Motor yürüyo ya, fazla benzin de yakmıyo gerisi dert değil. benim hyena açık filtre takmadan önce ikide bi buji ıslatıyodu, filtre leş gibi benzin çekiyodu sonra tabi buji de benzinleniyo.
MasAllah diyelim..prınce cıler uyuyormusunuz? benım motor 6500 kılometre oldu, motor ıyıce acıldı. Bayramda Ankaradan-Amasraya gıtmeyı dusunuyorum 2 gun kalıp cadır kurmayı dusunuyorum. Var mı gelmek ısteyen?
bekleyelim o zaman,inşallah dediğin gibi olur.Ukyo, senın kullandıgın motoru bılmıyorum, aynı demıssın eger gercekten de aynı ıse 1000 kılometre daha cok yenı motorun. 3000-4000 kılometrelerde rodajın dolsun, motorun acılsın performansın artar bıraz daha. Iyı bır de subap ve karburator ayarı yaptırmalısın tabı..
Bu motorun 150 cc liği de 2400 civarı mondialin sitesinde..
12 hp civarı da güç cabası...
Tip olarak da hemen hemen aynı denebiilir.
MG King 150 ismi
http://www.mondial-motosiklet-satis.com/\UserFiles/image/Mondial 150 MG King (1).jpg
prınce cıler uyuyormusunuz? benım motor 6500 kılometre oldu, motor ıyıce acıldı. Bayramda Ankaradan-Amasraya gıtmeyı dusunuyorum 2 gun kalıp cadır kurmayı dusunuyorum. Var mı gelmek ısteyen?
Bunun yerine Honda CG 125 tavsiye ederim. 1000 TL daha koyup en kalitelisine binmek varken 2400 buna vermek... yazık olur gerçekten. Japon motorlarının kalitesi ortada
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:44 ----------
Guzel paylaşımlarınızı dikkatle okuyorum cok tesekkurler paylaşımlar için.. Bayramda uzun yol yaptınız mı? İzlenimlerinizi paylasabilirseniz çok ıyı olur :cat:
Plectrum, cg 125 saglam, dayanıklı motor ama ınsanlar hurdasına o parayı ıstıyor ve yedek parcaları da bıraz pahalı. Bu motor en azından sıfır ve parca avantajı var ve yolda bırakmadı benı sımdıye kadar..
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:54 ----------
Artık cın motorları da kalıtelı uretılmeye basladı. Bır yamaha-Honda kalıtesı kadar olmasa da kalıtelerını yukseltıyorlar. Yenı model ve markalara sans vermemız gerektıgını dusunuyorum. Eskıden Japonlarda cınlıler gıbıydı, Artık cınlılerde japonların kalıtesını yavas yavas yakalamaya basladı..
100 cc 9 hp güç çok yetersiz kalıyor mu ?
Şimdi 150 cc scooterdan sonra daha güçsüz gelir mi acaba?
Benim scooter 85'i geçmiyor,zorlarsan 90..
O hızda da 250 cc kadar hatta daha fazla yakıt tüketiyor...