Kawasaki Kawasaki Ninja 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Keşke gelebilseydim :( iyi eğlenceler
Tamam Atilla senin zaten sinavin vardi yarin, basarilar dilerim :cat:

Uğur abi sucu motoru bile olsa altımda inan 1 günde sürücek olsa yolculuk sırf seninle tanışmak, oturup bir çayını içip senin o güzel muhabbetin için yola koyulurdum. Ama malesef ki motorum yok. Kısmet olursa oda olucak. İşde o zaman bende Kürşat abi olsun diğer gelmeye niyeti olan abilerim olsun Allah kısmet ederse hiç düşünmeden onlarla birlikte yola koyulur gelirim. Tek umudum kış dolayısıyla motor fiyatlarının biraz geri çekileceğini düşünmek.
Biliyorum abicim senin gelecegini zaten, sorun yok :cat: Umarim en kisa zamanda gonlundeki motoru alacaksin :wiinkk:

meşhur 300r ı gördüm bu gün Daytona motor da fakat motor bende herhangi bir albeni öyle janjanlı kımıl kımıl hissi uyandırmadı.16400 +plaka sigorta vergi vs . ama yeşil i satılmış.alana hayırlı olsun.demek ki her malın bir alıcısı çıkıyor.

saygılar

Uploaded with ImageShack.us

Geleneksel Pazar Lakırdısı :mrgreen: :mrgreen:

sizinde fotolarınızı bekliyorum arkdslarr :king:

demek yeşili satılmış bile :) renk tonu eski kawanın ki gibi tatlı yeşil mi yoksa ona da bi değişiklik yapmışlar mı ?=

ulen olm karpuz yata yata büyür tamam da bu kadar yatılmaz ki bilader.. Al işte bak hala tık yok!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ulen olm karpuz yata yata büyür tamam da bu kadar yatılmaz ki bilader.. Al işte bak hala tık yok!!

Hala yatıyorlar demek ki abi :) Acık daha büyüsünler kalkarlar :)
HOOOOOOOOOOYYYYYYYY Millet. Kürşat abi sesleniyor duyan yok mu beaaaaaaaa :)

Ninjaaaaaaaaaaaaa :)

314814_10151026338750798_304223830_n.jpg

528067_10151026338800798_1346234571_n.jpg

556429_10151022730040798_1431882022_n.jpg

578854_10151022730235798_1076480031_n.jpg

375628_10151022730765798_1355719593_n.jpg

pazar günü ortalama 600 km gaz actık arkadaslar. Bolu turunu merak edenler için söylüyorum gelemeyenler büyük bir eğlenceyi buluşmayı kaçırdı. ccman kardeş o sucuk ekmek olayı varya,tadı hala damagımda.. Hep beraber tekrarlasakmı ne :) kürşat sen beyaz eşşeği ewde bırak kardeş benle artcı olarak gel bidahaki buluşmada :))) ejo kardeş fotoğrafları foruma koymayı beceremiyorum. Benim face [email protected] face kullanıyorsan ekle fotoları faceye koydum..

pazar günü ortalama 600 km gaz actık arkadaslar. Bolu turunu merak edenler için söylüyorum gelemeyenler büyük bir eğlenceyi buluşmayı kaçırdı. ccman kardeş o sucuk ekmek olayı varya,tadı hala damagımda.. Hep beraber tekrarlasakmı ne :) kürşat sen beyaz eşşeği ewde bırak kardeş benle artcı olarak gel bidahaki buluşmada :))) ejo kardeş fotoğrafları foruma koymayı beceremiyorum. Benim face [email protected] face kullanıyorsan ekle fotoları faceye koydum..

Fotoğrafları göremiyorum. Hiç bir şekilde sizin adresinize erişim yok. Adresinize tıklıyorum. İzin ver İzin verme çıkıyor. İzin ver diyorum. Birşeyler yüklemeye çalışıyor ama yinede açılmıyor adresiniz.
Resim yükleme işine gelince; http://www.hizliresim.com/ buraya resimleri yükleyin link haline çevirdikten sonra forum için felan yazıyor zaten linklerin yanında o linkleri kopyalayıp buraya yapıştırın sonra tamamdır :)

Tamamdır Murat ekledim Face'ten ;)

Oktay, Kürşat sizde de yok mu hiç resim yaa? Bendekileri Oktay Abi'ye gönderdim :thumleft:

Murat boşver koyma zaten, merak eden gelirdi zaten :farao:

Tamamdır Murat ekledim Face'ten ;)

Oktay, Kürşat sizde de yok mu hiç resim yaa? Bendekileri Oktay Abi'ye gönderdim :thumleft:

Murat boşver koyma zaten, merak eden gelirdi zaten :farao:

Abi bende merak ediyorum ama kurunun yanında yaş'ta yanmasın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar