Geçen pazar 1000 km bakımı, yaptırdım şimdi pazar gezmesinden geldim 1920 km olmuş...Yarın plan olursa beni yazın +1...
Arkadaşlar Ankara civarında günü birlik gidilecek yerlerin ismini verirseniz sevinirim... Her cumartasi,pazar birine gideyim... (Buğün Moğan,ballıköy hayman tarafını gezdim.) Göl,orman,cami,türbe vs.. herşey kabulüm..
Osman'nın HELLO ANGARA...10 farklı Türbe...20 farklı...mekan 3333 km rotasını planlayalım lütfen..ŞUPONSOR,BUPONSOR alınır...
1.Tuz GÖLÜ : koray'ın tavsiyesi

2.
3.
10.Patlak Lastik Diyarı : KUVA-İ MİLLİYE HAREKATINın başladığı yer..
Neyse şimdi dua zamanı...Herkesin KANDİLİ MÜBAREK OLSUN.
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:20 ----------
1.............................
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
varsa bi olay mesai çıkışı uğrarım :cat:
22222222222222222222222
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:47 ----------
lastik patlamazsa ben de uğrarım

bu vesileyle başımıza iş geldiğinde yardımlarını esirgemeyen buğra ve yonus arkadaşlara, motorunu bu uğura tahsis eden bülent yoldaşa teşekkürlerimi iletirim :rendeer:
3...........................10.........................3........................
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:50 ----------
havuza göle fln gitmeyekmi?
4..........................
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:52 ----------
Beyler bişeyler yapma, gezme tozma durumunuz olursa buralardan yazın da haberimiz olsun, akşam üstü işim biter ben de dalarım aranıza.
Erotik soslu atmosfer
5......................................
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:54 ----------
Selam Millet Bayındır barajına yada Altın parkta toplanmayı teklif ediyoru...(Teklif var ısrar yok..) Bu arada Mt Ankara nın Miraç Kandilini kutluyorumm.
6........................................................................
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:56 ----------
Hafta sonu icin kimseden bi fikir yok heralde o zaman ben bi etkinlik sunayım tanışamadıgımız arkadaşlarla tanışmak hoş sohbet ve kahvaltı amaclı Cebeci hamamönünde bi kahvaltıya ne dersiniz ben google amcama sordum bu adresi verdi bi göz atın uyarsa orda buluşalım PAZAR GÜNÜ(Bülent78 bu teklife bayılacaktır kesin

)
http://www.firsatbufirsat.com/firsa...rsiz-cay-esliginde-beyaz-peynir-roka-kasar-pe tabi sizlerede uyarsa
6,5 dan 7....7777777777777777777777..............................
Tam tamamına 7 kişi İKİ ELİMİZLE BİR TOPLAŞMAYI becerememişiz yaw....