[Bursa - MT]

geliriz tabikide çay içmeye.

---------- Post added at 16:36 ---------- Previous post was at 15:22 ----------

gökhan abiden ses seda yok.:queen:

Motorumu satmis bulunuyorum haktan kardesime hayirli olsun yabanciya gitmedi:)
hayırlı olsun abim. :cherry::cherry::cherry::cherry::cherry::queen::queen::queen:

---------- Post added at 16:48 ---------- Previous post was at 16:40 ----------

akşama geliyor musun abi kafeye?

---------- Post added at 16:57 ---------- Previous post was at 16:48 ----------

akşam ki toplantıya katılım yok galiba?

hayırlı olsun allah yeni motorlar nasip etsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:04 ----------

Motorun yagini degistirecegim. Duran kardeslerde 40 tlye yag degisimi birde pulunu degistiriyoruz dediler. Cok mu sizce? Kendim 28 liraya alip degistirebilir miyim becerebilir miyim?
yağ aldıysan toplantıya gelirken yanında getir bir aksilik çıkmazsa bizim dükkanda değiştiririz

06,05,2012 tarihinde bilecik veya karacabey boğaz turu yapmayı düşünüyoruz herkezin fikirini bekliyoruz

Arkadaşlar aranızda olta balıkçılığı ile ilgilenen varmı. Bahar geldi. Benim motordan sonraki en büyük hobimdir olta balıkçılığı. Mesela bu hafta sonu balıktayım. İlgilenen varsa takılsın peşime. Yanlız asla deniz olmayacak. Tatlı su balıkçılığı bendeki. Aynı tatlı su motorcusu gibi. Bende ikiside var.:queen:

herkese slm bmw 650gs yedek parçası ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar aranızda olta balıkçılığı ile ilgilenen varmı. Bahar geldi. Benim motordan sonraki en büyük hobimdir olta balıkçılığı. Mesela bu hafta sonu balıktayım. İlgilenen varsa takılsın peşime. Yanlız asla deniz olmayacak. Tatlı su balıkçılığı bendeki. Aynı tatlı su motorcusu gibi. Bende ikiside var.:queen:
hocam sız motorun karburatörunu nasıl bır karburatörle degıstınız dıslılerde degısıklık yaptınızmı son hızı nedır bırde baska sorun cıkarttımı motor

06,05,2012 tarihinde bilecik veya karacabey boğaz turu yapmayı düşünüyoruz herkezin fikirini bekliyoruz

:bounce:Ben Bilecik diyorum,Mezitler ve Bozüyükte harika manzaralar,daha sonra Pazaryeri kınık köyü çömleklerinin depolarına uğrayarak ugun fiyata hediyelik eşyalar ve Bilecik merkezde Şeyh Edebali (osmanlının manevi kurucusu)ve Yenişehir üzerinden dönüş güzergahımız dahil olabilir.Yinede farklı yer kararı alınırsa onada uyarım...:cat:

29 Nisan Karamürsel Yolcu Listesi

1.Özcan1980
2.Murat112
3.Sedici
4.Zafer
5.İsmet Güzelcoşkun
6.
7.
8.

:bounce:Ben Bilecik diyorum,Mezitler ve Bozüyükte harika manzaralar,daha sonra Pazaryeri kınık köyü çömleklerinin depolarına uğrayarak ugun fiyata hediyelik eşyalar ve Bilecik merkezde Şeyh Edebali (osmanlının manevi kurucusu)ve Yenişehir üzerinden dönüş güzergahımız dahil olabilir.Yinede farklı yer kararı alınırsa onada uyarım...:cat:
bende aynı güzergahı düşünüyorum hocam ama yinede çoğunluğa bağlı

Benim motor bakımda olmasaydı gelirdim abi bende severim olta balıkçılığını

hocam sız motorun karburatörunu nasıl bır karburatörle degıstınız dıslılerde degısıklık yaptınızmı son hızı nedır bırde baska sorun cıkarttımı motor
Sorularının cevaplarını kullanıcı sayfasına yazdım. Sitede çoğu arkadaş çok yakan motor diye bilir.:queen:

birde kn nin pistonu ve karburatöru degıstıren bır akadas var 250 cc tek piston asagı yukarı 180 sanırım o hızları göruyormus karburatörude halıyle degıstırmıs ama ben orjınallıgını degıstırsemde bursada bu ısı sureklı yapan bırı bulmadan bu ıse kalkısmam normal devırlerde yakıt cok degılsede mahalle arasından ıse gıtmemek ıcın 4 km yol uzatıp otobandan gıdıyorum halıyle ınsanın ıcındekı hız tutkusnu burada doyurup normal yollarda sakınlgımı saglıyorum bırıncı olarak bu yuzden son surata takıntı yaptım bırde balıkesır olsun ızmır olsun fazla sıkıstırmadan 120 yı görursem motoru cok sıkıstırmadan 120 ıle uzun yol cekılır dıye dusunuyorum bır de motorun rahatlıgı yerınde olacak yolda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar