Merhaba. ismim serkan. Foruma yeni katıldım Ankara grubunuda biraz önce gördüm

4 yıldır motor üstündeyim, ilk motorum cbr125 (sattım) sonra sırasıyla ninja250r(sattım), yamaha R6 (2007 halen kullanıyorum) ve enson olarak yeni aldığım Kawasaki Zx-6r (2013). Güvenli sürüş eğitimleri aldım. Çok şükür 4 yıldır hiç kazam yok sanırım Allah koruyor Forumda ki arkadaşlarla tanışmak ve fikir alışverişi yapmak isterim. Buluşmalarada zaman buldukça katılmak isterim ancak iş nedeniyle pek ankarada duramıyorum ve vakit olmuyor...
Hoşgeldin Selo da ben sana daha girişten gıcık oldum yani onu söyleyeyim, hem R6 hem de zx-6r a biniyosun yanlış anlamadıysam, her ne kadar racing tarzım olmasa da bu kadar baba iki motora birden sahip olmana uyuz olmuş durumdayım

sen buluşmalara falan gelme, zaten sana yavaş geliriz, anca Selçuk sana ayak uydurabilir aramızda sanırım, bi de bizim Murat vardı onda da ninja 600 vardı, onun dışında hararet falan yapabilirsin yani

Bu ne abi, hem R6 hem zx-6r bir insanda olamaz, aynı beden de bu iki motor bulunmamalı, çok sakıncalı
Tam sezon sonuna denk geldin valla, ben, Fatih başgan, Yunus dervişi ve bildiğim kadarıyla makseli mustafa kışın da motor üzerinden mümkün olduğunca inmeyen arkadaşlar. Hiç olmadı Yunus yallısının eve gideriz sık sık, orda görüşürüz, o da olmazsa yaza kadar internet arkadaşlığı olur bizimkisi

Bugün Atilla Abinin oraya gittik, facebook grubuna üye oldun sanırım, ordan takip edersin kim nerede ne yapıyor, illaki görüşürüz bir şekilde.
Yarın kalkabilirsem ben de gelirim büyük ihtimalle, ararım zaten öyle bir durum olursa.