Talip ben seninle takılırım bundan sonra arkadan arkadan gideriz onlar coşsun boşver gittiğimiz yerde çayı demlerler biz de çayımızı içeriz.Bide böyle bak![]()
Fermuar düzeninden. Kırmızı ile gösterdik olm okumuyonmu?
ark face grubunun yonetıcısı kım ıstekler beklıyo hala
Mustafa Bu düşüncene katılmıyorum zira biz bu boku beceremiyoruz arkadaş!
en son ki gölbaşı iftar buluşmasında herşey gün gibi ortadaydı,
Muhabbet esnasında hep söyledik hatta bazı kararlarda aldık ama burda hiç yazılmadı bu bilen bilmeyen duyan duymayan kalmasın diye burda da diyorum..
ark face grubunun yonetıcısı kım ıstekler beklıyo hala
Hüseyin abi işdedir, akşama kabul eder.
[/COLOR]benim çizmeleri alacak yalama adresi mesaj atmış sonra kusura bakma yanlış bot için mesajlaşmışım dedi...![]()
yarın ben yokum pazar çalışacagım için ama saat 14:00 de endo motora gidecem balatalarımı değişecem. şimdi demem şu ki onun öncesi ya da sonrasında seninle buluşup şirkete gidermiyiz acaba sana uyar mı?selçuk abi senin elektrikçi yarın bizim işi halledebilir mi acaba ampüllerimi alıp gelsem..?
ya yunus bende şöyle bir sıkıntı var bu zıkkım makina 80 90 gidince hararet 100 ün üstüne çıkmaya başlıyor. mecbur arada gaz açmak sonrada kompresöre bindirerek düşürmeye çalışıyorum. varsa hata uyarın tabi ki kızmaca alınmaca olmaz ben de olmaz en azından. dost acı söyler lafına inanır ben de öyle davranmaya çalışırım kimse de kusura bakmasın derim. çok haklısın kimse kimseye boş yere sebep olmamalı birbirimizden sorumluyuz bu durumlarda.varsa teknik olarak yapmam gereken söyleyin bileyim. hem ne bağırıyorsun duyduk. bak sen askerde çok dayak yersin haaa!!!!!dün moralini bozmamak için seslenmedim ama o mesajı bizim akrabanın hesaptan attıydık sana :queen:
şaka bi yana inşallah en kısa zamanda okutursun..
Mustafa sana kızdığımda yok genel olarak hepimize kızıyorum ben bu grup sürüşlerinde,
ve sırf bu yüzden ferdi takılmak bence çok daha iyi, adres belirlenip herkezden sonra gitmek benim işime gelir ama olmuyor işte..
Geçenki gidişimizde bir zincirleme kaza olsa da arkadaşımızın biri kazaya kurban gitse çok mu iyi olacak?
ama yok!
İlla birileri aralardan geçecek,
Hırs yapacak,
birbirlerini geçecek,
yok araba motosiklet makaslayacak!
yahu havamız civamız kime?
Kimleri geçerek kendimizi kanıtlamaya çalışıyoruz?
Yahut en önde gitsek ne arada gitsek ne en arkada gitsek ne?
Hayır bu gibi egoları olanlar var ise söylesin arkadaş!
yarın birgün ben bir başkası yüzünden belkide en sevdiğim arkadaşımı kaybedecek yahut ben kaza geçireceksem,
Kimse kusura bakmasın ama bu konuda kalp kırarım!
Şimdiye kadar bu konu hakkında laf etmemiştim ama işin rengi değişmeye başladı,
Hani benim sürüşe katılmama gibi bir lüksüm olacaksa bundan sonra belki o şekilde ayarlamaya çalışacağım kendimi,
ama bu çözüm değil hepimizde bunun farkındayız.
Dikkat edelim lütfen...
dün moralini bozmamak için seslenmedim ama o mesajı bizim akrabanın hesaptan attıydık sana :queen:
.
80-90 la nasıl hararet yapıyorsunuz anlamış değilim. 3. vitesde falan mı gidiyosun, ben 60'la gitsem yine yapmam hararet, sabit hızla giderken de devirli kullanıyorsunuz sanırım ki ne gerek var. Basmaya gelince herkes basıyor da sakin kullanma işini kimse kavrayamıyor ya da kavramak istemiyor (özellikle 4 silindirli arkadaşlar) At 6. vitese git 80-90 la abi hem a yakarsın hem hararet yapmazsın. Topuklayacağın zaman yada yokuşta falan yemezse düş vitesi aç gazı.yarın ben yokum pazar çalışacagım için ama saat 14:00 de endo motora gidecem balatalarımı değişecem. şimdi demem şu ki onun öncesi ya da sonrasında seninle buluşup şirkete gidermiyiz acaba sana uyar mı?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
ya yunus bende şöyle bir sıkıntı var bu zıkkım makina 80 90 gidince hararet 100 ün üstüne çıkmaya başlıyor. mecbur arada gaz açmak sonrada kompresöre bindirerek düşürmeye çalışıyorum. varsa hata uyarın tabi ki kızmaca alınmaca olmaz ben de olmaz en azından. dost acı söyler lafına inanır ben de öyle davranmaya çalışırım kimse de kusura bakmasın derim. çok haklısın kimse kimseye boş yere sebep olmamalı birbirimizden sorumluyuz bu durumlarda.varsa teknik olarak yapmam gereken söyleyin bileyim. hem ne bağırıyorsun duyduk. bak sen askerde çok dayak yersin haaa!!!!!
yarın ben yokum pazar çalışacagım için ama saat 14:00 de endo motora gidecem balatalarımı değişecem. şimdi demem şu ki onun öncesi ya da sonrasında seninle buluşup şirkete gidermiyiz acaba sana uyar mı?
abi uyar tabi...ben ayarlamaya çalışayım endoya beraber gidelim...sonra tükkana gidip benim işe bakarız...fazla uzun sürmez diye düşünüyorum...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:01 ----------
ya yunus bende şöyle bir sıkıntı var bu zıkkım makina 80 90 gidince hararet 100 ün üstüne çıkmaya başlıyor. mecbur arada gaz açmak sonrada kompresöre bindirerek düşürmeye çalışıyorum. varsa hata uyarın tabi ki kızmaca alınmaca olmaz ben de olmaz en azından. dost acı söyler lafına inanır ben de öyle davranmaya çalışırım kimse de kusura bakmasın derim. çok haklısın kimse kimseye boş yere sebep olmamalı birbirimizden sorumluyuz bu durumlarda.varsa teknik olarak yapmam gereken söyleyin bileyim. hem ne bağırıyorsun duyduk. bak sen askerde çok dayak yersin haaa!!!!!
Selçuk abi büyük makinalar 80-90 gitmesin öyleyse onlar önden varsın açılsınlar uzasınlar tek gurup değilde 2 gurup gidilir 10 kişinin üzerindeki gruplarda yoksa sayıca çoğadıkça keşmekeş hengame artıyor.
Grup sürüşünde herkeze bir sıra verilmeli ve o sıra bozulmamalı esas yapılması gereken bu,
Bizim topluca oturup konuştuğumuzda en önde ve en arkada tecrübeli sürücüler koyulacak en öndekinin arkasından ise en acemileri sırasıyla yerleştirilecek ki hata tolere edilsin acemi arkadaşlarımız dikkatli olupda biraz grup sürüşünün farkını anlasınlar.
Biz değil grup sürüşü daha organize bir şekilde motorlarımıza binip de çıkamıyoruz motorların başına geçildikten 15dk sonra çıkılıyor yola bu durumdan benim gözlemlediğim herkez şikayetçi ama herhangi bir çözüm uygulayan da yok :mrgreen:
Öncelikle grup sürüşünü halledelim diğeri kolay zaten..
Ooooo sen Buğra efendiye mesuliyet ver azına mıçıyor adamın.Hacı katii kuralları belirleyelim o zaman...her çıkış öncesi bi seminer yapalım ufaktan rotayı belirleyip kuralları tekrar konuşalım...isim vermek istemiyorum ama Buğra arakdaşımız çok haşere kullanıyo motorunu![]()
2 grup fikri de gayet mantıklı...
zaten bende 6 vites'de gidiyorum hararet yapıyor demiyorum hararet 100 üstüne çıkmaya başlıyor diyorum.belki normaldir ben bilmiyorum.siz ustasınızdır eyvallah ben durumumu anlatmaya çalıştım sorunları böyle mi çözersiniz ''3.vitesde mi gidiyorsun, ben 60'la gitsem yine yapmam vs. vs. ben bu yazdıklarınızdan birşey anlamadım. bu tabi benim özürüm siz ustasınız sizlerden ögrenecek çok şeyimiz var kesin.80-90 la nasıl hararet yapıyorsunuz anlamış değilim. 3. vitesde falan mı gidiyosun, ben 60'la gitsem yine yapmam hararet, sabit hızla giderken de devirli kullanıyorsunuz sanırım ki ne gerek var. Basmaya gelince herkes basıyor da sakin kullanma işini kimse kavrayamıyor ya da kavramak istemiyor (özellikle 4 silindirli arkadaşlar) At 6. vitese git 80-90 la abi hem a yakarsın hem hararet yapmazsın. Topuklayacağın zaman yada yokuşta falan yemezse düş vitesi aç gazı.
dün moralini bozmamak için seslenmedim ama o mesajı bizim akrabanın hesaptan attıydık sana :queen:
Mustafa sana kızdığımda yok genel olarak hepimize kızıyorum ben bu grup sürüşlerinde,
ve sırf bu yüzden ferdi takılmak bence çok daha iyi, adres belirlenip herkezden sonra gitmek benim işime gelir ama olmuyor işte..
Geçenki gidişimizde bir zincirleme kaza olsa da arkadaşımızın biri kazaya kurban gitse çok mu iyi olacak?
ama yok!
İlla birileri aralardan geçecek,
Hırs yapacak,
birbirlerini geçecek,
yok araba motosiklet makaslayacak!
yahu havamız civamız kime?
Kimleri geçerek kendimizi kanıtlamaya çalışıyoruz?
Yahut en önde gitsek ne arada gitsek ne en arkada gitsek ne?
Hayır bu gibi egoları olanlar var ise söylesin arkadaş!
yarın birgün ben bir başkası yüzünden belkide en sevdiğim arkadaşımı kaybedecek yahut ben kaza geçireceksem,
Kimse kusura bakmasın ama bu konuda kalp kırarım!
Şimdiye kadar bu konu hakkında laf etmemiştim ama işin rengi değişmeye başladı,
Hani benim sürüşe katılmama gibi bir lüksüm olacaksa bundan sonra belki o şekilde ayarlamaya çalışacağım kendimi,
ama bu çözüm değil hepimizde bunun farkındayız.
Dikkat edelim lütfen...