[Bursa - MT]

Bölgeyi sen daha iyi biliyorsun yağmurdaki durum ne olur yağmur varsa kesin arabayla gitmeliyiz bence abi bastırırsa ne yaparız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:25 ----------

Balık forumuna döndü arkadaşlar biraz farkındayım kusura bakmayın idare edin

Bölgeyi sen daha iyi biliyorsun yağmurdaki durum ne olur yağmur varsa kesin arabayla gitmeliyiz bence abi bastırırsa ne yaparız.
Pazar Müsaitsen pazar gidelim
Benimde takımları biraz düzeltmem lazım. Pazar yağmur az gibi.
Pazar olursa yarın hazırlık daha iyi olur. Hemde biraz yerler çeker kendini. Birde gelecek biri daha var pazar olursa. Arabada olsa yanımıza kadar gelemiyecek. 150 mt mesafe olacak. Buda yakın değil. Tepenin ardı konumunda

Kortej için Çanakkale'den kardeşim de geldi. Eskiler tanır, kolu kırık alçıya streç dolayıp denize koşan adam :)

Pazar Müsaitsen pazar gidelim
Benimde takımları biraz düzeltmem lazım. Pazar yağmur az gibi.
Pazar olursa yarın hazırlık daha iyi olur. Hemde biraz yerler çeker kendini. Birde gelecek biri daha var pazar olursa. Arabada olsa yanımıza kadar gelemiyecek. 150 mt mesafe olacak. Buda yakın değil. Tepenin ardı konumunda
Pazar günü başka sözüm var pazar olmaz.Keşke daha önceden konuşsaydık ama hafta içide ben gidiyorum 2-3 saatliğine akşam 6 dan sonra hava kararana kadar eğer olur ve iş güç olarakda müsait oluyorsan oda olur haftaya pazar da çınarcık gezisine oltamı götüreceğim sen de getir bence ordada deneniz şansımızı.

Haftaya hafta içi çarşamba perşembe olabilir iş çıkışı yani 3 ten sonra fab. arkadaşlar ile gidicez Dağyenice'ye. Olur diyorsan oraya gelirsin.

Muhtemelen kalma olmayacak gibi, gece 12-1 civarı dönüş olacak.Fakat ben ve birkaç arkadaş her ihtimale karşı çadırları götürüyoruz :D

Kortej çok güzeldi her ne kadar yağış olsa da keyif vericiydi :) Katılan ve katılamayan herkese çok teşekkürler arkadaşlar, herkese motorcu serserilerin ne kadar Cumhuriyetine sahip çıktığının göstermiş olduk :)
bu arada
18. Muyat26

olmaz mı abim ayıpsın iki teker aşığı ve kafa dengi herkese kapımız açıktır ailemiz büyüyor mu ne :)

Gidilecek Yol : ORHANELİ BAŞKÖY - ÇINARCIK BARAJ GEZİSİ
Buluşma Noktası : Carrefour Sinema Kapısı Yanı - Kent Meydanı...
Buluşma Saati Ve tarihi : 27.05.2012 (pazar) - (Kent Meydanı : 10:00 - Carrefour 10:30)

Katılım Listesi :

1. Nevin Hoca
2. Pınar Abla
3. Çakabey
4. Blue_dolunay
5. Gökhans16cbr
6. Umut yzf125r <- Şüpheli
7. Nail cbf 150
8. Dec +1 <- Şüpheli
9. Semih cbr250r +1
10. Search16 Coşkun abi +1
11. Memoli
12. Murat112 +1
13. Özcan
14. Erkan +1
15. Alper
16. Ahmanamra
17. Fethi abi
18. Muyat26 +1
19. Tofaş :)
20. Tofaş :)
21. ???? Gel vatandaş beleş yemek vaaar :queen:

---------- Post added at 20:08 ---------- Previous post was at 20:01 ----------

Arkadaşlar listede herhangi bir yanlışlık varsa lütfen uyarın düzeltme yapalım bu normal değil çünkü 20lere geldi yaw :thumleft:

Hafa muhalefetine direnecek ekipman yetersizliğinden ben gelemiyorum :( Siteye daha yeni girebiliyorum üzgünüm . Bir dahaki sefere inş. katılacağım. Size iyi eğlenceler dilerim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar