Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Burasıda Konya ovası gibi değil ama ben her türlü senden az yakarım dip gaz Adem :cherry: çünkü ben tın tın sürüyom :cat:

abı benim motor tın tın sevmiyor.ben motorun çevik ve atik olanını severim :)

banada müsade. Arada girip bakarım. Ahmet abi uyku vakti artıkın. Burdan tren geçmiyo :queen:

Bende az yakanını severim özellikle benzin 5 TL iken :cat:

bana müsade iyi geceler herkeze.
iyi geceler :king:

banada müsade. Arada girip bakarım. Ahmet abi uyku vakti artıkın. Burdan tren geçmiyo :queen:
Banada müsade ulen siz yatcaksınızda ben oturcakmıyım bende yatarım :p zaten ordan tren geçse hiç boş bırakmazdım oraları Adem emin ol :)

Hayırlısı fatih Manisaya yakın bir yer çıkarsa çarşı izinlerinde motoru veririm salcano hasretini giderirsin :)

sağol meriç sınav yeri izmir çıktı hazır ol aralık başında yanındayım :)

inşallah motorcu bi bölük komutanına yada bölük astsubayına denk gelirsinde onun motora ayar kayar yaparken bitirisin askerliği :cherry: hakkında hayırlısı olsun

inş. abi inş.

fatih ayardan ne anlar abi :) Benim motörü ayarlıyamadı karbüratörü değiştir diyordu :p :p

senin motor sorunlu meriç ayarı kaçmış ayar tutmuyor ben ne edem bak ayarladığım kişiler memnun :)

benimkıde çokmu yakıyo ne? Bi dürtsem nasıl olur acep?

valla adem abi benim ayarı bir bozarsan sana deyem bir daha tutturaman ben yedeğe düşene kadar 525 km rhat gidiyordum erdek gezisinde 585 km yapmıştım yedeğe düşene kadar :)

tek başına geçer tabi. Ben full artçılıyım. Memlekette konya ovası gibi değil, her taraf rampa viraj. 4 cü vitesi zor görüyom. :santa:

abi sen kendinde söylüyorsun sizin oralar rampa ve engebeli 2 kişide sürüyorsan salcano gene iyi km yapmış 445 km sen birde çok deyon

valla benim motürü ayarladı :cat: ana depodayken yedeğe geçmeden odiometre (km göstergesinin sıfırlanan bölümü) her 420 yi geçtiğinde Allah razı olsun diyorum ona :rendeer:

teşekkür ederim abi yararlı olduysa ayarım ne mutlu bana

o zaman neden aldın salcanoyu adem abi titanı antepe götürüp 200 cc yapıp devam edecedin hayata :p

fatih 150 cc yaptırsan daha iyi. 200 cc çok. Ben salcanoyu 300 cc ye çıkartıcam. (rüyamda)

fatih 150 cc yaptırsan daha iyi. 200 cc çok. Ben salcanoyu 300 cc ye çıkartıcam. (rüyamda)

adem abi ben senin için dedim ben 125 cc bile sürerim sıkıntı yok ama sana bakarsak 200 cc anca kurtarır seni :)
salcanoyu 300 az yapıyon abi 500 cc idaeldir :p :p :p

meriç şimdiden her şey için teşekkürler

adem abi 125 den 133 e bile yükseltsen gelmez salcano :) oynamıcan orjinal binecek gelmiyor kurcalamaya

mesela diyelim yağ yakmaya başladı, çekişten düştü. Ya rektefe, yada silindir değişimi. Ben rektefe tercih ettim ve rektefede 130 cc kadar oldu. Kaldırmazmı? Arora yebereler 138 cc?

Kaç gündür girmiyoum baya muhabbet olmuş :) bu arada benzin 4.56 ya düşmüş var bunda bit yeniği ...:)

mesela diyelim yağ yakmaya başladı, çekişten düştü. Ya rektefe, yada silindir değişimi. Ben rektefe tercih ettim ve rektefede 130 cc kadar oldu. Kaldırmazmı? Arora yebereler 138 cc?

yağlaması yetişmiyormuş abi silindirle oynayınca.125 alır takarsın randuman vermez rektefiye

abi düşük devirlerde kullanıcaksan sıkıntı yaratmıyormus şahsen denemedim ama deneyenlerin ortak kararı ybr motoru oynamaya gelmez :) :)

adem abi aroranın sadece esd modeli 138 cc onunda gerçekten 138cc mi olduğunu bilmiyorum yakından hiç görmedim silindirine balmak gerek eğer öğle ise motor yapısında birşeylik vardır yağ ponpasında flan

enterasan bi motor. Yeni silindir çakar geçeriz napalım.

adem abi yeni siklindire gerek yok ya birince rektefeyi yaptırırsın güzelce iyi bir tornacıya sonrada iyisinden bir piston sekman attın mı tamamadır ama sen bınları düşünme önünsde 100 bin km ye kadar yolu var

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar