[Bursa - MT]

aga sen geldiğinde beni ara ben seni dsm den fln alırım ama 19:00 dan sonra gel 19:15 gibi fln :)

Höyt abilere öyle denmez fatih :) :p

Pardon arkadaşlar. Ben enson gökhanın(Arkadaşlar Kuter cafe de toplanıyoruz saat 19:30 da başlar bitiş Allah kerim kimler geliyor?) yazısını okudum. O yüzden tam anlayamadım konuyu. Pardon.

Arkadaslar 19 mayis koryejine katildim ama siteden kimseyi goremedim..

27 mayisa benide yaz gokhan

bu aksamki toplantinin icerigi nedir acaba

senin activa kırmızı elciklerde el koruma brandası yok muydu?:cherry:

---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:03 ----------

ve ön de arkada kampana fren değil miydi?:cherry:

İlk kötü habari ben vereyim. Hafta sonu biz nereye gidersek yağmur orayan gelecekmiş. Meteorolojinin yalancısıyım. Hatta şimşek bile çakar diyor.

bu akşam kısmetse kahveye gelirim. pazar günü tedirgin oluyor insan 1 aydır hava yağmurlu gözüküyor Bursa'da ama doğru düzgün 19 mayısta ıslandık. ama 30 günlük ıslandık diyebilirim. Kısmet yer yer sağanak yağışlı diyor.umarım o yerler bizim gittiğimiz yerler olmasın. dolaşalım gelelim sonra yağsın :)

Ya arkadas yolda kaldiginda beni cekermisin diye agladigin gunleri goruruz insallah.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------

Bulamadim ywri

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:54 ----------

Gkhan nerdesiniz yeri bulamadim

haber edin dedim ya 22:00a gelirken biz çıktık telefon etsene geleceğim diye.

Cengiz sende arasaydın ya. Bu arada kime yazdın ilk mesajı bi alıntı fln yapsaydın keşke :)

gök gürültüsü ve yağmur göremiyorum ben şu anda dün gece d.m.i. Sitesinde öyle yazıyordu ama :) inşallah pazar günü içinde aynı yanılgı devam eder :)

Gökhan kusura bakma bende gelemedim dün akşam gelmek istedim yağmurda yoktu ama işim çıktı. Bir dahaki sefere inşallah. Bu arada herkesin Regaip kandili mübarek olsun.

Önemli değil dostum 2 hafta sonra ben yine müsaitim Allahın izniyle :)

Herkesin kandilini kutlarım sms atamadıklarımı buradan kutlayayım :)

:bounce:pınar'da elindeki motoru satmış üzdü beni gelemiyor.Yağmurda fazla olursa sucuk gibi olup üşümeye başladığımız yerden basar döneriz artıkın
bkz. Yalova çınarcık gezisi,Narlı "U" dönüşü
:cherry:
:rendeer:Bu arada tüm Mt ailesinin Regaip Kandilini içten dileklerimle kutlar,bu mübarek gecede edilen dualarımızın hayırlısıyla Allah tarafından kabul olunmasını dilerim...
:rendeer:

Regaip kandilimizi kutlar,dualarımızın kabul olmasını dilerim.

Benim vardiya yine sapıttı,Pazar akşamı işe gitmem gerektiginden geziye gelemiyorum. Yağmura yakalanmazsınız inşallah.

senin activa kırmızı elciklerde el koruma brandası yok muydu?:cherry:

---------- Post added at 14:05 ---------- Previous post was at 14:03 ----------

ve ön de arkada kampana fren değil miydi?:cherry:

gokhan bu arkadaşa yazdım :)

arkadaşlar kandiliniz mubarek olsun.. pazar yağıs olmassa katılacağım ınşallah..

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:46 ----------

arkadaşlar honda dylin alacagım goruşlerınızı beklıyorum..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar