Mondial Mondial 100 MG SuperBoy Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bu motoru alan arkadaslar yakıt tuketimleriniz ne kadar?

motoru alıpta kullanan yokki yakıt tüketiminden bahsetsinler :) illaki birileri alıp kullanacaktır bizde ona görealıp almayacağımız ortaya çıkacak tabi :D

sipariş etmemın ustunden 17 gun gectı bugun gene gıttım hala gelmemiş motor :S

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motoru mg prince 100 ile aynı.
Orda yakıt konusunda çok sakin kullanımda 1.8 lt,çok sıkıştırınca da 2,5 lt yaktıgı soyleniyordu.
Birde çinli ustaların çoğu köylü tipi motorları öneriyorlar,sağlamlık konusunda çinli scooterlara falan 10 basar.

valla motor elıme gecmeden aldıgıma pısman oldum ben 17 gun ya :S benden sonra drıft aldı bı kac kısı hepsı suruyolar suan onları gorucke ıcım gıdıyo.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
valla motor elıme gecmeden aldıgıma pısman oldum ben 17 gun ya :S benden sonra drıft aldı bı kac kısı hepsı suruyolar suan onları gorucke ıcım gıdıyo.
Drift uzun zamandır piyasada,bu model çok yeni sayılır,canınızı sıkmayın.

Hayırlı olsun arkadasım motorunuz, merakla beklıyoruz ızlenımlerınızı ve fotografları.:) iyi forumlar

cok kotu ya sormayın bugun bayıye gıderken bı kamyon motor geldı nasıl sevındım baktım kutuda beyaz beyaz bısıelr gorunuyo bekledım ındırmelerını orda gelen tum motorlar drıft mıs yıkıldım ya adeta. kask aldım egsoz aldım jant şeritleri aldım magnet aldım buji aldım elcıklerı aldım xenon far hazır ama motor yok ortada...

bugun mondıalı aradım sıparıs verıldıkten 10 gun ıcerısınde bız bayılere motorları gonderıyoz dedıler. motoru bayıden sıparıos edelı bugun 20. gun :S bayıye gıttım daha sonra sızın motor 10 gun ıcınde gelcek dedıler ya benı sallıyolar yada çok pişkinler pes dogrusu bıdahada ne sorcam ne gıdıcem bayiye keşke peşinat vermeseydım :S

İnş. Bir an evvel motosikletiniz gelir, üzücü bir durum..

umarım motosikletinizi bir an önce teslim alırsınız.Sizden çok ben merak ettim.Fakat vardır her işte bir hayır...

bu kadar pıskınlık olurmu ya bugun bayıye gıttım gene canakkale yada ayvalıga sarfıyat beklıyoruz dedıler:S dedım 27 gundur motorum gelmıyor getırtemcıeksenız ben drıft almak ıstıyorum bundan vazgecıp bana dıyolar sıparısınızı verdık oyle bı sansınız yok :S e ozman dedım ben daha kac gun beklıcem fabrıkada bu motor mu yok yoo fabrıkada motor var ancak daha godnermedıler bıze dıyoalrlar :S:S son oalrak bu motor elıme ne zman gecıcek dedım sınırlı bı sekılde bana verdıgı cevap 10 gun ıcerısınde oldu .:S 10 gun oncede 10 gun ıcıdne gelır dıyordunuz hep oyalıyorsunuz dedım bı tane baska bı calısan geldı konuyu onuda anlattım onun buldugu cozume bakarmısınız ben 120 tl vercekmısın kargo sırketıyle motorumu alcaklarmıs fabrıkadan :S :S ustune yok kalsın dedım cıktım ordan yanı tam sopalık adamlar 1 ayda motormu gelırmıs ya tmm yenı model olabılır ama fabrıkarda var motor sonucta uretılmıs bı urun yurt dısındanda gelmıyor sonucta :S:S bu hafta ıcınde gelmesse zaten gıdıcem verdıgım pesınatımı gerı alıcam yeter ya havalar soguyo ben motoruma bınemedım :S:S:S

bu kadar pıskınlık olurmu ya bugun bayıye gıttım gene canakkale yada ayvalıga sarfıyat beklıyoruz dedıler:S dedım 27 gundur motorum gelmıyor getırtemcıeksenız ben drıft almak ıstıyorum bundan vazgecıp bana dıyolar sıparısınızı verdık oyle bı sansınız yok :S e ozman dedım ben daha kac gun beklıcem fabrıkada bu motor mu yok yoo fabrıkada motor var ancak daha godnermedıler bıze dıyoalrlar :S:S son oalrak bu motor elıme ne zman gecıcek dedım sınırlı bı sekılde bana verdıgı cevap 10 gun ıcerısınde oldu .:S 10 gun oncede 10 gun ıcıdne gelır dıyordunuz hep oyalıyorsunuz dedım bı tane baska bı calısan geldı konuyu onuda anlattım onun buldugu cozume bakarmısınız ben 120 tl vercekmısın kargo sırketıyle motorumu alcaklarmıs fabrıkadan :S :S ustune yok kalsın dedım cıktım ordan yanı tam sopalık adamlar 1 ayda motormu gelırmıs ya tmm yenı model olabılır ama fabrıkarda var motor sonucta uretılmıs bı urun yurt dısındanda gelmıyor sonucta :S:S bu hafta ıcınde gelmesse zaten gıdıcem verdıgım pesınatımı gerı alıcam yeter ya havalar soguyo ben motoruma bınemedım :S:S:S
Ben mondial hyena 100x'in ön fren kampanası ve zincir korumasını sipariş ettim 1 haftada getirdiler, sizin bayi bi motoru 1 ayda getiremiyosa o bence bayinin beceriksizliği veya uyanıklığıdır.

Motoru mg prince 100 ile aynı.
Orda yakıt konusunda çok sakin kullanımda 1.8 lt,çok sıkıştırınca da 2,5 lt yaktıgı soyleniyordu.
Birde çinli ustaların çoğu köylü tipi motorları öneriyorlar,sağlamlık konusunda çinli scooterlara falan 10 basar.

100 km demi 2,5 lt yakıyor ? okadar yakıyor olmaz

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
100 km demi 2,5 lt yakıyor ? okadar yakıyor olmaz
Aynı motora sahip mg 100 prince topiğinde çok çok sıkıştırılınca 100 km'de 2,5 lt yakacağını söylüyordu bi kullanıcı.
Ben onun yalancısıyım :)

Açın telefonu bayiyi fabrikaya şikayet edin veya fabrikayı fırçalayın.

acıyoruz dırek fabrıkaya ulasamıyrum kı nuramamı tuslatıyo bana bana gerı donceklerını soyluyolar okadar :S oda telesekreter den :S

bugun ıtıbarı ıle bayıye gıttım senetlerımı ıptal etttırrım. sebebıne gelınce bugun mondıalı aradım ve bana bu motorun daha uretılmedıgını onumuzdekı haftada uretıme baslancagını belıurttıler :S:S ben 1 ay daha motor beklıyemem buyuk ıhtımal yarın drıft alıcam suan onda karar kıldm...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar