[Adana - MT]

Adana İl Temsilcisi
Bora başkanım, sen bizden önce orda olacağın için ılgaz ailesi ve aşık ailesi için güzel çadır yeri ayırmanı rica ederim :cat: şöyle suya yakın, gölgesi, manzarası olsun :mrgreen:
hayhay:wiinkk:

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:13 ----------

bora abi yarın güneşli olacagına eminmisin şu an yagmur yagıyorda?
o yağmur geçici,sayılmaz.:bounce:

herkese iyi akşamlar dilerim,güzel bir kamptı katılan ve emeği geçen herkese teşekkür ederim,ceyhan ekibine daha çok teşekkür ederim

Merhaba arkadaşlar,
Kampa gidenlerin keyifli ve sorunsuz dönmesine sevindim.
Fotoğraflardan keyifli geçtiği anlaşılıyor.
Nice keyifli kamplara diyelim.

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:28 ----------

uzun süredir foruma giremiyorum ama karting pistini duyurmak istedim. aquadaki pist yapımı başladı ve muhtemelen 10 mayısa kadar yetişecek. açılışı için siftah günü tüm forum üyelerine ücretsiz olacak. şimdilik bir fotoğraf yükledim umarım açılışta görüşürüz. (panaromiktir)

http://photosynth.net/view.aspx?cid=ac2aa758-9bf1-4574-8210-59874ba73eeb&ref=nf

Birader,
hadi hayırlısı,
Pistte hiç viraj yok mu ne?

Adana İl Temsilcisi
olmayan arkadaşlarımızın kulaklarını hep çınlattık,keşke sizlerde olsaydınız.

uzun süredir foruma giremiyorum ama karting pistini duyurmak istedim. aquadaki pist yapımı başladı ve muhtemelen 10 mayısa kadar yetişecek. açılışı için siftah günü tüm forum üyelerine ücretsiz olacak. şimdilik bir fotoğraf yükledim umarım açılışta görüşürüz. (panaromiktir)

http://photosynth.net/view.aspx?cid=ac2aa758-9bf1-4574-8210-59874ba73eeb&ref=nf

Burak Baba mekan sizinmi ? Eğer öyleyse benim kendi 48 hp lik gokart aracımla piste inmem mümkünmü yada sizin araçlar haç hp. Şimdiden hayırlı olsun Açılışta orda olacağımı bilmeni isterim... 2009 power time gokart 2. olarak :bounce:

Merhaba arkadaşlar,
Kampa gidenlerin keyifli ve sorunsuz dönmesine sevindim.
Fotoğraflardan keyifli geçtiği anlaşılıyor.
Nice keyifli kamplara diyelim.

---------- Post added at 09:33 ---------- Previous post was at 09:28 ----------

Birader,
hadi hayırlısı,
Pistte hiç viraj yok mu ne?

drag yapcaz:)

---------- Post added at 15:21 ---------- Previous post was at 15:18 ----------

Burak Baba mekan sizinmi ? Eğer öyleyse benim kendi 48 hp lik gokart aracımla piste inmem mümkünmü yada sizin araçlar haç hp. Şimdiden hayırlı olsun Açılışta orda olacağımı bilmeni isterim... 2009 power time gokart 2. olarak :bounce:
walla yüksek seste sıkıntı yaşama ihtimali var şimdilik yani aracı indiririz ama surekli kullanabilr misin bilemiyorum. Gelecek araçlar rimo alman malı 9hp. sanırım adana'da ki diğer pistlerde tümü 6,5 hp.

walla yüksek seste sıkıntı yaşama ihtimali var şimdilik yani aracı indiririz ama surekli kullanabilr misin bilemiyorum. Gelecek araçlar rimo alman malı 9hp. sanırım adana'da ki diğer pistlerde tümü 6,5 hp.

Adana İl Temsilcisi
DUYURU
arkadaşlar,hasan'ın (varadero) çocuğu,rahatsızmış ve birkaç gündür hastahanedelermiş.evladımıza acil şifalar diliyorum.

Hasan abimizin çocuğuna acil şifalar diliyorum.. İnşallah en kısa zamanda eski sağlığına kavuşur .

herkese iyi akşamlar... Hasan abimizin çocuğuna Allahtan acil şifalar diliyorum.
Kampçıların eğlenmesine çok sevindim... İş yerinin dışında da bir hayat olduğunu bana anlatıyor sizin keyifli gezileriniz.
Allah kısmet eder de şu işlerimi yoluna koyabilirsem (sanmıyorum ama hayırlısı) ben de dış dünyaya açılacam. :c))
hapiste gibiyim anasını satim... gece gündüz, h.içi h.sonu iş iş iş...

Hasan abinin çocuğuna yüce mevlamdan acil şifalar diliyorum,umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar