[Bursa - MT]

29 Nisan 2012 Pazar Kızderbent gidiş planı:

Özcan1980
Batuhan (sedici)
Murat_112
Zafer
İsmet+eşi

(Kesin olmayıp "gelebilirim" diyenleri eklemedim,kendiniz ekleyin)

Muyat26 , Alpertunga bekliyoruz :)

Saat: 10:00 Yalova Yolu Özdilek'te buluşma
Saat: 10:15 Hareket
Saat: 10:45 Gemlik İmam Tesisleri Mola (Gemlik'ten geleceklerle burada buluşuruz)
Saat: 11:00 Hareket
Saat: 11:20 Orhangazi-İznik yolu ( Orhangazi'den katılacak arkadaşlar detaylı buluşma noktası belirtsin lütfen)
Saat: 12:00 Kızderbent Köyü Giriş (Karşılayacak biri olsa hiç te fena olmaz:) )

Özcan1980
Batuhan (sedici)
Murat_112
Zafer
İsmet+eşi

Saat: 10:45 Gemlik İmam Tesisleri Mola (Gemlik'ten geleceklerle burada buluşuruz)
Saat: 11:20 Orhangazi-İznik yolu ( Orhangazi'den katılacak arkadaşlar detaylı buluşma noktası belirtsin lütfen)
abi bunu diğer başlığa belirtsen daha bi iyi olur sanki :) ha bide biz de mi özdilekte buluşacaz :)

Özcan1980
Batuhan (sedici)
Murat_112
Zafer
İsmet Güzelcoşkun+eşi
Orhan Söğüt

Özcan1980
Batuhan (sedici)
Murat_112
Zafer
İsmet Güzelcoşkun+eşi
Orhan Söğüt

Ben gelemiyorum özkan abi. Orhangaziden dahil olucaktım size ama elimde olmayan nedenler çıktı. Cuma günü irfan abinin sayfasına da yazdım gelemeyeceğimi zatn:( Çok güzel bir gezi olacak eminim. Kazasız belasız inş.

Özcan1980
Batuhan (sedici)
Murat_112
Zafer
İsmet Güzelcoşkun+eşi
Orhan Söğüt
İsmail Güzelcoşkun

Saat: 11:20 Orhangazi-İznik yolu (döndükten sonraki ilk benzinlikte 15 dk. mola)
Saat: 12:00 Kızderbent Köyü Giriş

gelme planları yaptım, birkaç kişiyi ikna etmeye çalıştım. akşam motorun sesi tuhaf gelmeye başlayınca bir performans testi yapayım dedim.
sanırım arka buji kesti! uzun yola o halde çıkamayacağım için katılma şansım yok.

sezonla birlikte aksilikler de başlıyor galiba...

size iyi geziler, güzelce gidin dönün inşallah.

img0019vd.jpg

Detaylar burada
http://www.motosiklet.net/forum/etk...zisi-fotograf-ve-yorumlari-3.html#post2664495

Son düzenleme:
:bounce: Evet,Arkadaşlarım bu günkü geziyi ne yaptı bilemiyorum(yaptılarsa fotoğraf bekliyoruz,yok gidemedilerse canları sağolsun diyoruz) fakat şimdi sırada Bozüyük- Bilecik gezisi kalkıyor bir-iki.Gökhan sen devreye gir geri adım yok Davut Emreye yardımcı ol biliyorsun ben evli,çocuklu ve bir okadarda yoğunum Listelerle ilgilenmeyi Gökhan a Rehberliği de D. Emre ye bırakıyorum ,Bir sonraki gezide de nasipse Gökhan'ın köyünün mevlüdünde dua okur tıkınırız.....:cat:

(hım foto bu arada gelmiş,tekerinize sağlık)

:bounce: Evet,Arkadaşlarım bu günkü geziyi ne yaptı bilemiyorum(yaptılarsa fotoğraf bekliyoruz,yok gidemedilerse canları sağolsun diyoruz) fakat şimdi sırada Bozüyük- Bilecik gezisi kalkıyor bir-iki.Gökhan sen devreye gir geri adım yok Davut Emreye yardımcı ol biliyorsun ben evli,çocuklu ve bir okadarda yoğunum Listelerle ilgilenmeyi Gökhan a Rehberliği de D. Emre ye bırakıyorum ,Bir sonraki gezide de nasipse Gökhan'ın köyünün mevlüdünde dua okur tıkınırız.....:cat:

(hım foto bu arada gelmiş,tekerinize sağlık)
hocam listeyi gökhan abi ayarladımı rehberlikte sorun yok benim motorun elektrik tesisatında ufak bi sıkıntı vardı akü falan boşalıyodu yarın veya salı günü bakımdan alıcam allahın izniyle önümüzde bir engel yok gibi gözüküyo

hocam listeyi gökhan abi ayarladımı rehberlikte sorun yok benim motorun elektrik tesisatında ufak bi sıkıntı vardı akü falan boşalıyodu yarın veya salı günü bakımdan alıcam allahın izniyle önümüzde bir engel yok gibi gözüküyo

Gökhan efendi kaprislendi galiba bişeylere,biz yola birlikte devam ediyoruz Emre geri adım yok.(Bu arada 19 mayıs ta kortej illa her zaman aksamadan olur,gidecek olanlar hazırlıklı olsun.)

06-Mayıs Bozüyük-Bilecik Gezi Listesi
1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak

Gökhan efendi kaprislendi galiba bişeylere,biz yola birlikte devam ediyoruz Emre geri adım yok.(Bu arada 19 mayıs ta kortej illa her zaman aksamadan olur,gidecek olanlar hazırlıklı olsun.)

1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak
hocam kimseden ses çıkmıyo sadece iki motor gidicez galiba :silent:

:bounce:Sana öyle geliyor Emre ben gelmek isteyen en az iki motor biliyorum dur daha genelde 3-4 kişi yazıyor 10 motor hazırda bulunuveriyor,her şey kent meydanında belli olur...:wiinkk:

1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak

:bounce:Sana öyle geliyor Emre ben gelmek isteyen en az iki motor biliyorum dur daha genelde 3-4 kişi yazıyor 10 motor hazırda bulunuveriyor,her şey kent meydanında belli olur...:wiinkk:

1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak
inşallah öyle olur hocam saat kaçta buluşalım kent meydanında

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar