiklette nedir daha ayaklıksız duramıyor bile :p

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------

Madem Ducati dediniz monster'ın 1100'lüğünü koyun bari ama asıl koymanız gereken S2R 800 idi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-ducati-s2r-800-dark-93145069/detay
ms2r%20dark.jpg

Ducatiler güzel makineler amma şu motorun ön tarafı çok boş duruyor sanki bi parçasını yolda düşürmüş gibi

Ama en güzel naked motosikletleride dublörlerin kullandığı
2009-Ducati-Streetfighter.jpg

Kaynakta burası: http://www.ridetalks.com/news/yamaha-cage-six-concept-stunt-motorcycle/1182/

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Geri kalır yanı yok bence de, zaten naked lar birbirlerine benziyorlar az ya da çok. Ben ya turuncu olsun isterdim benim motoru ki canlı canlı gördüm süper geldi gözüme, ya da senin dediğin o ducati diesel deki gibi mat yeşil süper olurdu.

Turuncu derken :pl:

20121124_144745ufak.jpg

20121124_144757ufak.jpg

Abi senin koyduğun artık fotodan mı yoksa 2009 kasa olmasından mıdır nedir biraz daha koyu renkli, hoş öyle de gayet güzel. Benim Erhan a dediğim benim makinanın kasasından, 23007 ya da 2008 modeldi sanırım. Daha açık turuncu. Dur bakayım şu kawasaki sayfasından yapabilecek miyim resimini koymayı.

w1150h625_0000034049768008.jpg

Bu sayfada ana resim olarak gözüküyor, acayip güzel geliyor bana valla, acaba KTM yi de mi bu yüzden seviyorum :)

http://www.kawasaki.co.uk/Product/Details/34049750008

Bak bu adam da arkaya aynı renk hugger yapmış, koltuk değişik falan, baya güzel olmuş.

annonce-1219855388-tours-motos-36.jpg

Anaa bu arada yeni farkettim Moto ankara mı orası, şu birlikteki yer?

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Motor metalik kiremit rengi , görünce çok hoşuma gitti resmini çekmiştim. Evet moto-ankara

Yardırıyorum dediyse 60-70 yani daha fazla değil :)

O değil de resim de nası o kadar temiz duruyor o alet yahu, sanırım ilk boyandığı zamnalardan falan kalma :)

Motosikleti
VFR1200X
Yardırıyorum dediyse 60-70 yani daha fazla değil :)

O değil de resim de nası o kadar temiz duruyor o alet yahu, sanırım ilk boyandığı zamnalardan falan kalma :)

Ostim için 60-70 km gibi hızlar ölümcül hızlardır. Dönüpde bakmazlar arkaya neyin üstünden geçtim diye :pale:

Monster iyi güzelde benzin deposu iri, kuyruk kısmı kısa olduğundanmıdır bilmiyorum bana pek cazip gelmiyo. streetfighter daha bi çekiyo beni...

Arka salıncağı bi elden geçir derim ben,
Ayrıca o çantaların takıldığı CCbari ile birleşen kısmı da ccbar kullanmicaksan sökmen lazım,
Gidon aynalar güzel olmuş,
Daha detaylı fotolar verseydin biraz daha bişiler söylenebilirdi..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar