Eyvallah kardeşim sağol :rendeer:ahmet abi simdi okudum yazıları show yapmıssın gene tebrıkler.ademcım teklıf verırken bıraz daha secıcı ol lutfen ne o oyle uflermısın felan...allah korusun ufleyıverırler sonersın......f54 nerelerde sahı ahmet abının demıslıgı alıversın ademın gazını hemde bodrumlara gıtmeden aha burdan yazsa yeter...
Şans her zaman adama gülmeyebilir ama ADEME hiç gülmeyebilir bazen Adem :wiinkk:ahada 200 olmuş :santa: şans herzaman adama gülmeyebilir.![]()
Ulen birde bize hava atıyodun değilmi jikle ne işe yarıyor tarhana çorbasıda yapıyormu deye bizim buralarda hava 3-5 derecelerdeyken jikleye gerek duymuyordu bizim motor senin motor bitmiş Adem yakında temmuzdada jiklesiz çalışmaz o alet :queen:sabah 3-5 derece arasıydı hava 7 gibi. Çalıştırıyom stop ediyo. İlk defa jikle kullandım. Arada işe yarıyo yani.
Oluuuuuurrrrr tabi beyim tokat oğlanı var ya burda :jocolor: ulem şarapçı İzmit içinde benden yediğin tokadı unutuveriyon herhalda sen :bounce:ya adem aslında sen kendi kendine ettin yok beni 125cc geçemez gibi çok iddalı laflar ettin kendin ettin kendin buldun amet aga yı tokatla sonra da bu yarış işlerini bırak benim le yarışırsan gene maskara ederim seni![]()
Adem sen ne dersen de seni geçerim tombalak hiç fark etmez hava da Kara'da veririm tokat ıdedimya fatih çekirge bi zıplar 2 zıplar 3 cüde kendi maskara olur. Senden sonra kimseyle kapışmadım kayınço hariç. Gene geçemedin rampada. Doğru demişim yani. Sen dua et benim ehtiyarın en son zamanlarına denk geldin. Yat kalk dua et.![]()
motordan hava filtresine giden hava geri dönüş borusunu iptal ettim. sonuç 85 te tıkandığım yolda 95 gördüm. ciddi artış var.
bide eksozdaki konvertoru iptal ettirirsem düzde 105 görürüm rahat.
[url]http://img805.imageshack.us/img805/7442/img20121206130948.jpg[/URL]
motordan hava filtresine giden hava geri dönüş borusunu iptal ettim. sonuç 85 te tıkandığım yolda 95 gördüm. ciddi artış var.
bide eksozdaki konvertoru iptal ettirirsem düzde 105 görürüm rahat.
[url]http://img805.imageshack.us/img805/7442/img20121206130948.jpg[/URL]
Yanmamış egzoz gazının yağ karterinde ne işi var beni düşündüren kısım o.