Merhaba arkadaşlar cross kullanıcılarına birkaç sorum olacak YZ250, YZ400 ve WR400 lerin ikinci el piyasaları aşağı yukarı aynı
1-YZ400 ile WR400 4 zamanlı motosikletler. bu iki makinenin birbirinden farkları nedir özellikle performans farkları varmı?
2-Zannedersem YZ250 ile YZ400 motor gücü ile ağırlık olarak birbirine yakın ama biri iki zamanlı diğeri dört zamanlı iki zamanlı ile dört zamanlının birbirine göre avantaj ve dezavantajları nelerdir?
bildiğim kadarıyla iki zamanlı motorların ömürleri daha kısa o halde neden yz400 yerine yz 250 tercih ediliyor? veya hangisi tercih ediliyor?
3-ER5 im var cross kullanmadım ama şunuanladım ki cross kullanmadan iki tekerde usta olunmaz bi yerden başlamak istiyorum YZ125 veya KX125 aslında başlangıç için iyi seçim diye düşünüyorum ama o paralara yz250 hatta wr400 ler var bir kaç cross kullanıcısının yorumunun faydalı olacağını düşünmekteyim. Yapacağınız yorumlar için şimdiden teşekkür ederim.
Tam olarak işine yarar mı bilmem ama şöyle bir konu geçmiş ve erodesign'dan birkaç yoru gelmişti.... Buyrun