[Ankara - MT]

Abi hem 10 diyosunuz hem bişeyler atıştır diyosunuz sonra da kahvaltı ayağına bize tarhana yedireceksiniz isyann ederimmm .. Başka şeyler de vardır di mi oralar da!!!

Rocwood Hüseyin başkana park konusunda katırılım amaç hırsızı caydırmak gözönünde olmayacak şekilde bahçe demirlerine bile bağlayabilirsin . ki zaten adamlar kafaya koydularsa gs1200 de gidiyor tır da gidiyor.

şöyle sağlam sen bağlarken herkesin zinciri görebileceği uzunlukta bir zincir yaptır iki tekerden bahçe demirlerine bağla zaten uğraşmaya değmeyeceğini anladığında bırakacaktır apartman yönetimiyle de konuşup zincirin aynı yerde sabit kalmasını sağlayabilirsin. bu arada

sağlam bir kiilit 50-60 tl civarlarında bulursun :) gösteri den sonra makine güzel gelmeye bşladı gözüme acaba bi ündülü alsamm :p

dün yapılan yunusgil toplantısına gelmiş olmama rağmen çocuk yüzünden fazla katılımcı olamadım.
beyler artık yapılan her organizasyona katılabilitem çok daha yüksek:) gece gündüz farketmez...organizasyonlardan organizasyon beğeniyorum, cemiyetten cemiyete koşuyorum...

Ahan da Erhan sezonu açtı beylerr, adam haklı dağılın :)

Sonerim yemek 12 de falan yenir o zamana acıkırsın işte :) sen kalk sabah elini yüzünü bile yıkamadan direk gel, yemek yiyeceğimiz yerde yıkarsın:)

aç karnına 2 saat yol çek ardından menüye bak sonra da baklava dilimi şekerpare mi görüyoruz işte....

282703_10150982773819437_2142252317_n.jpg

Abi hem 10 diyosunuz hem bişeyler atıştır diyosunuz sonra da kahvaltı ayağına bize tarhana yedireceksiniz isyann ederimmm .. Başka şeyler de vardır di mi oralar da!!!

Arkadaş sen de sabahları hiç çekilmiyorsun he :p kardo sen gel yeterki her türlü ayarlarız, ayaş da mola vereceğiz ya, çay içerken sen poğaça da götür, ben herkes aç olsun ki yemeğe saldıralım istiyorum :cat: bu arada kuş cennetine gidene sordum (annem) :) pek kuş görmedim ama güzeldi dedi :mrgreen: çok şahane bir dağ manzarası varmış, göl uzanıyormuş önünde falan, manzaralı kafeler varmış oturacak, galiba otel de varmış konaklama için, rehber bulabiliyormuşsun mevzuları anlatacak, gitmeye değermiş yani, fikri verene bir kez daha teşekkür ediyoruz :cat:

Göbek iyidir, zor zamanlar için saklıorum ben onu:)

Nasıl bir zor günse arkadaşşş yi yi bitmazzz :DD

Arkadaş sen de sabahları hiç çekilmiyorsun he :p kardo sen gel yeterki her türlü ayarlarız, ayaş da mola vereceğiz ya, çay içerken sen poğaça da götür, ben herkes aç olsun ki yemeğe saldıralım istiyorum :cat: bu arada kuş cennetine gidene sordum (annem) :) pek kuş görmedim ama güzeldi dedi :mrgreen: çok şahane bir dağ manzarası varmış, göl uzanıyormuş önünde falan, manzaralı kafeler varmış oturacak, galiba otel de varmış konaklama için, rehber bulabiliyormuşsun mevzuları anlatacak, gitmeye değermiş yani, fikri verene bir kez daha teşekkür ediyoruz :cat:

Biz de öperiz ellerinden kardom. oww o zaman ben foto.mak. ayarlayım biyerlerden :)

Koray benim Annem ve hanım daha önceden Nallıhan'a (Çayırhan gölüne) gitmişlerdi. Göl içinde tekne turları bile varmış. Bizimkilerde olumlu referans verdi gezi için :cat:

Valla geçen akşam Yunusgil operasyonunda Cemal abi de aynı şeyi söyledi, orda pek kuş göremiosunuz dedi, demek ki doğruymuş :) Neyse amacımız kuş görmek olsaydı hüsrana uğrayabilirdik ama allahtan değil, valla iyi refesanslar gelio geziye, ulen akşam erken dönecem ben, 5 te ankara da olmam lazım o nasıl olacak yaw, hayır motor da 120-130 yapıo max, yani basıp gitsem de biyere kadar:) hay ben şansıma..

Valla geçen akşam Yunusgil operasyonunda Cemal abi de aynı şeyi söyledi, orda pek kuş göremiosunuz dedi, demek ki doğruymuş :) Neyse amacımız kuş görmek olsaydı hüsrana uğrayabilirdik ama allahtan değil, valla iyi refesanslar gelio geziye, ulen akşam erken dönecem ben, 5 te ankara da olmam lazım o nasıl olacak yaw, hayır motor da 120-130 yapıo max, yani basıp gitsem de biyere kadar:) hay ben şansıma..

uahaha geçen hafta benle t...ak geçiyodun ama...eyi olmuş sana:)

Koray benim Annem ve hanım daha önceden Nallıhan'a (Çayırhan gölüne) gitmişlerdi. Göl içinde tekne turları bile varmış. Bizimkilerde olumlu referans verdi gezi için :cat:

İşin garip tarafı annemin benden önce gitmiş olmasından ziyade annemin Kocaelin de yaşıyor olması :sunny: bendeki bu gezme durumu kimden geliyor belli yani :bounce:

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:26 ----------

Nallıhan Kuş Cenneti Gezisi (Beypazarı üzerinden)
30 Haziran Cumartesi / saat:10:00 da Efe Honda dan - 10:15 de Sincan/Optimum karşısından hareket

http://www.nallihan.bel.tr/kuscenneti.asp
https://maps.google.com/maps?saddr=...AQ;FfzoYwIdsAfiAQ&mra=me&mrsp=0&sz=12&t=m&z=9

1- Koray+1
2- Bülent
3- Fatih
4- Osman
5- Uğur (ejlover)
6- Erhan büyük ihtimal
7- Soner Kuvvetle yüksek tahminli
8- Koray-zzr
9- Ozan (?)
10- Cemal
11- Havatar
12- Yunem (Faruk) Büyük bi ihtimal optümumda bende olacam )
13- Caner
14- Taylan
15- Evren
16- ...
17- ...
18- ...

Bülent bak Cemal abiler bile Racinge tav olmuşlar, sen de dün ER-5 denedin. Alırsın bir 600 RR olmadı 1000 RR sonra 180-200km Allah ne verdiyse yardıra yardıra gelirsin :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:32 ----------

Ya bu arada geziye hanım arkadaşlar gelecek mi? Bizim hanım beni yokluyor ben gelecek miyim?? diye de

Yunus'tanda ses çıkmadı videolar için herhalde youtube de onu banladı :):pl:

Bülent bak Cemal abiler bile Racinge tav olmuşlar, sen de dün ER-5 denedin. Alırsın bir 600 RR olmadı 1000 RR sonra 180-200km Allah ne verdiyse yardıra yardıra gelirsin :)
:pl:

İşte arkadaş böyle durumlar da oluyor paran olacak alacaksın bir racer bir endülü 5-6 tane de chopper cruiser duracak garaj da :D

Ben artçı getiriyorum fatih, bence yenge de gelebilir, senin motora ben bile artçı gelebilirim hatta :thumleft:

Ah ahhh, öyle koca bahçeli bir ev, kocaman garaj, her çeşit motor, tamam olm bu akşamki rüya hazır şimdiden:)

Valla az önce Bugrayla yazısıoduk, cbf500 var bitane, fiyatı düşmüş yine diye, o bize 2-3 sene gider, ya da bunla idare edip 2 sene sonraya er6n alacam, derken canım çapır çekicek, ondan kaçıcam endülü çekicek ben biliorum abi kendimi, bana her tipten birer tane alıp koyacaz köşeye, hayır bugün süper loto da oynamadım, bari cmt. sayısal oynayım napayım yaw:) umut fakirin ekmeği :)

Fatihin motor 3 oda bi salon valla, 2 kişi bilem getirir istese :)

Ah ahhh, öyle koca bahçeli bir ev, kocaman garaj, her çeşit motor, tamam olm bu akşamki rüya hazır şimdiden:)

Valla az önce Bugrayla yazısıoduk, cbf500 var bitane, fiyatı düşmüş yine diye, o bize 2-3 sene gider, ya da bunla idare edip 2 sene sonraya er6n alacam, derken canım çapır çekicek, ondan kaçıcam endülü çekicek ben biliorum abi kendimi, bana her tipten birer tane alıp koyacaz köşeye, hayır bugün süper loto da oynamadım, bari cmt. sayısal oynayım napayım yaw:) umut fakirin ekmeği :)

Fatihin motor 3 oda bi salon valla, 2 kişi bilem getirir istese :)

Abi arkaya kaskı taksam bile aralardan geçemiyorum ( forever apachi müdürrrr nerdesinn müdürrr ) kızılay dan yukarı dönmek için ta esatı dolanıyorum bir endülüm olsa atlarım kaldırımdan zıplar geçerim aralardan dalarım . bu sefer de biliyorum trafik de çok dikkat edilmem..sonra hızz abicim ne desek de hepimizin içinde var o lanet tamam gezelim tozalım ama şöyle yanına gelen adamlar oluyo ya sanki peşinden yetişebilecek hayır makineme daha yetişebilecek araba olmadı da insan şöyle sağlam bir racer la ağızlarına etmek gelmiyo değil adamı 8 yapıp ambele edene kadar. sonra bir bobberr ahhh Korayımmm boberim da bobber im. cool bir takım elbise heytt ulenn yada şöyle sağlam bir touring Fatih hocamın ki gibi aileyi alıp git tatile deponun altında arpalar soğuk soğuk yada goldwing şöyle ağır abi.
Ahh ahhh Bülentttt söz ver tutarsa en azından 600rr alsan yeter hacı çok istemiyorum..:D

Abi arkaya kaskı taksam bile aralardan geçemiyorum ( forever apachi müdürrrr nerdesinn müdürrr ) kızılay dan yukarı dönmek için ta esatı dolanıyorum bir endülüm olsa atlarım kaldırımdan zıplar geçerim aralardan dalarım . bu sefer de biliyorum trafik de çok dikkat edilmem..sonra hızz abicim ne desek de hepimizin içinde var o lanet tamam gezelim tozalım ama şöyle yanına gelen adamlar oluyo ya sanki peşinden yetişebilecek hayır makineme daha yetişebilecek araba olmadı da insan şöyle sağlam bir racer la ağızlarına etmek gelmiyo değil adamı 8 yapıp ambele edene kadar. sonra bir bobberr ahhh Korayımmm boberim da bobber im. cool bir takım elbise heytt ulenn yada şöyle sağlam bir touring Fatih hocamın ki gibi aileyi alıp git tatile deponun altında arpalar soğuk soğuk yada goldwing şöyle ağır abi.
Ahh ahhh Bülentttt söz ver tutarsa en azından 600rr alsan yeter hacı çok istemiyorum..:D

o malla çoğu kez 250 cc ile bile cevpalarını alıyolar ama 250 nin yetmediği arabalar da denk geliyo...

arkadaş yazılanlardan anladım ki herkes bir gün en sonunda endurocu olacak...benim de hayallerimi er5n/f ya da f 650 gs süslüyo...

Ne demek Sonerim sen iste yeterki, 600rr köpeğin olsun, ben de alırım, gazlarız beraber, geziye gitmek için çok erken kalkmamıza gerek kalmaz, yolda yakalarız falan:) bak akşam ki rüya gittikçe şekilleniyo gözümde şimdi :)

Erhan aslında herkesin gönlü birden fazla tarz motorda...
Gazı açtığında fırlayacak, ivmelenmesi nefes kesecek bir RR
Yol yetmediğinde yol açacak Enduro
Açık havayı sesiyle çınlatacak, kasıla kasıla yol alacak bir Cruiser Chopper
Uzun yolları artçıyla keyfe çevirecek Touring

o malla çoğu kez 250 cc ile bile cevpalarını alıyolar ama 250 nin yetmediği arabalar da denk geliyo...

arkadaş yazılanlardan anladım ki herkes bir gün en sonunda endurocu olacak...benim de hayallerimi er5n/f ya da f 650 gs süslüyo...

abi doğru diyon da en optimum u enduro görünüyo nihayetinde..tek seçenek varsa:)

Ne demek Sonerim sen iste yeterki, 600rr köpeğin olsun, ben de alırım, gazlarız beraber, geziye gitmek için çok erken kalkmamıza gerek kalmaz, yolda yakalarız falan:) bak akşam ki rüya gittikçe şekilleniyo gözümde şimdi :)

duygulandırdın vallaha beni hemen yelekleri yakıyorum şuanda :)))) off bide bügünkünden bir artçi pardon öncü :p Hem erken de kalkmazzızz kalka kalka rideerrr :)))) pisim evet ruhumda mı var ne :D

İmzamı attım bu yazının altına izninizle :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar