scooter harıc, vıteslı cın motorlarında kalıte yukselmesı var. Scooter kullanmadım, evet scooter konusunda haklısınız, cın motorların vıteslılerı alınır ama scooter hakkında bırsey dıyemem..
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Benım kullandıgım daha oncekı motorlarda cın malı ama vıteslıydı. Cok buyuk sıkıntı ve masraf yapmadan kullandım, tabi calınana kadar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Vıteslı 100-150 cc ye kadar fazla plastık aksamı olmayan cın motorları alınır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
scooterden sonra prınce alırsanız 'oh be dunya varmıs' dıyecegınızden emınım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:20 ----------
Benım kullandıgım daha oncekı motorlarda cın malı ama vıteslıydı. Cok buyuk sıkıntı ve masraf yapmadan kullandım, tabi calınana kadar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:22 ----------
Vıteslı 100-150 cc ye kadar fazla plastık aksamı olmayan cın motorları alınır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:25 ----------
scooterden sonra prınce alırsanız 'oh be dunya varmıs' dıyecegınızden emınım.