abi hiç sorma. hep bu feyk başkan muzaffer yıldırım ''namı değer fazer'' burayı bu hale getirdi. Hem yönetimi yıpratıyor hem forumu sonra da ne çarşambaları var ne de forumda var. Okarı gezdireceğim, misafir geldi, apartman toplantısı, kayseride ufo gorulmuş gibi değişik bahanelerle hem forumu sabote ediyor. buradan bir kez daha kınıyorum. ne diyeyim yazık...
burak eğer bu yazdıklarını okuyacak olursa vay haline.:queen: ALLAH'tan şehir dışında.
HEYYYYTTTTTTT ULEN HEYTTTTTTTTTT.koyunun olmadığı yerde keç,ye abdurahmançelebimi derler ulennnnnnMerhaba Gençler...:cherry:
Haluk Albay'a Hayırlı uğurlu olsun Allah analı babalı büyütsün:rendeer:
Listemizi Güncelliyelim...
29-30 Eylül Karboğazında kamp yapmayı düşündüğümüzün katılımcılar yavaş yavaş belli olmaya başladı...:thumleft:
-Yusuf abi ve FJR1300
-Ben ve VFR800
-Gürsel ve CBF1000
-Murat ve hayabusa
-Hakan ve Super Tenere
-Ümit ve Z1000
-Mümin ve Fz800
Gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini listeye ekleyebilir. Buluşma ve hareket saatini bugün akşam toplantıdan sonra yayınlıyacam :flower:
Len BURAK, cami duvarına işediğini ve şuan imamın kucağına doğru koştuğunun farkındasın değilmi :queen: Gerçi haklı olduğun noktalar var, adam geziye gelmeden gezi proğramını iyi ise ben yaptım, organizasyonu kendi mal eden yetenekli biriDoğruya doğru eğriye eğri. Zaten kıl çadırın dışında bir yer bildiği yokki
l:
sen merak etme ben varken kimse sana karışamaz.:wiinkk:SAĞOLASIN BORACIĞIM adana dışında olmama rağmen arkamda iş çevirenlere ihtarda bulundu :queen:
iyi akşamlar arkadaşlar
2 saat önce ilk kazamı yaptım, yolu yıkamışlardı sağa dönerken kaydım iyi ki yavaştım ve mont vardı.ufak bi sıyrıkla atlattım filmde çekildim bişey çıkmadı çok şükür.. düştükten sonra moralim bayağı bi bozuldu motorumu satmayı bile düşünüyorum :salut:
Hayırlı uğurlu olsun.
Alllah kaza bela göstermesin.
Keyifli sürüşler diliyorum.
Servise gelince;
Zaten sıfır makina almışsın. Yetkili servisini sor oraya götür. Sözünü ettiğin arızaları garantiden yapmak durumundalar.:cat:
saol tesekkur ederım muzaffer abıHayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstertmesin :rendeer: Aman şehiriçi trafiğinde dikkatli kullan, memlekette iki ayaklı öküz çokr:
:thumleft:
:flower:
HEYYYYTTTTTTT ULEN HEYTTTTTTTTTT.koyunun olmadığı yerde keç,ye abdurahmançelebimi derler ulennnnnnr:istanbuldan slmlar.:rendeer:ulen burak denilen leblebi ben yokken arkamdan konuşuyon hııııııı.adaşımın dediği gibi cami duvarına işedin şimdi imamın(benimmmm)kucağına geliyon bekle ule yedim seniiii:bounce:SAĞOLASIN BORACIĞIM adana dışında olmama rağmen arkamda iş çevirenleri ihbarda bulundu :queen:yalandan kim ölmüşşş:flower:
bu arada BURAKCIĞIM HAYIRLI YAŞLARA OLSUN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.:rendeer:
evet ıkıncı el ama motor daha 4 aylık olunca sıfır gıbı duruyor hemen adrese bakıyorum abı tesekkur ederımGünay arkadaşım hayırlı uğurlu olsun... Bikaç msj önce bir adres tarif etmişler. Oraya götürüp baktırabilirsin..
Yusuf abi adam ikinci el diyor... Sıfır nerden çıktı... E tabi yorgunluktan.. olur böyle şeyler... akşam çok geç kalma da yorgunluğunu alalım. :c))
cok tesekkur ederım saolunhayırlı olsun günay abi, Allah kaza bela göstermesin.. tekerin hep düz bassın
tesekkur ederım bora abıgünaydın dostlar.
günay kardeş hayırlı olsun.
iyi akşamlar arkadaşlar
2 saat önce ilk kazamı yaptım, yolu yıkamışlardı sağa dönerken kaydım iyi ki yavaştım ve mont vardı.ufak bi sıyrıkla atlattım filmde çekildim bişey çıkmadı çok şükür.. düştükten sonra moralim bayağı bi bozuldu motorumu satmayı bile düşünüyorum :salut:
Bende gelmek istiyorum ama pazar sabah gelebilirim ancak