bence deniz.
kumsal ,
ve
bence deniz.
kumsal ,
ve
Ve............Eeeeeeeee ne?
ben korumaları bile çıkartmadan çamaşır makinesinin en kısa programında yıkatıyorum.su sıcak olmayacak ve şampuan kullanacaksın.(kumaştaki su geçirmezlik özelliğinin kaybolmaması için)ben de yıllar önce ilk yıkamamda korumaları çıkartmıştım,daha sonrakinde çıkartmayı unuttum.sandımki zarar gördü,parçalandı ama baktım ki hiç birşey olmuyor.devammmm.
Bende bir ara kara kara düşünmüştüm, bir keresinde üzerime giyip duşa girmiştim. İnanmayacaksın prıl pırıl olmuştu :mrgreen: ama daha sonra duşta askıyı asıp fırçalıyordum, daha daha sonra direk çamaşırmakinasına atmaya başladım. Merakt etme hiç birşey olmuyor :cat:
:mrgreen:
Birader,
montu ters çevir o zaman neresi çizilecek.:queen:
---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:54 ----------
Bayramın 3veya4.günü gidilecek ise bende varımama benim fikrimde denizden yana tek isteğim birazcık mesafeyi uzak tutsak çok iyi olur yol yapmış oluruz benim fikrim tabi büyüklerimiz ne derse baş tacı uyarım.
, sazıma özel araba tayin edilmesini siz değerli üyelerimizden büyük bir yüzsüzlükle talep etmekteyim:mrgreen:
Bayramın 3veya4.günü gidilecek ise bende varımama benim fikrimde denizden yana tek isteğim birazcık mesafeyi uzak tutsak çok iyi olur yol yapmış oluruz benim fikrim tabi büyüklerimiz ne derse baş tacı uyarım.
Milletin totosu donacak korkusu var) O zaman deniz kenarından bir seçim yapalım;ahhh,ahhh ben bu gençlere ne diyeyim ki?gelmeye gönlü olan zamanıda ayarlar sazını da.r:
hıhıııııııııııııııııııııııııı bakın gördünüzmü ben deniz dedim herkes oyesssssss ofkours dedi:thumleft:demekki ben sitenin hocasıyımmm:bounce:nedemişler hoca ostrurusa sizler(cemaat)ofkours derrr:flower: bogsağa varmadan AKÇAKIL VAR TÜM İHTİYACIMIZ OLAN gerçek kamp alanı(tuvalet duş,mutfak hepsi varrr)gezi amaçlı heryer yakın tüm kayıtları goegol dan öğrenebilirsiniz.:cat:ya yine ben gerekeni yaptım yoldesen var düzen desen var,organizasyon tabiki var :rendeerzaman şu başkanlığı allah için bana verin yeter yetere bilirseniz yavvvv lütfen seçin beni:cherry: başkan olmayı istiyorum :queen:seçerseniz tüm sitedeki kampa geleceklerin MASRAFLARI BENDEN size söz koyun kesecem ulen kesmzsen beni kessinler:bounce:hadi kampanya başladııııı,BETERBÖCEK,MUTTALİP,BAHADIR,BANAT,KOLUMAN,FUATIM saflarınızı belirtip şu eski zihniyeli başkanı alaşağı yapım:bounce:benim gibi taze,genç,dinamik,yakışıklı,iyilik abidesi kardeşinize layığı olduğu mekana getirin:santa:getirmeyenler keto olsun emiiiii:flower:
1-ben hoca da olmak istemem,cemaatte.yeter bu milletin bunlardan çektikleri.hıhıııııııııııııııııııııııııı bakın gördünüzmü ben deniz dedim herkes oyesssssss ofkours dedi:thumleft:demekki ben sitenin hocasıyımmm:bounce:nedemişler hoca ostrurusa sizler(cemaat)ofkours derrr:flower: bogsağa varmadan AKÇAKIL VAR TÜM İHTİYACIMIZ OLAN gerçek kamp alanı(tuvalet duş,mutfak hepsi varrr)gezi amaçlı heryer yakın tüm kayıtları goegol dan öğrenebilirsiniz.:cat:ya yine ben gerekeni yaptım yoldesen var düzen desen var,organizasyon tabiki var :rendeerzaman şu başkanlığı allah için bana verin yeter yetere bilirseniz yavvvv lütfen seçin beni:cherry: başkan olmayı istiyorum :queen:seçerseniz tüm sitedeki kampa geleceklerin MASRAFLARI BENDEN size söz koyun kesecem ulen kesmzsen beni kessinler:bounce:hadi kampanya başladııııı,BETERBÖCEK,MUTTALİP,BAHADIR,BANAT,KOLUMAN,FUATIM saflarınızı belirtip şu eski zihniyeli başkanı alaşağı yapım:bounce:benim gibi taze,genç,dinamik,yakışıklı,iyilik abidesi kardeşinize layığı olduğu mekana getirin:santa:getirmeyenler keto olsun emiiiii:flower:
adaşım sezon sonu olduğu için fiyatı çok cazip hale getiririm sen meraklanma yeterki çadır adeti belirlensin.kamp için tüm şartlar var,duş,tuvalet,mutfak,ocak,kapalı yer ve masa,sandelye,,,,hatta gelipte çadırı olmayanlar için odalar bilem var,arzu edersen lokantasında istediğin hizmeti alabilirsin.
bence karboğazı da ekonomik olması yönünden yumurtalık ta uygun.
evet etti 2Benim fikrim şöyle:
İki yer seçelim bir dağ diğeri deniz tarafaı olsun. Hava durumuna göre gidilecek yeri 1-2 gün öncesinden netleştirlelim.
Bu durumda dağ tarafı karboğazı olsun derim. Deniz tarafı içinde Yumurtalık öneriyorum :thumleft:
Hadi bakem, öneri bekliyorum
Ve............Eeeeeeeee ne?
İyi güzelde sen geliyormusunki :silent:
Balık diyecektin sanırım:queen:
satışamı geldik ulen hadi kuzularım görim şu klavye delikanlılığınızı beleş ulen beleş hesaplar benden AKÇAKILA YÜRÜBE kim tutar sizi:flower:
satışamı geldik ulen hadi kuzularım görim şu klavye delikanlılığınızı beleş ulen beleş hesaplar benden AKÇAKILA YÜRÜBE kim tutar sizi:flower:
gelmeye çalısacagım
Birader,
Seni severim ama,
Gitmeyeceğin yada gidemeyeceğin kamp ve geziler için bu kadar heyacan yapmanı anlamıyorum.r: