katalitik dediğiniz soba değil mi la :silent:
Arkadaşlar şimdi size ne diyeceğim benim gönlüm aşırı derecede Z1000 kaydı çok hoşuma gitmeye başladı hatta araştırıyorum.. Bu makina hakkında bilgisi olan varmıdır?
Arkadaşlar şimdi size ne diyeceğim benim gönlüm aşırı derecede Z1000 kaydı çok hoşuma gitmeye başladı hatta araştırıyorum.. Bu makina hakkında bilgisi olan varmıdır?
Macuncum , ikiside aynı prensibe göre çalışıyorlar ısındıklarında "tam yanma" sağlayarak CO salınımını CO2 ye dönüştürüyorlar. CO2 zararlıdır diyen arkadaşları hayretler içinde izliyorum. Doğada fotosentez yapan tüm bitkiler CO2 olmazsa ölürler ,orta okulda öğretmedilermi bunu sizlere arkadaşlar![]()
![]()
![]()
Söylediler abicim tabii de çok zaman geçti üzerinden, hatırlamakta zorlanıyorumBenim bildiğim, karbondioksitin oksijen tutucu özelliği olduğu, yani fazlası oksijenin yayılmasını ve hissedilmesini engellemeye başlayacağında dolayı zararlı, yoksa sal gitsin
![]()
Heh tam da o aleti demek istemiştim valla, hiç rastlamadım bizim buralarda, arkadaş nedir bu binlik sevdası, herkes binmelik binlik alma peşinde, Erhan da biraz zıplama olsa binlik düşünürdü valla ama allahtan kafası yerindeCaner bunu alırsa ankaranın etrafında çevre yolunda yörüngeye girer bak demedi demeyin
![]()
Macuncum , ikiside aynı prensibe göre çalışıyorlar ısındıklarında "tam yanma" sağlayarak CO salınımını CO2 ye dönüştürüyorlar. CO2 zararlıdır diyen arkadaşları hayretler içinde izliyorum. Doğada fotosentez yapan tüm bitkiler CO2 olmazsa ölürler ,orta okulda öğretmedilermi bunu sizlere arkadaşlar![]()
![]()
![]()
abi gözün sevem kyoto protokolü, küresel ısınma, mevsim değişmeleri...işte bunlar hep CO2
Erhancım ben canlılar için zehir sayılan CO ile karşılaştırıldığında demek istemiştim , sera etkisinden bahsetmemiştim.
Hacı sen hız için almadın, Caner o aleti alırsa yardırır onu didim ben, sen gezmeye aldın, hoş her ne kadar racing tadında olmasa da, inanılmaz muhteşem ultra ER6 yı bile geride bırakabildiğine göre senin makina da çok hızlı ama karakterleri çok farklı, seninki daha düşük devirde daha torklu gezi makinası tadında yani touring hesabı, Canerin dediği yırtarım lan yolları tadında bir alet. Senden sonra bir binlik daha gelme ihtimalini görünce sana geçirdim bende napayım, yani mevzu itibariyle, yoksa senlen alakası yok![]()
La bu yeni nesil bebeler yokmu alın size en delikanlı naked(merak etmeyin motosiklet resmi ekledim)
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda CB900 Hoornet 02.jpg
Teşekkürler millet.
Böyle yüksek seviyede ne kadar tatlı oluyor ama bir o kadarda samimiyetsiz
Bu arada kullanmadığınız motosiklet brandası varsa, acaba bana birkaç ay ödünç verebilir misiniz? :joker:
ER6'nın hakkını ver hakkını, geride kalma. ER6 ile Yunus'un kamyonuna ezildin ya ben sana daha ne diyim :mrgreen:
bu motorlar ayaklığı olmadan nasıl ayakta duruyor birileri açıklasın..resmen ibretlik
http://s1.aecdn.com/images/news/gal...-696-anniversary-edition-photo-gallery_10.jpg
http://www.motorcyclespecs.co.za/Gallery/Honda CB900 Hoornet 02.jpg
Tukati dedineysı akan sular durmakta lakin şu resimdeki honda bana daha bir hoş,daha bi yaraşuhlu geldi..
EditTokatlama kelimesi maximum 140km/sn ile sınırlıdır belirteyim..Yani en azından benim lugatimda bu böyle
)