[Adana - MT]

Herkese iyi günler,
Gezi fotoğraflarını gördüm... Çok imrendim açıkcası... Ama benim de gezilere katılacağım günler gelecek... Motoru büyütme planları yapıyorum ne zamandır. Allah izin verirse bu akşam sizlerden de fikir alacağım.
Bu akşam toplantıya katılmam çok zor iken, TÜRMOB vermemiz gereken bir bildirimin süresini 29 haziran'a uzattığını bugün açıkladı. :c))
Akşam görüşmek üzere... Bu arada Ethemhan arkadaşım d.günün kutlu olsun... Akşam bi pastayla gelirsin artık.. :cP

Yahu bahadır,
Küçüğüne bindiğini görmedik. Büyüğünü ne yapacaksın.:mrgreen:
Boşa para bağlama bence.
Bırak pastayı, akşama Ethemhan' ı zor yakalarsınız diye düşünüyorum. :bounce:

herkese iyi akşamlar dilerim,geziniz süper olmuş

etocum nice mutlu yıllara sevdiklerinle birllikte girmen dileğiyle,iyiki doğdun editörüm

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.akşam toplantı gerçekten güzel geçti.katılan arkadaşlarıma teşekkürler.

Dün akşamki toplantı bol sohbetli ve neşeli geçti :cat: Gelmeye manisi olmayıpta toplantıa katılmayan arkadaşları kırgınım :bounce:

herkese iyi akşamlar... dün akşamki toplantı çok iyi geldi inanın ki... ne zamandır insan içine karışmamıştım. bir kaç saatliğine de olsa kafa dağıtma fırsatı buldum... katılan herkese teşekkürler... katılmayanları da eşşekler depsin... demiyecem tabiki... önümüzdeki haftaya katılırlar inşallah..

:c))))))

Arkadaşlar merhaba,
1 saat önce döndüm çok şükür.
Haftaya kendime izin verdim. İnşallah bir sorun çıkmazsa Çarşamba toplantısına katılabileceğim.
Toplantının keyifli geçmesine sevindim.
Bora başkanım keşke birkaç fotoğraf ekleseydin. Bizde ordan sebeplenirdik hiç değilse.:pale:

herkeşe iyi geceler dilerim,yusufum döndüğüne sevindim,akşam gerçekten güzeldi ama fazla kalamadım babamın durumundan dolayı 2 saatte olsa yetti gelemeyenlere üzüldüm sağlık olsun...

Günaydın Arkadaşlar...

Bugün Ethemhannın doğum günü, Doğum günün kutlu olsun yeğennnnn :rendeer::rendeer::rendeer:

Sen olmasan gezileri kim düzenler, kim resimleri yükler... iyiki varsın :thumleft:

Günaydın arkadaşlar yusuf abinin dediği gibi bende haftaya yoğun başlayanlardanım yorucu bir hafta olacak benim için Etemhan doğum günün kutlu olsun nice yaşlara diyelim:)

günaydın dostlar.:)
etemhan nice yıllara olsun.:rendeer:
akşam gelmeyeni yok yazarım.:jocolor:

Günaydın arkadaşlar.Akşam yine Gren Garden demiyiz.
Etemhan kardeşim iyiki doğdun iyiki varsın.Nice doğum günlerine.:rendeer::rendeer:

Arkadaşlar,
Erzurum' dan selam ve sevgiler,
Bu haftada katılmak kısmet olmadı. Burdan da oğluma hayırlı ve sağlıklı nice yaşlar diliyorum.
İyiki varsın.:rendeer:

Herkese iyi günler,
Gezi fotoğraflarını gördüm... Çok imrendim açıkcası... Ama benim de gezilere katılacağım günler gelecek... Motoru büyütme planları yapıyorum ne zamandır. Allah izin verirse bu akşam sizlerden de fikir alacağım.
Bu akşam toplantıya katılmam çok zor iken, TÜRMOB vermemiz gereken bir bildirimin süresini 29 haziran'a uzattığını bugün açıkladı. :c))
Akşam görüşmek üzere... Bu arada Ethemhan arkadaşım d.günün kutlu olsun... Akşam bi pastayla gelirsin artık.. :cP

herkese iyi akşamlar dilerim,geziniz süper olmuş

etocum nice mutlu yıllara sevdiklerinle birllikte girmen dileğiyle,iyiki doğdun editörüm

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :rendeer::rendeer:

Günaydın arkadaşlar,güneşli güzel bir güne selam olsun.
Hayırlı Cumalar olsun.:rendeer:

herkese selamlar arkadaşlar bu hafta gezi rotası benim tarafımdan organize edilmektedir.
KIZKALESİ(akyarkoyu veya yaprak koy) BOL GÜNEŞLENMELİ,BOL YÜZMELİ VE YAKANTOP OYNAMALI OLACAKTIR.:flower:
ayrıca narlıkuyuda lokma tatlıyla dönüşe geçilecektir....... lütfen yüzme bilmeyenler can simitlerini yanında getirsin okadar.bahanelerle yok benim işim var layladayım,kıçım ağrıyor,misafirim gelecek,size hayırlı geziler demek tarafımdan yasaktır.:jocolor:sadece ben geliyorumu kabul ediyorum okadarrrrrr:rendeer:

Adana mt üyeleri hepinize selamlar.ben muvaffak uygur emekliyim bazılarınız beni tanırsınız. zar zor emekli ikramiyemle sevgili çocukluk arkadaşım FAZERR muzafferden göz temasına girip fazer s2 bordo fazer aldım.almakla yetinmeyip sürekli muzafferin işyerine gitmek istemesemde gidiyorum nasıl kurtulacağım konusunda bana acil fikir vermenizi rica ederim..tabir-i caizse elimi versem kolum gidiyor. :flower:hepinize selamlarımı sunuyorum sevgilerimi iletiyorum.:rendeer: eğer kabul ederseniz sizleri daha yakında tanımak isterim.saygılarımla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar