Ağzımın suları aktı resimlere bakarken gerçekten helal olsun diyorum ve ayakta alkışlıyorum sizi. O yaşınıza rağmen 20'liklere taş cıkartırsınız tü tü tü maşallah hem motora hem size:mrgreen:
Aslında,Türkiyede uzun yol yapmaktansa,yurt dışı gezileri bence daha cazip,neden derseniz,özellikle doğu avrupa(Rusya,Ukrayna gibi)fiyatlar Türkiyeye göre daha ucuz,benzin desen 1.5tl civarında,fazla kalabalık olmayan bir grup için bence yurt dışı gezileri daha avantajlı..bu vakitten sonra sizi yurtdışı paklar gibime geliyo
güzel gezi allah kaza bela vermesin
Motokurtun yerine ben size bilgi vereyim,çünkü yolculuğun yarısında ben artçı olarak vardım.Çok güzel bir gezi başlığı zevkle okudum. Henüz uzun seyahatlere çıkmamış motorcular için çok faydalı. Merak ettiğim 3 şey var.
1- Yan çanta eksoza baya değiyor gibi görünüyor bu bir sorun yarattı mı? Yoksa cbr eksozu fazla ısınmıyor mu? Kendi motoruma yan çanta almayı düşünüyorum ama eksoz ve sele fazla yakın diye tedirginim.
2- Çadır tek kişilik çadırlardan mı? Yan çantaya rahat sığıyor mu?
3- Yakıtı ölçtünüz mü? ölçütüyseniz ortalama ne kadar yakıyor bu yakışıklı delikanlı?
Sevgili Ferhat iltifatların ve iyi dileklerin için teşekkür ederim. Sizin gibi genç kardeşlerimizin iltifatları bizi yeni gezilere cesaret etmeye sevkediyor, ve çok memnun ediyor sağ olun:cherry: :cat: Yan çanta ve demirleri hakkında özelden mesaj attım. Ama yine de bir bilgi vereyim .. " googl dan sol üst taraftaki görseller e tıkla motokurt yaz tıkla çıkan resimlerde hangi resim ilgini çekiyorsa üstüne tık la ve sayfa açılınca topiğe gir bak yan çanta ile ilgili sayfa yanılmıyorsam " honda CBR 250 R kullanıcıları bilği paylaşımı topiğinin 233 sayfası olmalı hoşçakalabi inanın gezi fotograflarınıza iki kez baktım. hayran kaldım. helal olsun size. ben de yeni aldım sizin motorun aynısından daha 10 gün oldu. çanta koydurdum arka kısma gayet güzel oldu. ama sizin fotolarda gördüm iki tane yanda portatif çanta var. benim tekerin yanında uzun çubuklar arkada çantayı tutan demir çubuklar yok. yana çanta koysam sizinki giba acaba tekere değer mi? yoksa bu çubuklara gereksinim olur mu bende İstanbul dan Aydın'a gitmeyi düşünüyorum. tabii çantalar büyük rahatlık olsa gerek. seni tekrar kutlarım abi bu yaşında maceracı ruhunla. inanın sizin yaşınızda olanlar bunu yapamaz.