[Konya - MT]

ınş satarsın... coguları apacheyı begenıyorken cogularıda begenmıyor nedense... zevk meselesı

Hacım yok ya bu bizim konyadaki motorcularda iş yok, anca motosiklet bağırtıyolar
yanımdan geçti 2 tanesi bağırt bağırtabildiğin kadar
ulen altındaki uçak mı o kadar hava atıyosun.
Bende verdim ara gazı, inlettim ortalığı
tek silindirin gücü hacı abeycim :)

muhendıs sen konyada ögrencımısın aslen manısalısın yanı... motorsıletınlemı geldın konyaya...

sagolasın eskı marangozlarda bakacam... pek anlamam ama göruntu guzelse alıp gelecem gayrı motorsuzluk zor şey

CIMG0849.JPG

CIMG0850.JPG

CIMG0855.JPG

CIMG0858.JPG

CIMG0859.JPG

CIMG0860.JPG

CIMG0861.JPG

CIMG0862.JPG

CIMG0863.JPG

Gıttım baktım aldım gördum geldım önumuz kış olmasına ragmen salcanoyu alıp geldım motorsuzluga daha fazla dayanamadım.. şu an bayakı kırlı yarın yıkar bırdaha resım koruz aradakı farkı görürüz gayrı... bır ıkı kere yatması var dama genelde darbelerı koruma demırı emmış herhangı bır granajda ezık cızık yok sadece arka camurluk sınyalle beraber kırık bırde aynası yok kırılmış... motor bır kac yerınden yav kacırmış usta sorun degıl keceden yapmış fazla sıkıştırmadan dedı... mondıal mc den sonra bıraz zayıf geldı ama ben zaten bunu bılıyordum sırf yakıt konusunda az yakması yeterlı bence salcona almak ıcın ybr alamayanlara önerılır sesı aynısı ybr yı dınle bunu dınleme o kadar yanı

abı gun boyu net bakmamıştım hgdr abı geldım ama akşama anca dondum o yuzden gezmeye zamanın olmadı bır dahakıne kısmette sende buyur gel bozkıyrdayım yolun duşerse...

---------- Post added at 19:13 ---------- Previous post was at 19:10 ----------

plakayı daha yenı fark ettım sakatmış plakasıda neyse aldık gayrı yapacak bır şey yok

Evet ehliyetimi almak üzereyim bayram sonuna inşallah Arora tiger 200 düşünüyorum

89333349mz7.jpg

Başka tawsiyesi olan varsa düşünülür :)

guzel ve guclu makıne yakıt konusunda bır daha duşun derım bende mondıal 150 mc vardı gucluydu ama yakıtıda ıcerdı anlayacagın

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar