Tavsiyeler için tekrar teşekkür ederim. Okul açılmadan bir yer ayarlayamazsam artık dediğiniz gibi yaparım... Hürmetler.
Abi o videolar 18dk o yüzden youtube kılıklı yükletmedi max 15dk alan adı alıpda siteyle kim uğraşacak abi yahuSorun süreden değil büyük bir ihtimal dosya boyutundan kaynaklı.... Yunus sana bir alanAdı alalım oradan kendin yayınla![]()
Bizde fatih abiyle koşan birini gördüydük bugün bahçelide motor yanında bi o yana bi bu yana koşturuyodu demekki senmişin ladün yapılan yunusgil toplantısına gelmiş olmama rağmen çocuk yüzünden fazla katılımcı olamadım.
beyler artık yapılan her organizasyona katılabilitem çok daha yüksekgece gündüz farketmez...organizasyonlardan organizasyon beğeniyorum, cemiyetten cemiyete koşuyorum...
Abi hem 10 diyosunuz hem bişeyler atıştır diyosunuz sonra da kahvaltı ayağına bize tarhana yedireceksiniz isyann ederimmm .. Başka şeyler de vardır di mi oralar da!!!
Rocwood Hüseyin başkana park konusunda katırılım amaç hırsızı caydırmak gözönünde olmayacak şekilde bahçe demirlerine bile bağlayabilirsin . ki zaten adamlar kafaya koydularsa gs1200 de gidiyor tır da gidiyor.
şöyle sağlam sen bağlarken herkesin zinciri görebileceği uzunlukta bir zincir yaptır iki tekerden bahçe demirlerine bağla zaten uğraşmaya değmeyeceğini anladığında bırakacaktır apartman yönetimiyle de konuşup zincirin aynı yerde sabit kalmasını sağlayabilirsin. bu arada
sağlam bir kiilit 50-60 tl civarlarında bulursungösteri den sonra makine güzel gelmeye bşladı gözüme acaba bi ündülü alsamm
![]()
Arkadaş sen de sabahları hiç çekilmiyorsun hekardo sen gel yeterki her türlü ayarlarız, ayaş da mola vereceğiz ya, çay içerken sen poğaça da götür, ben herkes aç olsun ki yemeğe saldıralım istiyorum :cat: bu arada kuş cennetine gidene sordum (annem)
pek kuş görmedim ama güzeldi dedi :mrgreen: çok şahane bir dağ manzarası varmış, göl uzanıyormuş önünde falan, manzaralı kafeler varmış oturacak, galiba otel de varmış konaklama için, rehber bulabiliyormuşsun mevzuları anlatacak, gitmeye değermiş yani, fikri verene bir kez daha teşekkür ediyoruz :cat:
Abi arkaya kaskı taksam bile aralardan geçemiyorum ( forever apachi müdürrrr nerdesinn müdürrr ) kızılay dan yukarı dönmek için ta esatı dolanıyorum bir endülüm olsa atlarım kaldırımdan zıplar geçerim aralardan dalarım . bu sefer de biliyorum trafik de çok dikkat edilmem..sonra hızz abicim ne desek de hepimizin içinde var o lanet tamam gezelim tozalım ama şöyle yanına gelen adamlar oluyo ya sanki peşinden yetişebilecek hayır makineme daha yetişebilecek araba olmadı da insan şöyle sağlam bir racer la ağızlarına etmek gelmiyo değil adamı 8 yapıp ambele edene kadar. sonra bir bobberr ahhh Korayımmm boberim da bobber im. cool bir takım elbise heytt ulenn yada şöyle sağlam bir touring Fatih hocamın ki gibi aileyi alıp git tatile deponun altında arpalar soğuk soğuk yada goldwing şöyle ağır abi.
Ahh ahhh Bülentttt söz ver tutarsa en azından 600rr alsan yeter hacı çok istemiyorum..![]()
o malla çoğu kez 250 cc ile bile cevpalarını alıyolar ama 250 nin yetmediği arabalar da denk geliyo...
arkadaş yazılanlardan anladım ki herkes bir gün en sonunda endurocu olacak...benim de hayallerimi er5n/f ya da f 650 gs süslüyo...
abi doğru diyon da en optimum u enduro görünüyo nihayetinde..tek seçenek varsa![]()
Abicim ündülü nedir ya hani endülü neyin anladıkda level atlattırdınız hee![]()
şimdi tüm şopracılar razingcileri listeliyorum aşşağıya doğru seyredin :queen:
pilastik milastik hacı ama hoplayıp zıplicaksanız hafif bi motur seçin yoksa öle kullandığınız for for makineler gibi yere yakın değil bu meretler yan yattımı liflerinizi yırtarsınız mazallah malum çapırcı tayfası göbekli neyin :queen:
Herseyin azi karar cogu zarar diye bi laf vardi, ondan iste. Gobek te makul sinirlar icerisinde olursa gayet guzel olur, bak chopperci amcalara, kollar falan masallah kasli ama alt tarafta hepsinde biraz gobek var, cok gobekli olanlar, goldwing tarzi aletlere biniolarBen de yillar once, ilerde capir alirim diye yavas yavas buyutmeye baslamistim ama motor almakta cok geciktigim icin gobekte haliyle buyudu, ben onu makul seviyeye indiricem yoksa goldwing alicak param yok yani o acidan
Buloyu da say endulu 6 derken, bugune kadar beni 2 kisi saydiklari cok olmustur, hatta 1 kisi saydiklari daha az olmustur ama hic 3 kisi sayilmamistim, onore mi oldum g.t mu oldum bi karar veremedimbir dil bir insan tezinden yola cikarak ingilizce bildigimden dolayi onu da ekleyelim, 4 kisi oldum ben, tekbasima 4 adam, dolayisiyla bana 4 hatun anca yeter bak simdiden burdan yazayim, yarin birgun internetten arastirirlarsa bu ciksin ortaya
Evet cabuk bana 4 hatun getirin
Gecen kuvvetmacununun soyledigi fatos almis oragini adli parca da soyle bir replik vardir, bu sarkinin anafikri butun erkekler okuzzzzz, anafikrin babafikri kizlar okuzu sever diye, dolayisiyla biraz gobegin cok birsey degistirecegini sanmiyorum, hatta bazilarini yoldan bilem cikariyor, geliyolar boyle sariliyolar, gobeginlen oynuyolar, ben de onlara hersey karsilikli diyorum, bundan sonrasi burda yazilmaz...
![]()
Arkadaşlar yarın Optimum'da buluştuktan sonra ilk mola yerine kaç km var? Optimumdan sonra benzin alınacak mı?
Çevre yolundan geleceğim için yolumun üzerinde benzin istasyonu yok. Sabah bi de benzinciye gidip vakit kaybetmiim diyorum, kahvaltı yapmadan anca yetişicem zaten
Bilgilendirirseniz sevinirimYoksa sırf benzin almaya çıkıcam bu gece
![]()
Eryaman civarını bilmiyorum pek ama mutlaka depo boş gelen arkadaşlar olacaktır ve benzin alınacaktır diye düşünüyorum. Ayrıca şimdi Google Earth'den baktığıma göre buluşma yerinin (Optimum karşısı-koordinatlar: Enlem: 39.966794, Boylam: 32.631395) yaklaşık 500m gerisinde Shell var.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:10 ----------
Bu arada; buluşma yeri belirttiğim nokta değil mi?
http://goo.gl/maps/lpBc
Çankaya bölgesinden gelecek arkadaşlar varsa bölgesel olarak biz de toplaşıp gelebiliriz. (Erhan gibi...)
Beyler, bugün öğle yemeğine ODTÜ'ye gelmek isteyen olursa buyursun.
erken görseydim gelirdim...şimdi gördüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
taylan ben çevre yolundan değil şehir içinden efe nin oraya giderim sanırım...
bu arada akşama organizsayon yok mu beyler şöyle piyasa yapmalık falan...bahçeli tunalı?
erken görseydim gelirdim...şimdi gördüm
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:35 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:33 ----------
taylan ben çevre yolundan değil şehir içinden efe nin oraya giderim sanırım...
bu arada akşama organizsayon yok mu beyler şöyle piyasa yapmalık falan...bahçeli tunalı?