[Ankara - MT]

Hüseyin gazi gibi bir plan olursa kesinlikle dahil olmak isterim. evden tam dağın zirvesi 4-5 km civarı. türbe yolunun başladığı noktada oturuyorum(mamak-araplar) övülecek bir yer değil ama çoğu arkadaşa tecrübe katacak bir yolu var. çok aşırı virajlı ve inişli çıkışlı... zirvede ankara manzarası... keyifli olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

yeni gördüm yazdığını kusura bakma.Vericilerin tam dibine çıkıyorsun zaten türbe falan var orda. vericinin dibindede ankara manzarası...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hüseyin gazi gibi bir plan olursa kesinlikle dahil olmak isterim. evden tam dağın zirvesi 4-5 km civarı. türbe yolunun başladığı noktada oturuyorum(mamak-araplar) övülecek bir yer değil ama çoğu arkadaşa tecrübe katacak bir yolu var. çok aşırı virajlı ve inişli çıkışlı... zirvede ankara manzarası... keyifli olabilir.

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:59 ----------

yeni gördüm yazdığını kusura bakma.Vericilerin tam dibine çıkıyorsun zaten türbe falan var orda. vericinin dibindede ankara manzarası...

Bende pazarın orda oturuyorum :)

ben hiç çıkmadım, bu hafta sonu çıkalım mı bi senle !

cebini mesaj olarak at da hafta sonuna bi çıkalım gelelim.

millet gelmek isterse onlara ev sahipliği yapacak kadar bilgimiz olsun :)

bende hiç çıkmadı tepeye ! hele virajlar felan var diyo çok merak ettim

abi 06can06 benim hesap ama bazen yazamıyorum onunla bi skıntı var bu hesabı kullanıyorum artık. face kullanıyosan ordan iletişelim :)

hocam ağaçlık, yeşillik vs den öteye çorak dağlık, heybetli ve ürkütücü araziler peşindeyim...bi grand canyon tadında bi gezi yapsak fena mı olur...:)
Cubuk'un dag koylerinden dolasa dolasa kizilcahamama gidin fazlasiyla issiz urkutucu yollar olduguna garanti verebilirim rakim zaman zaman 1500-1600 oluyor, cep telefonu cekmiyor bi ucuruma dusseniz kimse bulamaz :D

Cubuk'un dag koylerinden dolasa dolasa kizilcahamama gidin fazlasiyla issiz urkutucu yollar olduguna garanti verebilirim rakim zaman zaman 1500-1600 oluyor, cep telefonu cekmiyor bi ucuruma dusseniz kimse bulamaz :D

Düşen çıkmazsa da üzerine yukarıdan kaya yuvarlayacakmışsın gibi yazmışsın kardeş :mrgreen: Akşam Akşam korkutmayalım insanları lütfen :queen:

Sınava son gece çalışan öğrenciler gibi koca yaz geçti gitti biz şimdi dağ tepe manzara peşindeyiz bu kış uzun geçecek anlaşılan ,neyse sucuk iyidir =)

ankara da gidecek yer kalmadı derken sezon sonu tek gecede iki güzel fikir geldi anasını satayım nasıl iş bu...ben şimdiden liste yapmaya başlayım...

RKS titanic 150yi nasıl bilirsiniz ? olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir ? topicde yorumlar var evet ama neredeyse hepsi taraflı yorum gibi olmuş. herkes övüyor ama sadece test sürüşü yapmış kişiler yerden yere vuruyor :/

Ankaraya yakın böyle yollar vardıda niye söylemediniz ki şimdiye kadar??

RKS titanic 150yi nasıl bilirsiniz ? olumlu ve olumsuz yönleri nelerdir ? topicde yorumlar var evet ama neredeyse hepsi taraflı yorum gibi olmuş. herkes övüyor ama sadece test sürüşü yapmış kişiler yerden yere vuruyor :/

titanic 150 kullanan pek yok.

o yüzden doğru dürüst yazan da kimse yok.

ben rks titanic 200 de 6000 km ye geldim. bi sıkıntı olmadı, yolda kalmadım. ufak tefek şeyler halloldu.

150 lik ile 200 lüğün arasında sürüş dinamik farkı var.

niye diicen;

1) önde ters maşa amortisör
2) arka disk fren

en basitinden bu ikisi sürüşü çok farkettiriyor. 150 lik alacaksan alma. başka birşey al.

Tipi hoşuna gidiyorsa aynı paraya ikinciel 200 lük alırsın...

abi bana değil kuzenime alıcaz. görüntü meraklısı, bütçeside 3500-3750 civarında. ikinci el olmasın diyo sıfırda o bütçeye alternatif yok. cb 125i fln beğenmiyo beyfendi

yeni başlayacaksa artık ben 250 lik tavsiye ediyorum.

ama madem bütçe o kadar ve cb yi beğenmedi ya sıfır 150 MR - MCX alsın veya ikinci el 200 lük alsın.

illaki 150 derse de artık yapacak birşey yok;

http://www.sahibinden.com/motosiklet-rks-titanic-150 burdan devam :)

Bu pazar gıymatlımız bület in organizasyonu vardı :)

facebook ta etkinlik var, bi göz atın ;)

Şöyle bir sayfalara, mesajlara baktım da... Kimse Erhan Ağaoğlunu anlamıyor valla.... "Beni anlamıyorsunuz" diye kıvranıyor adam :)

Erhan sen listeyi tut. Ben rodajdayım diye yazın elleşmedim uzak diyarlara. Zaten biter bitmez eskişehire kaptırmıştım. O açıdan bana sıkıntı yok, havanın yağmurlu olmadığı bir haftasonu ben varım.

Bir de ben ihlara taraflarını kastetmiştim önceki mesajımda. Şu Hyocuların(2comet+1GTR) gezilerinden görüp de.... İyi gezmiş adamlar.

Hava ısınıyomuş gençler http://www.haberkita.com/cevre/hava-sicakliklari-artacak-h16679.html

Pazar günü Kahvaltıdan sonra gidelim gezelim biraz olmamı.

Pazar her yer açık güllük gülistanlık http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx

Polat hani beynama çıkarken bi viraj vardı ya,

ora gibim veya senin plakanın düştüğü yol ( yer ismi aklıma gelmedi ) gibi bi yere gidek.

Kahvaltıdaki yediklerimiz eriyene gadar gezek diyom

Yanımıza benzin de alak... ::blusssh:

makseli' Alıntı:
Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hava ısınıyomuş gençler http://www.haberkita.com/cevre/hava-...ak-h16679.html

Pazar günü Kahvaltıdan sonra gidelim gezelim biraz olmamı.

Pazar her yer açık güllük gülistanlık http://www.dmi.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx

Polat hani beynama çıkarken bi viraj vardı ya,

ora gibim veya senin plakanın düştüğü yol ( yer ismi aklıma gelmedi ) gibi bi yere gidek.

Kahvaltıdaki yediklerimiz eriyene gadar gezek diyom
Yanımıza benzin de alak...

.

Yanımıza benzin de alak... ::blusssh:

olm ciddi diyom ya.

sezonun son zamanları. Şimdi gezmezsek başka ne zaman gezecez. Asfalt yol olması şart değil.

Zaten düz yolda git git bitmiyo. Sıkıcı.

Az şöyle viraj alalım yada çok sıkıntı olmayan düz toprak yol gidek felan

Benim 10 numara benzinli bidon duruyo :)

Ormana çıkan yol iyiydi de plakanın düştüğü yol mayın tarlası gibiydi, bu sefer kesikköprüye gidilebilir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar