[Ankara - MT]

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Saat 10:45 gibim buluşma yerindeyim Inş.

Hoşgeldin Selo da ben sana daha girişten gıcık oldum yani onu söyleyeyim, hem R6 hem de zx-6r a biniyosun yanlış anlamadıysam, her ne kadar racing tarzım olmasa da bu kadar baba iki motora birden sahip olmana uyuz olmuş durumdayım :) sen buluşmalara falan gelme, zaten sana yavaş geliriz, anca Selçuk sana ayak uydurabilir aramızda sanırım, bi de bizim Murat vardı onda da ninja 600 vardı, onun dışında hararet falan yapabilirsin yani :) Bu ne abi, hem R6 hem zx-6r bir insanda olamaz, aynı beden de bu iki motor bulunmamalı, çok sakıncalı :)

Tam sezon sonuna denk geldin valla, ben, Fatih başgan, Yunus dervişi ve bildiğim kadarıyla makseli mustafa kışın da motor üzerinden mümkün olduğunca inmeyen arkadaşlar. Hiç olmadı Yunus yallısının eve gideriz sık sık, orda görüşürüz, o da olmazsa yaza kadar internet arkadaşlığı olur bizimkisi :) Bugün Atilla Abinin oraya gittik, facebook grubuna üye oldun sanırım, ordan takip edersin kim nerede ne yapıyor, illaki görüşürüz bir şekilde.

Yarın kalkabilirsem ben de gelirim büyük ihtimalle, ararım zaten öyle bir durum olursa.

Hoşbulduk bülent bey :) gıcık olunacak bir durum değil benim kisi zx-6r yeni aldım R6 yı da satmaya zamanım olmadı (pek niyetimde yok) zaten motora kışları pek binemiyorum işlerim çok yoğun oluyor. işe veya bir görüşmeye giderkende takım elbiseyle racing motora binmek fazla ilginç bir görüntü olurdu sanırım :) etkinliklerinize zaman bulduğum anda katılmayı düşünüyorum :) görüşmek üzere :)

Hoşbulduk bülent bey :) gıcık olunacak bir durum değil benim kisi zx-6r yeni aldım R6 yı da satmaya zamanım olmadı (pek niyetimde yok) zaten motora kışları pek binemiyorum işlerim çok yoğun oluyor. işe veya bir görüşmeye giderkende takım elbiseyle racing motora binmek fazla ilginç bir görüntü olurdu sanırım :) etkinliklerinize zaman bulduğum anda katılmayı düşünüyorum :) görüşmek üzere :)

Kullanmadığınız kıyıda köşede motosikletiniz varsa bize verin biz kullanırız :cherry:

Aslında takım elbise ile racing motosiklete binmek karizma durur bence. :)

Bu arada hoşgeldiniz. Mutlaka etkinliklerimize katılın.

Saygılar.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Aştı yi gecinceki benzinlik iste

Yaklaşık 15 gün sonra ben de motora bindim bugün şehir içi 20-30 km takıldım biraz ellerim üşüdü biraz da bacaklarım o da hızlı gittiğim zamanlarda . Sezon içi haftada iki doz ,kışın 15 günde bir tok karnına 1 doz , bereket versin =)

Yaklaşık 15 gün sonra ben de motora bindim bugün şehir içi 20-30 km takıldım biraz ellerim üşüdü biraz da bacaklarım o da hızlı gittiğim zamanlarda . Sezon içi haftada iki doz ,kışın 15 günde bir tok karnına 1 doz , bereket versin =)
şifa niyetine :)

Bir yarım saat kadar önce, Ankara'da, İstanbul Yolu (İstanbul istikameti) üzerinde, Yenimahalle-Güvercinlik dolaylarında aklımı başımdan alan, tabiri caiz ise altıma mıçırtan o iki tane 1000'likci race kullanan elemanlar burdan mı, dalga geçtiğiniz sırt çantalı, kırmızı kasklı, CBR 250R sahibi benim, sivilde karşıma çıkmayın olum, yemin ediyom oyarım. :cherry:

Kalp krizi geçirdim sandım, ulan bu bana yapılır mı dürzüler. :pl:

Aheste aheste 80 sabit gidiyorum, yol boş pazar gecesi, biri sağımdan sokulmuş, biri solumdan, farkında değilim. Aletler egzostlu, 1000 cc bariz. Ben aynaya falan bakmıyorum zaten o kadar stabil ve sakinim ki, bu iki maneti kopasıca aynı anda yanıma çaktırmadan süsüp gaza bi koydu, hareeleleeeeoooyyyy çata çata çata, sarsılarak işedim altıma, kolum bacağım kastı, kan beynime sıçradı.

Hele bi çıkın la ortaya. :)

Bir yarım saat kadar önce, Ankara'da, İstanbul Yolu (İstanbul istikameti) üzerinde, Yenimahalle-Güvercinlik dolaylarında aklımı başımdan alan, tabiri caiz ise altıma mıçırtan o iki tane 1000'likci race kullanan elemanlar burdan mı, dalga geçtiğiniz sırt çantalı, kırmızı kasklı, CBR 250R sahibi benim, sivilde karşıma çıkmayın olum, yemin ediyom oyarım. :cherry:

Kalp krizi geçirdim sandım, ulan bu bana yapılır mı dürzüler. :pl:

Aheste aheste 80 sabit gidiyorum, yol boş pazar gecesi, biri sağımdan sokulmuş, biri solumdan, farkında değilim. Aletler egzostlu, 1000 cc bariz. Ben aynaya falan bakmıyorum zaten o kadar stabil ve sakinim ki, bu iki maneti kopasıca aynı anda yanıma çaktırmadan süsüp gaza bi koydu, hareeleleeeeoooyyyy çata çata çata, sarsılarak işedim altıma, kolum bacağım kastı, kan beynime sıçradı.

Hele bi çıkın la ortaya. :)

onların gelişi hiç bi zaman anlaşılmıyo zaten...senin şansın senin yanında biraz zaman geçirmişler sadece:)

onların gelişi hiç bi zaman anlaşılmıyo zaten...senin şansın senin yanında biraz zaman geçirmişler sadece:)

Gaza koydu dedimse, debriyajı sıkıp koydu gobeller. Bi baktım 30 cm ötemde yanımdalar.

Az daha öğreniyim sürmesini, arabayı da, motoru da satıp GSX-R alacam zaten. :p Yüreğim karsalandı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar