MT Supermoto & Cross Kullanıcıları - Tanışma ve Bilgi Paylaşım Başlığı

Merhaba arkadaşlar

Benimde SKYGO 200 LÜK CROSSUM VAR
1 OCAKDA ALDIM
ACEMİYİM BİRAZ
ÖNEREBİLECEGİNİZ BİRŞEYLERVARMI
MOTORSIKLETIMI UZUN ÖMÜRLÜ KULLANMAM
İÇİN VE VİBRASYONU KESMENIN BIR YOLU VARMIDIR ACABA

barış genelde çin malı kullanan arkadaşlar, gevşeyen vidaları looktite sürerek sıkıyorlar. az da olsa titreşimi azaltıyormuş. ama titreşim kaçınılmaz yani.

---------- Mesaj ekleme zamanı: 16:18 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 16:17 ----------

dediğin doğru yutr dışında supermotonun bayağı bi takipcisi var ama türkiyede pek ilgi çemkiyo o yüzden sen ben gibi meraklı adamlarda yurtdışı sitelere bakıp duruyo :mrgreen:

berk sende racingden geçtin bu kategoriye galiba :)

Haydar Dümen' e sorulan " yeterli midir ? " sorularına benzemiş. :wiinkk:
Bence boyun normal..

haha :D eet biraz benzemiş.. :D (1.76 Abow ! :D =) espiri bi yane çok saol cevap verdigin için içimi rahatkattın bir yerde 1.90 diye bir şey görmüştüm korktum walla :D

konuyu umarım güncel tutarız, supermotocular artar, gezilerde görüşürüz, katıldığım geziler scooter ve chopper doluydu hep :) gerçi ben dağa bayıra girip hoplayacak kadar usta değilim orası ayrı:) otobanlarda takılıyoruz şimdilik ...

bende geçen fuara gittiğimde farkettim fuar alanında sadece 1 tane cross(yani ben :mrgreen:) 1 tanede sarı drz 400 sm vardı aslında bi arada biz toplansak şöle supermotocular falan ha nasıl olur

---------- Mesaj ekleme zamanı: 21:46 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 21:35 ----------

madem başlık güncel olsun dedik o zaman supermotoculara bi sorum bende ki cross a(http://www.photoshopmagazin.com/uploaded_files/18a4ddd8de30b33_2a1bbf3c61b4899395ee9749.jpg) acerbisin drz 400 için olan grenajları uydurabilirmiyim acep hadi cevapları bekliyorum arkadaşlar :mrgreen:

motosikletini sm e cevirde toplaniriz elbet ;-)

selamlar ; 2007 skyteam ile baslikdayim.

veriyorum haftaya motoru sm için ama şu benim depoya bi şekil yapmam lazım yaa her hafta tam vida yerlerinden kırılıyo grenajı onun yerine yeni başka bi motorun depo ve grenajlarını takabilirmiyim acaba onu düşünüyorum

2 tane minizik vida bide tam koltuk altından 2 tane vida tututo ama asıl sağ ve sol tarafı tutanlar kırılıyo işte sonra diğerleride yavaş yavaş gidiyo bakalım bişeyler yaptırcam artık ona tek o düşündürüyo acaba başka cross yada sumo nun depo uyarmı diye

Depoda olusan havayi disari atmak icin olmasi gerekli bende'de mevcut.

Bu arada berk_cglr ; fotograf makinasini ile ilgili sorun yasadim , yarin cekicem detayli resimleri.

Gorusmek uzre.

kış boyunca çalışmayan motorum dün havalar düzelince çalıştı, çok sevindim, akü gidik sanıyordum ama gayet güzel çalıştı ....

acil yardım ............
Yuan gy 3 a crosun arka amartisör ile arka beşik bağlantısının resmi lazım acilen yuan kullanıcıları acil yardımcı olup bi resim yuklersenizz çok işime yarıyacak saygılar.....

Abi genelde bunların fiyatları nedir? ikinci ellerin??

Son düzenleme:
dediğin doğru yutr dışında supermotonun bayağı bi takipcisi var ama türkiyede pek ilgi çemkiyo o yüzden sen ben gibi meraklı adamlarda yurtdışı sitelere bakıp duruyo :mrgreen:

ooo kardeşim sende buradamıssın yaa :) ben daha yeni farkına wardım bu topicin walla :) bıras gec oldu ama :)

s.a millet bende lüleburgazdan yeni bir kros sahibiyim...
motoru 2ci el olarak aldım , skygo marka 200cc bir motordur...
silindir piston yeni takıldı ama buji kararma olayı geldi başımıza bakalım sebebi nedir başına gelen varmıdır acaba?
selamlar saygılar...

zz

bende de honda xlr 125 var daha acemiyim arabaya binemez oldum aldıgım günden beri. yanlız hiç bi yerde xlr125 ile ilgili yazı bilgi bulamadım nası bi alettir diger 125 liklerin yanında ezilir mi ? paylaşan olursa sevinirim. hepinize slm lar saygılar ve şimdiden tşkler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar