[Ankara - MT]

12 kişilik yer ayırrtım kendi adıma (Erhan ÜNAL)

koray listede yok la gelmioy mu hem gidelim diyo hem gelmiyo...

bu arada yarım saat önce orda olunması gerekiyo gençler...

1-selçuk
2-erhan-erro
3-yunus - gaccal
4 bülent-bülent 78
5- turgay- trgy
6-buğra-buberk
7-hüseyin-nezih77
8-celal
9-şener
10-Talip

Alacam o er6n i alacamm ama Yunus yallisi kafami celiyo, bu arada encok ben mi geliyom olm ilk koseyi bana verdin :) gelmiyim mi lan he gelmiyim mi, istenmiosak gelmiyelim olm, hayir eve yuk olmamak adina siz de yemek de yemiyorum yani :) daha ne yapayimmm:)

olurmu lem öle şey.Duymamış olayım takılıyoruz şurda birbirimize :rendeer:

Malesef gelemiyorum, benim garajda birileri 2-3 tane şişe kırmış, tam çıktığım yol cam kırığı doluydu, motoru çıkartamadım o yüzden, temizleyemedim de sabah, gelemeyeceğim malesef :pale:

Len Ankara felsefe klubu uyeleriii,

bu arada encok ben mi geliyom olm ilk koseyi bana verdin :) gelmiyim mi lan he gelmiyim mi, istenmiosak gelmiyelim olm, hayir eve yuk olmamak adina siz de yemek de yemiyorum yani :) daha ne yapayimmm:)

alınma la bak ben hiç alınıyom mu:)

12 kişilik yer ayırrtım kendi adıma (Erhan ÜNAL)

koray listede yok la gelmioy mu hem gidelim diyo hem gelmiyo...

bu arada yarım saat önce orda olunması gerekiyo gençler...

1-selçuk
2-erhan-erro
3-yunus - gaccal
4 bülent-bülent 78
5- turgay- trgy
6-buğra-buberk
7-hüseyin-nezih77
8-celal
9-şener
10-Talip
yine de yazayım da kayıt altına alınsın bari;
+ 11-Taylan

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
erhan keşke 15 kişi falan yapsaydın sonradan mutlaka gelenler olacaktır.işi garantiye alsaydık.

erhan keşke 15 kişi falan yapsaydın sonradan mutlaka gelenler olacaktır.işi garantiye alsaydık.

abi kızıyorum işte adam şuraya iki kelam yazmaya üşeniyo musur nedir...?
söylesin amk ben de gelebilirim net değil falan desin kesin değilse...yeni mevzu da değil 2-3 gümlük mevzu....

tamam 15 kişi yapıyom o zaman ben...

biliyorsun durumu gezi olacak deriz 5 kişi gelecek görünür en az 13 kişi oluruz.ankara ekibinin klişesi :)

Malesef gelemiyorum, benim garajda birileri 2-3 tane şişe kırmış, tam çıktığım yol cam kırığı doluydu, motoru çıkartamadım o yüzden, temizleyemedim de sabah, gelemeyeceğim malesef :pale:

olum ne adamsın ya..motorsuz gelemiyon sanki anasını satayım...

biliyorsun durumu gezi olacak deriz 5 kişi gelecek görünür en az 13 kişi oluruz.ankara ekibinin klişesi :)

abi gezi de sıkıntı değil...yollar geniş sıkıntı yok da burası sayıyla iş yapıyo işte...

alınma la bak ben hiç alınıyom mu:)

Alınır mıyım olm bu yüzsüzlükle ben:) Derviş e biraz duygu sömürüsü yapıyom ki eve gittiğimde hizmette kusur etmesin:) Yerimiz hazır olsun:)

Harbiden be Koray, atla gel olm, Buğra motorla gelmiyo mu, eve bırakır seni, hem bize gönderdiğin o videoyu da Buğra üzerinde deneyebilirsin işte kardeşim :)

Harbiden be Koray, atla gel olm, Buğra motorla gelmiyo mu, eve bırakır seni, hem bize gönderdiğin o videoyu da Buğra üzerinde deneyebilirsin işte kardeşim :)

bu çapırcılar nazlı oluyo benim anladığım kadarıyla hacı..baksana hepsi bi alem...seni de çapırcı zannedebilirler ama gönlünde yatanı herkes biliyo malum:)

Aga videoyu tamamen yanlış anlamışsın, oradaki sıska çocuk sizin 250 likleri temsil ediyor :p iri olansa benim tosunu :cherry: yani diyor ki fazla kaşınmayın kaldırıp yere vururum çaktın... :bounce: :queen:
Şaka bir yana benim garajda 3. seferdir şişe kıran .iç .urusunu yakalarsam hakkaten şiddet uygulayacağım bu sefer!! :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

bu çapırcılar nazlı oluyo benim anladığım kadarıyla hacı..baksana hepsi bi alem...seni de çapırcı zannedebilirler ama gönlünde yatanı herkes biliyo malum:)

Senin yakışıklıyı cam kırığı dolu bir yerden sürersen ben de nazlı olduğumu kabul edicem, anlaştık? :bounce:

Aga videoyu tamamen yanlış anlamışsın, oradaki sıska çocuk sizin 250 likleri temsil ediyor :p iri olansa benim tosunu :cherry: yani diyor ki fazla kaşınmayın kaldırıp yere vururum çaktın... :bounce: :queen:
Şaka bir yana benim garajda 3. seferdir şişe kıran .iç .urusunu yakalarsam hakkaten şiddet uygulayacağım bu sefer!! :pl:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:18 ----------

Senin yakışıklıyı cam kırığı dolu bir yerden sürersen ben de nazlı olduğumu kabul edicem, anlaştık? :bounce:

dostum ben sabah toplantıya geç kaldığım halde zincir yağlamış adamım:) kaldı ki 5 metre yanında da araba duruyodu da motoru tercih ettik....alırdım süpürgemi temizlerdim cam kırıklarını...

Valla korayım ben cam kırığı falan pek sallamıyorum lastikler garantili ne de olsa yarılsa dahi direk yollayıp yenisini alabilirim kaldıki o kadarda kötü yerlerden geçtim hiçbi sıkıntıyla karşılaşmadım ve patlamadı dahi tekerim :) hani en nihayetinde Pisiklet lastiği değil üstündekiler :cat: bu yüzden istersen daha fazla nazlanma :queen:

dostum ben sabah toplantıya geç kaldığım halde zincir yağlamış adamım:) kaldı ki 5 metre yanında da araba duruyodu da motoru tercih ettik....alırdım süpürgemi temizlerdim cam kırıklarını...

evli adam kendini nasıda belli ediyor arkadaş yaa :queen:

evli adam kendini nasıda belli ediyor arkadaş yaa :queen:

d0d65358737d8dc43fab33f3cff415f7.jpeg

Alınır mıyım olm bu yüzsüzlükle ben:) Derviş e biraz duygu sömürüsü yapıyom ki eve gittiğimde hizmette kusur etmesin:) Yerimiz hazır olsun:)

bülocum sen her geldiğinde elin dolu geldiğin taktirde(pasta,börek,kuru pasta,yemek vs.vb.:queen:) bu evde sana hizmette kusur edilmez.:cat:
tabi bu tüm diğer arkadaşlar için de geçerlidir :thumleft:

beyler iftardan yarım saat önce orda olmaya özen gösterelim...

sanırım bi grup yunusların ordan toplu hareket edecek...bi kısımda bağımsız gelecek...

rezervasyon ERhan Ünal adına...

görüşmek üzere...

İyiki gitmişim o trafiğe deydi gerçekten. Çok iyi vakit geçirdim. Arkadaşların hepsi gerçekten tertemiz pırıl pırıl insanlarmış tekrar teşekkürler arkadaşlar. Detayları yazarsınız zaten gelince çaldır demiştiniz buraya yazayım dedim :D

Arkadaşlar hepinize merhaba motorsikletimin cc si düşük biraz ama motorsikletimle dalga geçmenize bozulmam:) sizlerle en kısa sürede tanışmak isterim EĞER KABUL EDERSENİZ TABİİİ....

İyiki gitmişim o trafiğe deydi gerçekten. Çok iyi vakit geçirdim. Arkadaşların hepsi gerçekten tertemiz pırıl pırıl insanlarmış tekrar teşekkürler arkadaşlar. Detayları yazarsınız zaten gelince çaldır demiştiniz buraya yazayım dedim :D
valla talip bu gün banyoya girmiştim.hep derim,temizlik imandan gelir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar