sipariş etmemın ustunden 17 gun gectı bugun gene gıttım hala gelmemiş motor :S
Drift uzun zamandır piyasada,bu model çok yeni sayılır,canınızı sıkmayın.valla motor elıme gecmeden aldıgıma pısman oldum ben 17 gun ya :S benden sonra drıft aldı bı kac kısı hepsı suruyolar suan onları gorucke ıcım gıdıyo.
Ben mondial hyena 100x'in ön fren kampanası ve zincir korumasını sipariş ettim 1 haftada getirdiler, sizin bayi bi motoru 1 ayda getiremiyosa o bence bayinin beceriksizliği veya uyanıklığıdır.bu kadar pıskınlık olurmu ya bugun bayıye gıttım gene canakkale yada ayvalıga sarfıyat beklıyoruz dedıler:S dedım 27 gundur motorum gelmıyor getırtemcıeksenız ben drıft almak ıstıyorum bundan vazgecıp bana dıyolar sıparısınızı verdık oyle bı sansınız yok :S e ozman dedım ben daha kac gun beklıcem fabrıkada bu motor mu yok yoo fabrıkada motor var ancak daha godnermedıler bıze dıyoalrlar :S:S son oalrak bu motor elıme ne zman gecıcek dedım sınırlı bı sekılde bana verdıgı cevap 10 gun ıcerısınde oldu .:S 10 gun oncede 10 gun ıcıdne gelır dıyordunuz hep oyalıyorsunuz dedım bı tane baska bı calısan geldı konuyu onuda anlattım onun buldugu cozume bakarmısınız ben 120 tl vercekmısın kargo sırketıyle motorumu alcaklarmıs fabrıkadan :S :S ustune yok kalsın dedım cıktım ordan yanı tam sopalık adamlar 1 ayda motormu gelırmıs ya tmm yenı model olabılır ama fabrıkarda var motor sonucta uretılmıs bı urun yurt dısındanda gelmıyor sonucta :S:S bu hafta ıcınde gelmesse zaten gıdıcem verdıgım pesınatımı gerı alıcam yeter ya havalar soguyo ben motoruma bınemedım :S:S:S
Motoru mg prince 100 ile aynı.
Orda yakıt konusunda çok sakin kullanımda 1.8 lt,çok sıkıştırınca da 2,5 lt yaktıgı soyleniyordu.
Birde çinli ustaların çoğu köylü tipi motorları öneriyorlar,sağlamlık konusunda çinli scooterlara falan 10 basar.
Aynı motora sahip mg 100 prince topiğinde çok çok sıkıştırılınca 100 km'de 2,5 lt yakacağını söylüyordu bi kullanıcı.100 km demi 2,5 lt yakıyor ? okadar yakıyor olmaz