[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
evet hepimiz özledik böyle gezileri.aynı eski ADANA MT.yi hatırlattı.bende,gürsel kardeşime böyle bir gezi düzenlediği için teşekkür ediyorum.ahh keşke dün adana'ya dönmek için israr etmeseydiniz de bizim sizden sonra gittiğimiz FISTIKLI KÜNEFE/FISTIKLI BAKLAVA'yı kaçırmasaydınız.
etooo,resimleri bekliyoruz.

Gürsel kardeşime, dünkü organizasyon için teşekkür ederim, bence gayet güzel ve eğlenceli geçti. Umarım bundan sonraki gezilerde böyle geçer :cat:
Mümkün olduğunca farklı yerlere gidilmesi daha güzel olur düşüncesindeyim. Monotonluktan kurtulalım arkadaşlar, değişik yerleri bilen varsa bizi oralara götürsün :mrgreen:

bende bütün arkadaşlarıma teşekkür ederim.
katılım çok güzeldi. gittiğimiz yer doğa harikasıydı, fakat gittiğimiz yerin telafonu olmadığından geleceğimizi haber veremeyince yemek organizasyonu biraz zayıf oldu.
tarsusa tatlı yemek için beraber gittiğimiz tatlıcıda şansımıza kapalıydı. ama şunu söyleyimki seyyar tatlıcı diyip geçmeyin açık olup orada tatlı yemiş olsaydık tatlı yemekle kalmiyacak herkes evine dahi alıp götürecekti.
ama neyapalım sağlık olsun. birdaki sefere inşallah.
yine değişik bir yer olsun istersek, pozantı şeker pınarını az geçince sola yayla yoluna dönülüyor. aşayukarı şöyle 5-6 km. gittikten sonra orada,da yine doğa harikası bir alabalık tesisi var.
istenilirse orayıda birgün deneyebiliriz.

Adana İl Temsilcisi
bugün bizde benim patronla aynı yeri konuştuk sanırım.çiftehanın çıkış tabelasını geçince 1 km.sonra sola doğru dönülüyormuş.zaten girişte alabalık çiftliklerinin tabelaları varmış.yolu da tam motor yoluymuş.yerin adınıda söyledi ama şuan aklımda değil.yalnız gideceğimiz zaman benim patron arayacak ve indirim yaptıracak.sadece sayı bildireceğiz.ADANA'ya yaklaşık 130 km.filanmış.kısmet bakalım ne zamana?

etooo,resimleri bekliyoruz.
eveeeeet.:p hala bekliyoruz.

dün cok güzel bir gezi oldu herkese cok teşekkür ederim özellikle gürsel abiye cok cok teşekürlerimi sunar ve devamını beklerim:rendeer:

Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun inşallah.
Bora abi Etemhan hala resimleri atmadı,sende de resimler var onları ekle bari.:cherry:

Adana İl Temsilcisi
günaydın millet.
mustafa akşam eve gidince bari dediğin gibi ben başlığı açayım.

ABİ size güzel uzun bir rota cıkarayım ben ıhlaraya gelin hasandağı eteklerinde helvadere hasabasında alabalık larımızı beraberce yeriz :))

Muzaffer(fazerr) abi okey vermeden resimleri yükleyemiyorum. Lütfen kusura bakmayın istek ve dileklerinizi Muzaffer abiye bildirin:)

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:26 ----------

Buyrun gezi resimleri http://www.motosiklet.net/forum/etk...in-yerine-gitti-27-05-2012-a.html#post2699655

Vayyy yeğenim Trip yapıyor :mrgreen:
ABİ size güzel uzun bir rota cıkarayım ben ıhlaraya gelin hasandağı eteklerinde helvadere hasabasında alabalık larımızı beraberce yeriz :))

Ihlara vadesine gitmiştik, ama alabalık falan göremedik :silent: Davetin için teşekkürler ama sırada birsürü yer var. Kısmet diyelim, helvadereyi gezi sıramıza koyalım :cat:

Günaydın Arkadaşlar...

Bugün Ethemhannın doğum günü, Doğum günün kutlu olsun yeğennnnn :rendeer::rendeer::rendeer:

Sen olmasan gezileri kim düzenler, kim resimleri yükler... iyiki varsın :thumleft:

Günaydın arkadaşlar yusuf abinin dediği gibi bende haftaya yoğun başlayanlardanım yorucu bir hafta olacak benim için Etemhan doğum günün kutlu olsun nice yaşlara diyelim:)

Adana İl Temsilcisi
günaydın dostlar.:)
etemhan nice yıllara olsun.:rendeer:
akşam gelmeyeni yok yazarım.:jocolor:

Günaydın arkadaşlar.Akşam yine Gren Garden demiyiz.
Etemhan kardeşim iyiki doğdun iyiki varsın.Nice doğum günlerine.:rendeer::rendeer:

Arkadaşlar,
Erzurum' dan selam ve sevgiler,
Bu haftada katılmak kısmet olmadı. Burdan da oğluma hayırlı ve sağlıklı nice yaşlar diliyorum.
İyiki varsın.:rendeer:

Herkese iyi günler,
Gezi fotoğraflarını gördüm... Çok imrendim açıkcası... Ama benim de gezilere katılacağım günler gelecek... Motoru büyütme planları yapıyorum ne zamandır. Allah izin verirse bu akşam sizlerden de fikir alacağım.
Bu akşam toplantıya katılmam çok zor iken, TÜRMOB vermemiz gereken bir bildirimin süresini 29 haziran'a uzattığını bugün açıkladı. :c))
Akşam görüşmek üzere... Bu arada Ethemhan arkadaşım d.günün kutlu olsun... Akşam bi pastayla gelirsin artık.. :cP

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar