[Bursa - MT]

Hocam biraz yoğundum hem düşünce hem iş bakımından kusura bakmayın... bundan sonra siteye de toplantılara da gezilere de pek fazla katılım sağlayamayabilirim... bilecik gezisine büyük ihtimalle geleceğim siz ayarlayın ben yine cepten ulaşırım millete...

listeye beni şüpheli olarak nail ve fethi abiyi de ekleyin geleceklerini söylediler bana başka bana ulaşan olursa size bildiririm buradan...

yorum yapmasam da takipte olacağım....

:bounce:Emre Kent meydanında saat 10:00 da buluşulur sizede uyarsa...Canın sağolsun Gökhan ama hayat hiçbirşeyi fazla takmayacak kadar kısa umarım senide aramızda görürüz...Bu arada az önce zekeriya ve fotoğrafçımız Posedion ile haberleştim listeye kendilerinide eklememi söylediler...Sanırım yaklaşık 3,5 yıl önce bu geziyi 13 kadar motor ile yaptığımızda Bilecik polsiyle rehberiyle bizleri çok iyi karşılamış yerel basınında da fotoğraf ve haberlerimize yer vermişti...:cat:

06-Mayıs Bozüyük-Bilecik Gezi Listesi(10:00 Kent meydanı hereket)
1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak
3-Fethi Abi
4-Nail
5-Posedion
6-zekeriya
7-Gökhan (şüpheli)

GÜNCELLEME

1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak
3-Fethi Abi
4-Nail
5-Posedion
6-blue_dolunay :D
7-Gökhan (şüpheli)[/QUOTE]

Evet bende geliyorum bensiz yol cekilirmi hiç :D

Her gezi de oldugu gibi bu gezide de egitim durumundan dolayi geleyimiyorum. Simdiden hayirli yolculuklar. Kusura bakmayin...

:bounce:Emre Kent meydanında saat 10:00 da buluşulur sizede uyarsa...Canın sağolsun Gökhan ama hayat hiçbirşeyi fazla takmayacak kadar kısa umarım senide aramızda görürüz...Bu arada az önce zekeriya ve fotoğrafçımız Posedion ile haberleştim listeye kendilerinide eklememi söylediler...Sanırım yaklaşık 3,5 yıl önce bu geziyi 13 kadar motor ile yaptığımızda Bilecik polsiyle rehberiyle bizleri çok iyi karşılamış yerel basınında da fotoğraf ve haberlerimize yer vermişti...:cat:

1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak
3-Fethi Abi
4-Nail
5-Posedion
6-zekeriya
7-Gökhan (şüpheli)
benim için sıkıntı yok hocam :cat: ben daha erken çıkarız diye düşünmüştüm hatta

kesin bişey söyleyemem ama eğer 6 mayıs saat 10 da kent meydanında olursam geliyorum demektir. gelemezsem tekeriniz düz bassın.

:bounce:Gelemeyenler gelsin,gelenlerde vazgeçmesin diyerek güncellemeyi yapıyorum o halde...:cat:[/B]
1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak
3-Fethi Abi
4-Nail
5-Posedion+1
6-zekeriya
7-Umut
8-Gökhan (şüpheli)
9-Muyat 112 (şüpheli)

:bounce:Muratların numaraları karışmış ,güncelliyorum ve soruyorum neden 112 ve neden 26 neden,niçin ve aynı zamanda niye(not:istediğiniz şıktan başlayabilirsiniz)???:silent::)
1-Davut Emre Cin
2-n_tuncak
3-Fethi Abi
4-Nail
5-Posedion+1
6-zekeriya
7-Umut
8-Gökhan (şüpheli)
9-Muyat 26 (şüpheli)

bulutlar ağlamak için bizim gezi yapmamızı mı bekliyor yahu yine yağışlı gösteriyor meteoroloji...

11.12.13 Mayıs Çanakkale-Biga-Kemer köyü Uzundere sahili Bigmok festivaline gidecekler el kaldırsın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar