Erhan sen senin motora çakar takmışmıydın?
abi diyorum işte toprak olmasada asvaltlı dar yolları olan bol virajlı bi yolu var hüseyin gazininhaydin pazara
http://www.facebook.com/events/315712755202934/
kahvaltı dan sonra bir yerlere gezmeye gideriz gelenlerle.
katılmak isteyenlerle orada görüşürüz
---------- Post added at 14:45 ---------- Previous post was at 14:32 ----------
ankara veya yakınlarda var mı böyle gezilecek bir yer ?
http://img74.imageshack.us/img74/8198/dscf4586as1.jpg
iyiydi derken demonte mi ettin? Demonte etmişssen neden?evet abi..çok kaliteli değil ama iyiydi...
Abi akşama evdeysen havada iyiyse biraz dolaşabiliriz evin oralarda görüşemedik seninle uzun zamandır aramızda 50mt olmasına rağmeniyiydi derken demonte mi ettin? Demonte etmişssen neden?
abi diyorum işte toprak olmasada asvaltlı dar yolları olan bol virajlı bi yolu var hüseyin gazinin
Abi akşama evdeysen havada iyiyse biraz dolaşabiliriz evin oralarda görüşemedik seninle uzun zamandır aramızda 50mt olmasına rağmen
iyiydi derken demonte mi ettin? Demonte etmişssen neden?
ehliyetimi kasım 17deki direksiyon sınavından sonra alıyorum malesefhüseyingazi hemen dibimiz zaten
oraya senle de çıkarız başka gün;
şimdlik bu pazar ivedikten yakın gidilebilecek yer bakıyoruz
Facebook ta yazılan bu http://www.facebook.com/events/315712755202934/ etkinliğe geliyon mu sen ?
Doğantepe den Yunus var. Pazar günü 08:30 da hüseyingazi de buluşup kahvaltı yerine beraber gideceğiz, geleceksen katıl sende![]()
ehliyetimi kasım 17deki direksiyon sınavından sonra alıyorum malesefhaberleşelimde pazargün geç dönmeyeceksen beraber çıkalım. olmadı ben cumartesi çıkarım. akşam karanlığa kalmamak lazım skıntılı yol
![]()
Cumartesi haberleşelim abi ozaman bende numaran var seni cuma akşamı ararım abiOzan çok isterdim ama bu aralar misafirler var akşamları dışarıda oluyorum. ilk uygun vakitte lafın belini kıralım.Bu cumartesi haberleşelim şayet pazar kahvaltısına katılma şansım olursa sende katılacaksan birlikte gidebiliriz.
ledler beklediğim gibi ışık vermiyo..ben daha güçlü bi çakma bekliyodum açıkçası...ama beklentim tamamen cahillikten..ucuz bi çift lamba alıp iki park lambasının yerine taktım...bir de aç kapa için öyle idareten anahtar koydum...
ehliyetimi kasım 17deki direksiyon sınavından sonra alıyorum malesefhaberleşelimde pazargün geç dönmeyeceksen beraber çıkalım. olmadı ben cumartesi çıkarım. akşam karanlığa kalmamak lazım skıntılı yol
![]()
Ben hala anlamlandıramıyom la niye öle bişi yaptında motorun orjinelliğini bozdurdun sen..
Senden hiç beklemediğim bi hareket yani bu hani ben olsam neyse..:silent:
Trans Anatolia mı yapıyonuz hayırdır![]()
Erhan benim motora çakar olur mu olmaz. Millet bilmem neresiyle güler, amma velakin gülerse gülsün abi kimin umurunda. Mesele güvenlikse herşeyi yaparım.anasını satayım orjinali bozuldu da sanki şasi değiştirdik..ne var olum iki lamba takıp bi kabloyla birleştirmeyle...ben yeniliklere açık adamım aslanım, öyle stotükocu değilim..kaldı ki biz bunu güvenlik sebebiyle gece farkedebilelim diye yaptık...ha 250 kaat verip adam gibi yaptırmak lazımdı o ayrı...
anasını satayım orjinali bozuldu da sanki şasi değiştirdik..ne var olum iki lamba takıp bi kabloyla birleştirmeyle...ben yeniliklere açık adamım aslanım, öyle stotükocu değilim..kaldı ki biz bunu güvenlik sebebiyle gece farkedebilelim diye yaptık...ha 250 kaat verip adam gibi yaptırmak lazımdı o ayrı...
@makseli yahu şu avuç kadar Ankarada yakın uzak muhabbeti neden yapıyorsun? Şimdi neresi nerde tam anlamadım ama kahvaltı yaptığımız yerden çevre yoluna vurduk mu bahsi geçen yerlere 10 bilemedin 15 dakka uzaktayız demektir. İvedik taraflarına yakın biryer diye bişey mi sende... (çok fena eleştirdim ama yanlışsam söyle).
@karapara Abi nette çeşit çeşit güçte ledler var. Güçlü olanlarından, mesela yunusunkiler gibi, alırsa ve çakar yaparsan 2-3 güne dayak yiyebilirsinÇünkü güçlü olanlar cidden göz alıcı oluyor. Erhan bilememiş, zayıf bitane takmış. O açıdan sana yardımcı olabilirim. Benim siparişler de gelecek, az kaldı. Onlara bakar bir fikir edinirsin...:wiinkk: Farkedilmek için atraksiyonlara girme hani :cherry:
desene yenge cennetlik oldu çoktandır :mrgreen:abi sende çok büyük performans düşüklüğü var açık konuşayım...yüzünü gören cennetlik...
osman abi bakma sen bu seyran bebesine dayak mayak atamazlar heleki sana??
Valla bülenti gönderirizde adama gülme krizi geçirir alimallah![]()
Bide polat bebesi olm bende gece kullandım ama kimse uzunları yakıp gözümü almadı,
hem senin kendi lambaların geldide osman abiye gelecek hee??
neyse sustum ben..
Ne alakası var olm.Motorunun yağını gidip serviste değiştiriyon lambayı gidip ele taktırıyon :mrgreen:
Bide hacı hani benim dahi içime sinmedi yani senin o açma kapama düğmesi ki beni biliyon salaş adamım hani iş görsünde nası olursa olsun mantığında.
hele hele tek silindirli ss tarzı motorum olacak o düğmeyi hiç görünmeyecek bi yere ayarlatırdım.
neyse mevzuyu dallanıp budaklandırmayalım da birazda şu süper totoya giydireyim :queen:
Erhan benim motora çakar olur mu olmaz. Millet bilmem neresiyle güler, amma velakin gülerse gülsün abi kimin umurunda. Mesele güvenlikse herşeyi yaparım.